reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol deser wygląda po mistrzowsku...Odpocznij sobie teraz dziewczyno, bo Ci się należy! Mi deser aż tak się nie udał, ale w smaku mniam mniam....

Wisienka no to już jakiś objaw, bo skoro coś Cię zaczęło swędzieć, to powód musi być jakiś powód musi być... Trzymam mocno kciuki!

Mama05 gratuluję i zazdroszczę spadku wagi!!!! No to staranka na pewno będą miłe i owocne!

Za resztę dziewczyn kciukasy trzymam i miłej reszty soboty życzę!!!!!!

reklama
Wisienka a może żyłki na łapkach jakies takie bardziej widoczne?... ;) oby, i spragnienia gigantycznego życzę.

A ja nadal bez @. a świergoli mnie na nią już 2 dzień. mogla by juz być! a nie tak się czai. wrrr

SOL ja też nie lubię jak ode mnie goście wyjeżdzają, jakos tak smutno zawsze, a juz jak na pociag czasem się odprowadza to zawsze smutno, jakoś tak bardziej niz autem ktos odjezdza, moze to dziwne ale tak mam. Odpoczynku życzę miłego.

Dobry wieczór dziewczynki moje !!!:-D:-D:-D

wisienka- trzymam kciukasy mocniuchno zacisnięte, ah te zyłki oby coś znaczyły..tzrymam, trzymam !!!

mama- chyba po mału pora staranek się zbliża ... :-D hehe, No też gratuluje spadku wagi kochana :tak:
mlodam- a no widzisz mi @ też ostatnio płata figle i bezczelnie się opoznia.

Kurcze od tego ostatniego zapalenia zatok głowa mnie co drugi dzien boli i nic tylko apapy pomagają ...szlak by to ... jak nie urok, to sraczka ! bu ...:-(

wisienka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i posyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i może ten humor podły to też oznaka na fasolkę... mam taką nadzieję :):tak:

Hej Naga i Maran :)

Maran jak tam się czujecie? wszystko dobrze? taką mam nadzieję. i masz rację, niedługo zaczynamy działać, niech tylko @ przylezie i polezie ;)

Naga a może do końca się nie wyleczyłas? może lampy będą potrzebne? idz kochana do lekarza bo lepiej dmuchać na zimne, a po co maja Ci się za chwilkę zatoki odezwać, lepiej to sprawdzic.

młodam boli mnie kręgosłup i cała lewa strona od krzyża... ponadto mam nieustannie zgage, niezaleznie od tego co zjem i w jakich ilościach... nie pomaga mi na to nic na dłużej... Ala czasem podokucza to i nerwów mi brak to ryczę, ale ogólnie to nie mam co narzekać... no a Ty kochana działaj po @ i mam nadzieje, że teraz to już będzie tylko dobrze :) tego Ci życze z całego serca i kciuki trzymam :)

palemko - mloda ma rację - z zatokami nie ma żartów :tak: Ja kiedyś nie doleczyłam i do dzisiaj się męczę :dry: Niestety dla mnie za późno i mogę sobie jedynie profilaktycznie lampy brać raz na rok z nadzieją że coś pomoże :sorry:

wisieńka - no i pochwal się jakie to kafle/mozaikę wybrałaś :-)

mloda - a ty jak się czujesz? Mam nadzieję że to była owu i że działaliście :-) Bo jak to Kowalska śpiewała "Wszystko się może zdarzyć - gdy serce pełne wiary" :-D

A ja ciągle mam marny nastrój i jakoś tak mi ciężko :-( Karola ma dzisiaj takiego maruda po tym jak pojechali ze tragedia. Najgorzej jej wytłumaczyć ze dziadek i Marta jutro nie przyjdą :-( A Agatka (buldożek francuski) została dopieszczona na maxa przeze mnie :-p Cudna jest chociaż klucha :-D Emila tak mi dzisiaj dała po żebrach że musiałam się położyć z bólu :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maran dzięki też jeszcze mam taką nadzieję, choć boję się że moze być tak jak to było razy, niestety taka obawa jest i nei da jej się wyeliminować. ale pragne z całych sił wierzyć że tym razem będę tulić niunuę do swojego serduszka... trzymaj i to bardzo mocno. w innym przypadku nie wiem jak moi bliscy z mężem na czele ze mną wytrzymają...
ojjjj jak kręgosłup Ci siada to kiepsko, szkoda, ze nie można temu zaradzic i trza się przemęczyć, ale czego się nie robi dla kochanego dzidziusia :) oby ta zgaga sobie polazła w otchłań!!!! a jak tam córcia?

SOL obyś miała rację... choć nadal twierdzę, że czekam na @ i innej opcji nie przyjmuję, ale swoją drogą ślicznie śpiewasz :) ukochaj córcie ode mnie :) jak tam ząbki?

oki ja brykam, miłego wieczorku i przyjemnej niedzieli :D

Ostatnia edycja:
mloda - jakie ząbki? Karola ukochana od cioci, Emilka pogłaskana :-p

maran na bóle pleców polecam jednak ten pas co kupiłam - bo jednak brzuszek idzie do przodu w drugiej ciąży szybciej i szybciej boli :tak: A naprawdę z tym pasem jest mi łatwiej i mniej ciągnie i plecy trzymają się bardziej prosto :tak:

Mąż mnie właśnie rozpieścił :-D Kupił mi Lay's cebulkowe :-p A Karola już się z nimi zaprzyjaźniła :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczyny. Odwiedziliśmy tylko Castorame, bo zanim Pol przyjechał, zanim zjadł i odpoczął . Powiem wam, ze spodobało mi sie kilka lamp. Patrzylismy na takie do 400 zł i zeby pasowały do mebli naszych wenge plus chrom. Jutro wstawię foty.
Co do kafli to ceny mozaiki mnie przerażają. Spodaobały mi sie tez kafle ale były błyszczące a tamte są mat i nie bardzo sie pewnie zgrają. W tej łazience na jednej ścianie nie ma kafli, na tej od drzwi, na tych krótszych z prostokata sa na calej ścianie a na tej na przeciwko drzwi są schodkowo. No i ja chciałam na ten schodek mozaikę dac a na ta koło drzwi jasne kafle. Bo jak widziałyście tamte sa ciemne. No zobaczymy jeszcze. Dzięki za kciuki i wsparcie. Niestety cycki już minęły. To chyba otarcie od nowego biustonosza. Za to mialam dzis kłopoty z brzuchem i biegiem do domku z Castoramy wracalismy.
Miłej nocki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry