reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodam szkolę mam od siebie jakieś 60km w jedną stronę i jutro ja jadę autem, bo jeżdżę na zmiane z kolegami... i wypadło na mnie :-)
a zapisalam się od października na mgr

reklama
Ja rozprawiłam sie z praniem. reszte moge wyprac jak ta kobieta pójdzie bo musze rozłozyc suszarke a jak ja rozkładam to na balkon sie nie wyjdzie. teraz ide do łazienki.
U nas plany takie. Dzis sprzątanko, potem moze Castorama bo jest jakas akcja na lampy i chce Polowi pokazac dekory, i sprawdzimy cene w Castoramie i leroyu a w necie.
To kawałek naszej mam nadzieje łazienki, i tam te kafle schodza stopniami a nad nim jest taka ściana jak widac kawałek. I my chcemy dac tam mozaikę albo z imitacji bursztynów albo z otoczaków albo jakies takie krateczki czy pałeczki. Jeszcze niezdecydowalismy się.

Załączniki

• DSCN2107.jpg
    DSCN2107.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 50
Wisieńko - pamiętaj że każda ciąża jest inna i jak wtedy czułaś pobolewania w dole brzucha tak teraz może ich nie być :tak: Ja z Karolą wiedziałam od razu że jestem w ciąży a przy Emili się zastanawiałam co ten test wariuje :-D A w poprzednich ciążach to miałam całą gamę różnych dziwnych akcji :-p Więc nie sugeruj się tym :-D

mlodam - przy Karoli miałam owu w 7 dc więc wszystko jest możliwe :-D

Dziewczyny - to efekt mojej wczorajszej roboty :-D
Smacznego

Sol obys się nie myliła a co nasza Emilka wrózka mówi na ten temat??? Alez smakowicie wygląda. Mniam . Artystka z Ciebie.
Dobrze, ze jesteście bo kto y słuchał mojego marudzenia.

SOL ale mi smaka narobiłaś wrrr :D zjadłabym że HEJ cosik takiego :)

ja wstawiłam 2 pranie, 1 wisi, brykam do kochanej bidrony po jakies zakupki bo cos wiatrem hula w lodówce. moze jakies ciacho zrobię :)
Wisienka a gdzie do castoramy bedziecie jechac? podobają mi się te kafle w łazience i kolor i wielkosc, mmmm cos w ten desen chcę :)

Hej!
Witam się ze wszystkimi z kawką!

Zobacz załącznik 294287

Mam nadzieję, że sobota Wam miło mija!

Wisieńko - ściskam, tulę! Będzie lepiej, zobaczysz! Ja wierzę, ze masz dzidziolka w brzuszku, wiec nie martw się, kochana, tylko nie testuj wcześniej niz za te kilka dni! :*:*

Sol, Pysia, Mlodam - miłego dnia, kochane!!!

Mnie choróbsko rozkłada...

Ostatnia edycja:
mary staram się i ty tez się staraj...
mlodam do tej na Mińskiej jezeli pojedziemy, a Leroya to mamy tylko na bielanach więc nie wiem czy dziś czy jutro. Chciałam jeszcze do Agaty meble z Polem podjechać policzyc ile nas bedzie to kosztowała tam a ile na zamówienie. Mi tez się te kafle podobaja, ale chce koniecznie dac cos nad nimi bo nie ma wyrazu ta łazienka, ani mojego stylu...

no ten pomysł z imitacja bursztynów mi sie b. podoba :) a jakbys jechała na bielany dzis to daj mi znac :) a o ktorej P. konczy? i bedzie wolny? :)

SOL no to bym się zdziwiła, jak nie wiem co jakby to była owu, szok normalnie. jak narazie to czekam na @ i świnia nie przyłazi a tym samym opoźnia się termin rozpoczęcia staranek wrrrrrrr

Mlodam wraca po 16 tej ale potem koło 17tej przyłazi pani Ania a potem dopiero może pojedziemy. To nie 100% ale jak bedziemy to dam znać na pewno.
Marry taka kawkę to ja teraz moge zrobic.

reklama
sol to jest mniamciu ...
ja nie mogę sie doczekać ciąży, macierzyństwa i związanego z tym siedzenia w domku, a raczej w kuchni, bo uwielbiam to...
deserki, pieczenie, gotowanie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry