reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia witaj:)
A powiedz wy kupiliście mieszkanie ze tak remontujecie? i gratuluję spadku wagi:))

Marcepanek współczuję bólu głowy... Mnie też ostatnio coś pobolewa i też nie wiem co zrobić. Narazie mi pomaga polożenie się spać... Może faktycznie spróbuj po 2 apapy albo paracetamole na raz.

Mama aleś mi smaka narobial z tym kurczakiem... zwłaszcza na pieczarki mam ochotę... Zresztą ja na wszystko mam ostatnio ochotę tylko jak przychodzi do jedzenia to już mi się odechciewa...

Maran hej:))

Zizi przykro mi że przylazla:(( I faktycznie trochę czasu już się staracie.... Może następny cykl będzie wasz:))

Mlodam jak ty taka glodna i @ nie ma to może jednak cosik się tam zagnieżdzą:))

Ostatnia edycja:
reklama
Zizi, przykro mi, że @ przylazła :-( Ale miejmy nadzieję, że następny cykl będzie owocny;-) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marcepanku, może Amola warto wypróbować :confused: Posmarujesz czółko i powinno przejść:-)

A ja tylko przelotem, mój M wraca za godzinkę z pracy, obiadek muszę szykować;-)

MONIA26- cześć ,szykuj szykuj -ja tez robie-moj bedzie za 20 min.
a dzieci mi zaraz gore rozniosą-musze tam iśc bo zaraz nie bedzie co zbierać:)))

To mój 500 post, więc piszę z dumą hahahahah jaki bezsens ... Nie wtrzymam, mam dzis dzień świra !!!
Wiem, mam wino schowane...jupiiii lece po nie ... Kto pije dziś ze mną z butli ? ?????? ??

Hej dziewczyny - ja o to winko chciałam spytać - jak jesteście przed @ i nie wiadomo czy jesteście w ciąży czy nie to PIĆ CZY NIE PIĆ? Ja w domu mogę zrezygnować - ale w sobotę idę na weselicho i jakoś tak mi smutno myśleć, że miałabym o suchym pysku siedzieć....Pić się chce...Nie mówię, żeby wódę ciągnąć, bo nie lubię, ale szampan i ze dwie lampki wina bym wciągnęła...

PALEMKA- dzieci obejrzą dobranocke,pojda spac i wtedy moge pić...:))

aaaaaaaaaaaaaaa-jednak nie,przypomnialo mi sie ,ze po 20,00 przyjedzie znajoma na henne i woskowanie-musze byc trzezwa;/
ale cos tam z Tobą chlupne:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry