reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc i czołem kluski z rosołem

Ja juz w pracy od 2 godzinek, kawke wypiłam bułeczkę zjadłam i wskoczyłam na chwilke na forum przywitac się z Wami :D

maja- co do staran, to spoko luz i spontan hehe czyli łikend był owocny, ale na totalnego luza, nie licze juz płodnych i nawet specjalnie jak na suwaczku dwa czy trzy dni temu miałam napisane dzis jest dzin płodny, to specjalnie sie nie przytulalismy hehe tak sobie na przekór wymysliłam, a co ! A co u ciebie ???

wisienka- zazdroszcze urządzania się

mama- gdzie sie podziewasz ??????????? o i sol - jeszcze spi ... jacie !!!!!!

reklama
czesc babeczki :);-)
palemko-JESTEM JUZ- dzieci odwiezione ,ja po sniadanku teraz z kawka zasiadam do bb:tak:

ściskam Was od rana i ...moja waga znow zleciala o 300g-niby niewiele a cieszy i zaraz mieniam suwaczek-mam juz 63,5-coraz blizej do celu;-)odwracam mysli od staran bo juz bzikuje...

LIL,MONIA55- witam Was:tak:
MONIA- mozna sprobowac w labo...choc ja pewnie wolalabym zaplacic bo jak dla mnie za duzo nerwów -ja panikara jestem:-D:-D

O matko znowu mi cały post wcięło :szok::szok::szok: rany julek :angry::angry::angry:

Nagapalma pisałam w każdym razie, że trochę przesadziłam ze staraniami od 4 dnia cyklu, jak przyszło do owulki to siły i chęci trochę mnie opuściły, zwłaszcza, że się cała nasza rodzina rozchorowała. Więc weekend był leniwy.

No ale jako, że to mój drugi cykl starań, a po pierwszym @ spóźniła się 10 dni, to pojęcia nie mam kiedy ta owulacja moja była teraz, jak długi będzie ten cykl - tak więc też jestem na luzaku. Nie wiem kiedy mam mieć teraz @ - ale liczę, że tak do 5 listopada powinna przyjść. Choć się nie zdziwię jak będzie 15 listopada :szok::angry::szok::wściekła/y: Bo w tym pierwszym cyklu @ przyszła prawie miesiąc po owulce - choć nie wiem jak to możliwe :angry::angry::angry: A jak jest tyle znaków zapytania to wtedy człowiek się na nic nie nastawia, bo wszystko jest możliwe :-);-):tak::-D

Witaj mama05 jak Ci zazdroszczę tego spadku wagi! A ta Twoja dieta uciążliwa jest? Słodyczy nic nie jesz?

mama- no to gratki, cały czas w dół lecisz kochana. A ja bym zjadła jakeis pyszne ciasteczko, o reniczek z galaretka naprzykład, ale jestem w pracy i moge sobie tylko pomarzyc, jutro mam geburtstag to sobie odbije i sie ciastek objem ...
maja-a no to rzeczywiscie, trudno wycelowac u ciebie w owulke, ale ja mimo, ze mam regular, to ostatnio zatraciłam wszystkie znaki owulki,typu sluż , kłócie jajniczków itp, wiec tez mam jedna wileka loterię. Ponadto chce zapytac mojego ginekologa o czyszczenie jajowodów(jakos tak to sie chyba nzywa) bo miałam usuwany wyrsotek dwa lata temu i jelita mnie do dzis bola i ktos mi zasugerował,ze mogły sie zrosty porobic, równiez w jajowodach... a co do @ to tez powinnam między 5 a 9 listopada dostać , wiec jakos podobnie do ciebie :P

LIL- jest na Staraczkach wątek STARACZKI NA DIECIE DUKANA-na pierwszej str.wątku sa linki ze stronami -jak chcesz poczytaj i bedziesz wiedziala co i jak:))a slodycze jem ,ale z przepisów Dukana(czasem kawalek czekolady ;) )

PALEMKA- dziekuje :))
a Tobie życze jutro smacznego i mam nadzieje,ze Wasz luzik bedzie brzemienny w skutkach:):):):):)))))

Witam staraczki :)))

I przesyłam dla każdej!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Kurcze nawet nie mam dziś jak popisać:((
Roboty w ch........
A siostra sie umówiła do byle jakiego ginka bo ma za darmo i dostanie skierowanie na bete wiec będziemy robic razem:)
Kurcze super by było:)

Ja będę fluidki przesyłac po piątkowym usg co? Jakjuż będę pewna co i jak:)

No Mamus bardzo ąłdnie Ci ta waga leci:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry