reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was kochane po weekendzie :) Nadrobiłam wszystko, łałłłłł :)

mama, gratuluję spadku wagi :) Też tak chcę :) Tylko ma za słabą wolę :)

monia_55, śliczna betka!!!! Może faktycznie będą bliźniaki :):):):)

ewcia, dziękujemy za fluidki :) Łapiemy, łapiemy :) Na pewno się przydadzą :)

A moje staranka w weekend bardzo intensywne :) Poczekamy, zobaczymy. Tylko ta moja temka ciągle 36,5, a dziś 36,6. Poczekam czy nastąpi skok po owulce. Śluz płodny już mam od 3 dni. Owulka chyba jutro.

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki :)

reklama
PALEMKA- kurka na wacie-ja tez juz nie mierze wiec jest nas dwie:))
nie mierze temp.nie sprawdzam szyjki-niccccc,luzzz blusss:))

MONIA55- dzieli :*
czekamy na wyniki betki i&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i siostre o poczekamy do piatku na Twoje ~~~~~~~~~~ :)

MONIA26- nooo,kochana to &&&&& za dzialanie weekendowe i za owulke :))

kobietki pisze w imieniu Wisieńki jest w pracy i wieczorem wleci poczytac.
sprawa wygląda tak ,ze ma dzis 11d.p.owulacji a wczoraj wieczorem miala wyciek z piersi taki bialawy plyn...czy ktoras z Was tak miala kiedys?????Ona podejrzewa ,ze to prl podwyrzszona -ma stresującą prace,wiec nerwy kazdego dnia...

czy u którejś z Was podwyższona prl tez objawiala sie wyciekiem z piersi ?????
termin @ ma na czwartek ,piątek....

mama, to do wisienki - wyciek z piersi może sugerować podwyższoną prolaktynę. Mój gin mi tak powiedział. Często mi bada piersi i sprawdza, czy nie ma wycieku. Niech wisienka zbada sobie prolaktynę koniecznie (dla świętego spokoju).

MONIA26- dziekuje :) Wisieńka wleci do nas po pracy i poczyta.
Ona tez tak wlasnie mysli ,ze to prolaktyna.....a badanie bedzie robic zaraz po @...

a za Ciebie zaciskam ,zeby cykl byl udany :)

mama - no to git ! Naczytałam się znów o tych jelitach w ciąży, ja pitole czemu nie wpadłam jak miałm lat nascie, bym teraz miała odchowane dziecko i całą ta masakre za soba !!!??? Wrrrrrr !!! Ide troche popracowac, bo od tego czytania łeb mnie boli ...głupia jak but jestem..z lewej nogi w dodatku :P

Hej! :-)
Wpadłam życzyć miłego dnia wszystkim i podesłać trochę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :happy2::happy2::-):-)
U mnie piękne słoneczko, więc idę zaraz do miasta. Z chęcią puściłabym troszkę kasy, ale za dużo teraz nie mam. :sorry2: Więc tylko sprawunki - mam nadzieję. :-D

PALEMKO- jak ja uwielbiam Twoje posty :))))):-D:-Dale kochana-prosze mi tu nie pisac ,ze jesteś glupia:sorry2:jesteś piękną ,mądrą dziewczynką i doczekasz sie pięknej ,zdrowej dzidzi:tak:tylko niestety musimy sie jeszcze poszarpac z tym wszystkim ...:sorry2:
ale mamy siebie i sie wspieramy-prawda :):tak:

MARY-BETH- cześc kobietko-przyjemności na zakupach i nie wydaj za wiele;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko juz nie dlugo:tak::-p

reklama
MARY-BETH- cześc kobietko-przyjemności na zakupach i nie wydaj za wiele;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko juz nie dlugo:tak::-p

Mama - postaram się, choć przynajmniej 2 rzeczy potrzebuję, a tak naprawdę to z 10. :-D:-D Serio - zima idzie, więc buty i kurtka by się przydały na te siarczyste mrozy, no i jakiś cieplejszy sweter. Ale tragedii nie ma. :-)
No, do testowania jeszcze 2 dni, które znoszę całkiem całkiem. No, bo dobrze będzie, nie? ;-):happy2::-)
Buziaki, kochana, i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry