reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ZIZI przykro, ale może tak jak mówisz, za wcześnie. Mi tydzień po terminie dopiero słabo pokazywało 2 kreskę. to widoć zależy od organizmu. każdy inny. jednemu dzień wcześniej innemu 2 tyg po.

Hej dziewczyny. Wstałam dopiero po nocy pełnej koszmarów, pobudce najpierw przez Pola jak wychodził do szkoły a potem jakiegoś faceta walącego w ściany aż do całkowitego wywalenia z łózka przez dudniące techno. Nie wyobrażam sobie mieszkac tu z dzieckiem.:no::no:
W nocy sniło mi sie, ze wypadła mi dwójka i szukałam dentysty, ząb był obrzydliwie zepsuty. Sny na zęby to złe proroctwo. Znowu się denerwuję.Nie myslałam o i mam zdrowe zęby więc nie wiem czemu. :-(:-(
Myslę pozytywnie, żeby wszystko nie spieprzyło sie jak jest na dobrej drodze.
Fatalnie się czuję , w żołądku mam stado os, boli mnie głowa i mam fatalny nastój.
Korci mnie test ale wiem, ze by nie wyszedł i chcę jeszcze połudzić się trochę. Przepraszam z wstęp żałości na weekend.:zawstydzona/y::no:
Teraz zjadłam sniadanie i wypiłam pyszne latte. Siedzę i próbuję wziąć się do sprzątania. Musze dzis posprzatac, poprać i poprasować ale po prostu nie chce mi sie. Cały dzień będe zapierdzieć.
Musze też czekac na pania Anię u której mnieszkamy bo chce cos tam zrobic z szafkami, które po remoncie balkonu są jeszcze na galerii. Więc jednak musze posprzatac.:wściekła/y:
Chciałabym zrobic test ale wiem, ze bedzie jedna krecha i staram sie nie mysleć. Za duzo mam stresu praca przede wszytskim, mieszkanie i testowanie.Wszystko na kupę. Pewnie w podswiadomoci boję sie, ze coś bedzie zle:-(. Chociaż naprawdę staram sie myslec pozytywnie. Ale jeszcze ten dzisiejszy sen...:-(I ciągłe uczucie niepokoju. Z nerwów mdliło mnie wczoraj cały wieczów i dzisiaj jak Pol mnie obudził. I ciągle burczały te osy. Czuje stres nawet w ustach, ten smak adrenaliny. Może ja juz zwariowałam.:szok::szok::crazy::crazy:
Zizi współczuje kochana i mam nadzieję, ze jednak za szybko. Z dzwoneczkiem testy mi nie wychodziły bardzo długo i sorbusiowi też. Więc może jednak się udało.:tak:
Ela witaj, no może to faktycznie będzie ciąża z zaskoczenia. A jesli nie to popracuj z K , @ czasem wtedy się pospiesza.:tak:
Sol ucału Karolę i pogłaszcz Emilke od cioci:-).
Jesli chodzi o objawy to chociaz brzuch by mnie bolał i miałabym nadzieje a tu znowu nic... Tempka wysoka ale to jeszcze nie czas @ żeby spadła. Wiem, ze te objawy nie muszą byc, że mozna nic nie czuć a te prawdziwe zaczynaja sie od 6 tygodnia ale ...Dzisja minęło 9 dni od owu. Test powinien wyjśc zwłaszcza , ze mam 10tkę, ale mi ostatnio nie wychodził 5 dni po @. Więc teraz tez tak może byc i po co mam sie rozczarować.
Jejku niech mi ktoś wleje czy jak.:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
Wisienka a to nie wiedziałam, że to przyspiesza, ale powiem, że jak od zeszłego pt mialam non top chec to w czwartek oklapłam z chęci i nie mam ochoty :/

Ja tez psiątac powinna, ale na te chwilę wstawiłam 1 pranie i wywalilam posciel na "balkon". tez mam lenia...
Nie stresuj się dodatkowo, pracowy stres w zupełności przewyższa normę stresu o 500%. zobaczysz, ze będzie dobrze. a kiedy masz termin @? ja ci kibicuję z całych sił. a co do kosmarów to jakas noc do du...y bo ja tez je miałam. nawet cos sie darłam :O
JAK JA CI WLEJE TO NIUNIA WSCIEKNIE SIĘ NA CIOCIĘ ŻE JEJ SPOKÓJ ZAKŁÓCAM... : )

pysia witaj
Mlodam No tak , moze to noc koszmarów, przez te zmiany pogody i w ogóle. Ja ide sie przebrac bo jeszczem w piżamce. I zaczynam sprzatanko. Blleee. Będę zaglądać do was.

Hej PYSIA :D sorki, że wczoraj bez słowa odpadłam ;)

to ja też chcę cosik jeszcze do picia :D
jakie plany na weckend?
Wisienka zaglądaj, ja też będę się grzebac w sprzątanku bo trza. a wczoraj to i łeb mnie bolał.

Wisienko witaj
mlodam planów brak, w domu... później sprzątanie i jakoś tak sobota zleci... a jutro jadę do szkoły - oh no :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry