reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńko - ja tak łatwo tych kciuków nie puszczę :-D
Miłego zarażania :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A co do tych kafli to nie próbowałaś znaleźć czegoś podobnego tylko np w jaśniejszym odcieniu?

reklama
Sol, próbuję tez takie jasniejsze. Ale chciałabym je na ściane koło drzwi a nad lustro mozaikę. Ale to się okaże. Łapie całymi garściami.
Dzis widze wszystkie rodzinnie albo odpoczywaja po jakis imprezkach sobotnich. Ja próbuję odpocząc. Po południu jedziemy oglądac meble, może cos wybierzemy.

Hej wisieńko :-D
No my wczoraj poszliśmy całą trójką spać po pierwszej :-p Wstyd :-p A dzisiaj o 10 wstaliśmy :-D
Zaraz spadam z Karolą do lekarza bo jej jakieś krostki naokoło noska powyskakiwały i jedna dziurka w nosku jej ropieje brzydko. Nie wiem od czego ale trzeba skontrolować. A potem lecimy na cmentarz na chwileczkę - ale to zobaczymy bo jak będzie w diobły ludu to się pchać nie będę :no:

Sol My tez poźno bo pol oglądal galę boxu. Teraz jest w szkole i czekam ,na niego do 14tej. A potem wypad po sklepach. Oby u Karolki bylo jakieś głupstwo. U nas brzydko dziś i mokro. Nie ma wczorajszego słoneczka.

Cześć Dziewczynki :-)
U nas "kolejna z cyklu leniwa niedziela". Wczoraj gościliśmy znajomych i tak się imprezka rozkręciła, że poszliśmy spać gruuubo po 3 w nocy :confused: :laugh2: Ja niedawno wstałam, ale Kochanie moje jeszcze śpi i kazał się nie budzić przed 14:00 :-)

W piątek "powinnam była" wziąć pierwszą tabletkę z następnego opakowania antykoncepcyjnych. Oczywiście nie wzięłam :-) Ale to takie dziwne uczucie, wiedzieć, że to "już", że zaczęliśmy staranka... To nasz pierwszy cykl i wszystkie odczucia są takie "nowe"... Trzymajcie za nas kciuki :* :tak:

Hej kobitki! jak zwykle tu ostatnio to zastój :P

SOL wiesz co, ja źle doczytałam, ty o żeberkach a ja szybko czytająca i przeczytałam ząbkach ;P także ponawiam pytanie: jak tam żeberka? :D

my dziś prawie do 9 spaliśmy :), rosołek już dawno ugotowany, surówka się przegryza, mięsko przechodzi przyprawami.
wiedzmy nadal brak, wrrrr świnia opóźnia wsztstko :(

Sergi ja trzymam kciukasy i życzę powodzonka oby się udało jak najszybciej i bez przeszkód :)

Mlodam - ja tu jestem :tak: Nie wiem, jak Dziewczyny, ale ja tylko w weekend mam czas żeby popisać tutaj z Wami tak wcześnie (normalnie wchodzę na BB dopiero ok. 18:00 - 20:00... Jak samopoczucie dzisiaj?... U Was już tez staranka lada moment, więc trzymam kciuki zaciśnięte za owocny cykl!! :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Serge, mlodam witajcie. Ja juz ugotowane. Kotlety usmażę na świeżo ja P wróci.Teraz siedze i nie wiem co ze soba zrobć. Roznosi mnie. Paweł wróci gdzies za 2 h. Maciek tez polazł gdzieś. Troche latam po necie, troche ogladam katalogi a potem patrze w sufit i mam doła.
sergee czyli staranka pełna parą. Trzymam za was kciuki
mlodam. dziwne z Twoja @ bo nie miałas przedtem tak... A może ... Masz jakiejś jej zwiastuny czy cóś
Kurka u mnie nic nie ma nawet brzuch nie boli jak na @.

reklama
Sergi ja podobnie, wiecej czasu w weckend jeśli nigdzie nie jedziemy ;) a tak to po pracy czasem juz mam dość kompa (tam mam go przed nosem 8 godzin czasem juz patrzeć nań nie mogę ;) trzymaj kciuki trzymaj, mam nadzieję, ze tą razą będzie inaczje niż 2 poprzednie razy... w końcu jakąś nadzieję trza mieć... ale jakoś na razie @ nie chce przylezc :( a świergoli i świergoli.
A samopoczucie dzięki, dobre, choć od rana mnie nosiło, łaziła i sprzątałam, przeciwieństwo wczoraj bo nic mi się nie chciało, zazwyczaj mam tak przed @.

ja na trochę brykam do jednego sklepu, może kurtałkę sobie kupię :) . My już po zupie, po powrocie 2 i kawcia z na dobre i na złe :) lubie ten serial, choc ostatnio nieregularnie go oglądam, a zawsze jak jeszcze z rodzicami mieszkałam to kawcia cos słodkiego i filmik :D

A Ty jakie plany?

Wisienka 1 @ po zabiegu miałam po 36 dniach, poźniej cykl miał 29 dni i teraz miała być 3@. Myślałam, że będzie jak była poprzednia i ze wyniesie 29 dni, ale dziś już 32 dzień.
tylko te moje bole wtorkowe, choinka wi co to bylo a wtedy to już my bez zabezpieczenia...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry