reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczynki przepraszam ale nie poodpisuję:((
Mam dziś urwanie głowy w pracy!!!! Ciągle latam! I za 15 min wychodze na angielski...

Mama dzięki:) Ale mam nadzieję że jednak nei bliźniaki:)

Miłego dnia:)

Dzień dobry :-D

mama - u mnie przez pół nocy lało jak nie wiem co a wiatr to chyba halny był :dry:

Idę się położyć bo od 7 na nogach i ciągle z zakupami latam albo sprzątam albo gotuję więc chwilowo wszyscy nakarmieni, w miarę posprzątane :sorry: Może mąż posprząta dzisiaj przed pracą łazienkę to na wieczór zostanie mi tylko kuchnia i pozmywać podłogi a na jutro odkurzyć i coś przygotować na słodko :-D Kurde mam tyle przepisów i pustkę w głowie :-p

Murzynka to mi mąż chce kupić żeby za mną zakupy nosił :-D

Chyba zrobię kuleczki piernikowe w białej czekoladzie bo za mną chodzą :-p A do tego galaretki w pucharkach przekładane ptasim mleczkiem :-D A do tego mam jakieś ciasteczka to chyba będzie spoko :-p A i pewnie Karola mnie wymęczy o babeczki bo wczoraj co prawda M zrobił ale spaliły się ciutkę i ciężko je jeść :-p

SOL- hahahahahaha-no tak Ty wciaz po zakupy biegasz to pomoc by sie przydala :))

same pysznosci robisz,ale czasochlonne;/

ale Ty masz w gocinie tate -tak-dobrze pamietam ???

my jutro robimy z dziecmi babeczki-jak co sobote:)

O rany julek SOL - mi się ciągle jeść chce jak czytam ten wątek! O co chodzi z tym ptasim mleczkiem?????????? A te kulki w czekoladzie???? Jakieś trudne te przepisy??

reklama
No właśnie jutro tata mój przyjeżdża z dziewczynami :tak: Siostry nie widziałam od zaręczyn moich :-( 4 lata już będzie :-( Tyle co przez skype :sorry: Jeszcze jej prezent lecę jakiś kupić i do mamy po pucharki bo ja bidna nie mam szkła w domu :-p Tylko do wina i wódki :-p No i szklanki do drinków ale to do deserów się nie nadaje :-p
A czasochłonne? A co ja mam innego do roboty jak siedzę w domu? :-D

Spadam - zajrzę wieczorkiem :-D Buziaczki :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry