reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARCEPANEK- jedynie mozesz kupic amol i nacierac skronie...no i z tego co wiem to apap jest bezpieczny w ciąży-wspolczuje...

mlodam- czesc i smaczego-ja ze slodkim ostroznie,ale jak mam ochote to cos tam wciągme:)

odebralam Domisia i wlasnie wstawilam kuraka do piekarnika-za godzinke bedzie obiad:)

reklama
marcepanku-apap napewno nie zaszkodzi,a co do ibupromu, to moja szwagierka w ciazy brała, bo nic innego na nia nie działą i mała jest zdrowa, wiec ... ale ja bym apapa łykła. Poiwm tak dziadek mojej mamy czyli mój pradziad, który był lekarzem, mawiał,ze ból głowy czasem moze wyrzadzic wiecej krzywdy naszemu organizmowi, niz jedna tabletka, wiec .. Łyknij se apapa i ci ulży, bez przesady, z tymi tabletkami, przeciez to nie trucizna ... no ale decyduj sama

Kochane, właśnie się wybierałam do miasta, byłam w WC, a tam plamienie! :confused: Nie wiem, o co chodzi, bo tempka dziś nadal podwyższona, nawet jeszcze wyższa, bo od 12.10. miałam 36,8 a dziś 37,0. :confused:

Mery staram się nie narzekać. weckend spędziłam z mężusiem, w sobotę tylko do ok 12 byłam siama, bo K na kursie. miło czas spędziliśmy, byłam podpisac aneks do umowy (telefon) no iiiii wkońcu mam nowy telefon, poprzednio nacieszyłam się kilka miesięcy i mi go zwinęli, a że szkoda kasy wywalać na nowy to na starym się jechało ;) czekamy na tą 3 @ po zabiegu i do dzieła.
Marcepanek test... ja nie wiem czy i kiedy jeśli zrobię, boje się testów, bet itd. przeszłam swoje, rosnąca beta nic nie znaczy. Zreszta nie myśle by coś, bo używaliśmy "przeszkód". Czas pokarze.

mama kawcia stoi to zdrówko :)

MARCEPANEK- a nasze boboseksy jeszcze nie zaczete-jakoś weny nie mam...juz zmeczona jestem tymi 8 miesiacami staran i chyba 1 cykl zrobimy sobie "wolne" ;/

MARY-BETH- Nie wiem co to za plamienia ,ale trzymam &&&&&&&&&&& zeby sobie poszly...czekamy z Tobą na rozwój wydarzeń....

MLODAM- zapraszam na kuraka :)

PALEMKA- ja tez tak uwazam jak Twoj pradziad :))dokladnie tak samo :)

Marcepanek jak Ci apap nie pomaga to chyba nic innego nie powinnaś brać...Myślę, że głowa od pogody Cię boli, a ile to już trwa? Oby przeszło - nie wiem może podnieś sobie ciśnienie kawą? Czasem głowa też boli jak się za mało pije - spróbuj przez jakiś czas dużo wody pić. No i jednak bierz ten apap od czasu do czasu - może od razu dwie tabletki i dużo popij....Trzymam kciuki, bo ja też bardzo cierpię jak mnie tak strasznie głowa boli...

Mery-beth - a jak u Ciebie zwykle się @ zaczyna? Bo u mnie zawsze od plamień niestety. Ale też wiem, że na początku ciąży może być coś jak @, ale jest mniej obfite i może właśnie plamienie przypominać...Więc to jeszcze nic nie musi oznaczać - poczekaj jeszcze te 2 dni i zrób wtedy test. No i poza tym coś czytałam, że jak jest implantacja to wtedy mogą być plamienia - ale kiedy ta implantacja jest to już zapomniałam - chyba właśnie parę dni przed spodziewaną @...

Mama05 - ja dopiero karkówkę do piekarnika wstawiłam, to muszę godzinę dłużej niż Ty czekać....

LIL- a ja wlasnie wyjelam kuraka,na koniec pieczenia podsypalam go pieczarkami i juz mam to na talerzu do tego mizeria i cola 0%-takze zmykam wcinać :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry