reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no ja po prysznicu,Tom polozyl dzieci-juz zasupiają..
SOL- a dziekuje wieczor do przodu,tydzien sie skonczy weekend rodzinny przed nami;-):-)niedawno wrocilismy z zakupów spozywczych,wiec w weekend nigdzie nie musimy jechac...

MLODAM- czesc babko;-)nadrabiaj i wracaj:tak:

reklama
Hej babeczki!

Mi strasznie źle, mdło i głowa boli przez cały dzień, dlatego mało piszę... :-(:-(:sorry2:

Krzysia - no to miłego rodzinnego weekendu! I wieczorku z mężem! :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wisieńko - oj, kochana, przykro mi, ze tak się męczysz w pracy... A może to znak, że dzidzia idzie i że pora powiedzieć: stop harówie! :tak::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Palemka - witaj! Wrzuć ten wózek! :tak:;-)
Mlodam - miłego wieczorku! Nadrobiłaś już?
Sol, Lilmaja - hejka!

Kochane, co może oznaczać intensywny zapach moczu? :zawstydzona/y::sorry2:

Ostatnia edycja:
mama - ja dzisiaj wyrobiłam swoje 500% normy z zakupami :-p Teraz czekam na ciasto aż się zmrozi i będę lepiła kulki :-D ptasie się już ścięło wiec zaraz ostatnia warstwa galaretki i owoce do tego i jutro dekoracje :-D Jeszcze babeczki mi się na jutro marzą ale to zobaczymy, może rano je upiekę :-D Spadam myć podłogi :-p

Spokojnego wieczora wszystkim :-D

Mama, Mery nom nadrobiłam i w szoku jestem że tak mało :PPP pamiętam jak od poprzedniego wieczorka to trza było z 10 stron nadrabiac.

dzis miałam dostac @ ale jakos nie przjszła. brzuch pobolewa ale jej ni ma :/ wrrr

SOL dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Witam weekendowo. Ach weekend w końcu ten upragniony i mój :-D:-D:-D
mlodam a ja pamiętam jak było pisania na 100 stron dziennie czy tam jakoś tak :szok::szok::-D:-D to bylo dopiero mistrzostwo... za żadne skarby nie do nadrobienia, bo co chciałam nadrobić to kolejne strony nowe były :-):-):-)
mama heja :-):-):-)
mam podobny problem to mery beth :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej pysia :biggrin2:
to mamy teraz jakby problem z głowy ;) nie trza tak się meczyc i jesteśmy na czasie w informacjach.
Tez się ciesze, że jutro woooolne i niedziela też, tylko niestety jutro siama, bo K na kursie, ehh zawsze cos.Może choć do 8 pośpie ;)

mlodam ;-);-);-) ja też mam weekend od 15ej z czego się bardzo cieszę, bo ostatnio chodzę mega wykończona... eh mam dość chwilami po prostu... i też zamierzam dłużej jutro pospac... a i dobrze, ze nie ma tylu stron, bo za chulirę nie dalo rady tego nadrobić :-D:-D

Hej Laski!
wiecie co, chyba nici z fasolki:((( od rana boli mnie brzuch i dół pleców, identycznie jak na @, wiec pewnie przylezie...
Ale rano dla spokoju zatestuję, chociaż to chyba za szybko, no ale ta impreza:( I piersi zaczęły mnie boleć inaczej, tak jakby się ból przesunął.
Dziewczyny jaka powinna być szyjka na ciążę?? miękka i otwarta??

reklama
zizi - chyba twarda i zamknięta :sorry:

mlodam - a ty kiedy testujesz zatem skoro @ brak?

Do was przylazłam bo wszystkie ciężarki poszły już chyba spać :-p Kuleczki upieczone, galaretka ostatnia stygnie - jeszcze tylko te płytki w kuchni :dry: a tak nie się nie chce :-p Ale jak trzeba to trzeba i już :-p Muszę jeszcze pranie powiesić :dry: I u Karoli w pokoju posprzątać tak fest :no: Oj chyba do północy sobie posiedzę :-( Jeszcze na biurku muszę porządek zrobić. Tak żeby jutro rano tylko odkurzyć a potem się i Karolę wykąpać i nie stresować :tak: A taki leń mi zaczyna się włączać że tragedia :-( Emila się bawi grzecznie kopiąc mamę po żebrach a Karola robi wszystko żeby mamie nie było łatwiej robić cokolwiek :-p Kochane córeczki :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry