reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisieńka - no Emila woła nową koleżankę do raportu od jakiegoś czasu a chwilowo śpi i chwała za to bo jak poszłam do sklepu to mi tak ucisnęła nerw kulszowy ze myślałam ze nie dojdę z bólu :no: złośnica mała :dry: No i pochwaliłam :-p

mloda - wszystko jest na tym świecie możliwe :tak: :-) Oby się szybko sprawa wyjaśniła albo sprawca wyszedł na jaw :-D

anuszka - a ja chce do pracy - już kota w domu dostaję :dry: Zamieniamy się? :-D

Spadam się kąpać bo już odkurzyłam, kuchnie sprzątnęłam do końca, salon czysty, sypialnie pościelone - można przyjeżdżać w odwiedziny :tak: :-D Oj dawno w tym domu nie było tak czysto :-D I mówić chłopu wysadź dziecko na nocnik to nie wysadził i się ulała bidula :-( :dry: Ja go chyba muszę zacząć gonić do Karoli :dry:

Sol alez ty masz energii kobieto. U mnie zaczyna sie przejasniać. Skonczyłam Łazienke. Podłoga schnie. Teraz biore się za pokó. Maciek sprząta kuchnię. Chyba ma cos na sumieniu. No daje Ci Emilka czadu, ale takie uroki bycia ciężarówka, o których marzę...
Anuszka ja nie mam nawet urojonych. a ty kiedy testujesz?? JUTR??

anuszka - a tak do porodu Emila Ciebie zamiast mnie pokopie po żebrach :-D Tylko Karola może dać Ci trochę popalić bo ostatnio humorki ma jak primadonna :-p

Wisieńka - ja Ci mówiłam już że sylwestra masz bezalkoholowego :tak: Nie będę sama :-p

Spadam - do zobaczenia wieczorkiem dziewczynki :-D

witam sie i ja w ta piekna sobote...mialam nie odpalac kompa ,ale waga mi spadla i za chwile zmieniam suwaczek a to taka radosc:-D:-D:-D

co tam u Was kochane???

ja dzis 9d.c. wieczorem zaczniemy dzialania..

w domu pachnie ciastem-babeczki z wisniowa konfitura zaraz beda gotowe a potem pieke chlebek dukana:tak:

ZIZI- testowalas przed omprezą czy sie trzymasz ??

ściakam Was wszystkie i za Wisieńke i Mary beth trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& zeby daly rade wytrzymac ,a jak juz zrobią test ,zeby byly II:tak::-)

reklama
Anuszka powodzonka. życzę pozytywnych testwań.

Mery u nas ok, właśnie wróciliśmy z biedronkowych zakupów, i na jutrzejszy obiadek, teraz chwilke w domku i idziem podpisać moja umowe na kom, i wreszcie nowy telefonik, huraaa 1,5 roku na starym musiałam jechać, ehh taka mała rzecz a cieszy ;)

Mama gratki kolejnego spadku wagi.:D ja spadłam te 2,5 wtedy i sie trzymam. ale spasc więcej bede chciała po ciąży, jak mi się uda ją wreszcie kiedyś donosic..

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry