reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisienka hahahaha powiem CI że wczoraj kolega z pracy mi to zapodał, 100% facet :-):-D więc to nie ja znajszłam hihihihih

mąż działa na komnpie i ja tak z doskoku;-)

Witam kochane!

Strasznie pochrzaniony mam dzień, od poczatku do końca, wiec tylko Wam podsyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i uciekam, bo mi źle... :-(

Wisieńka - tulę, kochana! Ja mam dziś jak Ty... Chyba ten dzień jakiś pokiełbany!!! I trzymam kciuki!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Musia - współczuję straty babci, kochana...

Hej Sol, Mlodam, Nagapalma - co u Was?

Ściskam, ale nie mam weny pisać więcej.

witam wieczornie...
wisienka nie smuć się wszystko się jeszcze uloży... trzymam kciuki za pozytywny teścior i sprawa sama sie rozwiąze :) nie zadręczaj sie myślami za wczasu... wiem, że my babki to takie jestesmy, że wszystko chcemy sobie poukładać, ale nie zawsze wszystko tak sie da poukładać dlatego teraz nie myśl o tym co może sie stać bo wcale nie musi tak być...
musia i mary tulam kochane...
młodam a widzę, ze już niebawem i Wy startujecie :) wierze, że teraz wszystko dobrze sie skonczy :)
mysle o Was kochane staraczki i nosze Was w sercu :)

fluidki dla Was wszystkich
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cześc Dziewczynki:)
Wisienka współczuję okropnego dnia:(( Mam nadzieję że dziś będzie lepiej:)

Nagapalma jak miło że wróciłaś:)) Jak się czujesz?

Mary - cześć:) Jak tam samopoczucie przed testowaniem?? Masz jakieś przeczucia? czemu miałaś zły dzień??

Maran - cześć:)

A ja po pobraniu krwi już - pół ręki mnie boli... Ok 14 wyniki....

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
Musia - współczuję śmierci babci.... :(( to zawsze taki trudny temat :((

Created
- kurcze mocno trzymam kciuki za dzidzię!!! Jest wiele przypadków kiedy lekarz się myli! Zawsze trzeba takie coś skonsultować z innym lekarzem! Trzymam kciuki!!

Wisienka
- wczoraj w ogóle był straszny dzień - ja cały dzień przepłakałam pod kołdrą - myślałam, że umrę bo tak źle się czułam i wszystkie moje plany wydawały mi się beznadziejne - ale ktoś mi powiedział, że na pewno wszystko się ułoży!!! I tak na pewno będzie Wisienka! Mam nadzieję, że czujesz się dziś lepiej i inaczej na wszystko spojrzysz. Piękny weekend przed nami. Trzymam kciuki!!!!!!!

Mama05
- dzięki za wyjaśnienia co do wątku!!

Wszystkie pozostałe dziewczyny cieplutko pozdrawiam i trzymam kciuki za wszelkie badania, testy itd!!!!!!

czesc laski :))

CREATED- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poniedzialek .....mysl pozytywnie !

LIL- bardzo prosze :)

MUSIA- tule z powodu babci i zdrówka dla Patryka...

WISIEŃKA- tule i podaje pączka .... :)dzis bedzie lepiej a jutro juz weekend:)

MARY-BETH- buziaki i usciski z rana -a co :)))))

NAGAPALMA- kochanaaaaa no-czekalam tu na Ciebie-walczymy dalej ,co ?? :))

pozdrawiam wszystkie babki moje bo juz zapomnialam co jeszcze chcialam napisac.

aaaaaaaaaaa Maran-czesc i dzieki za ~~~~~~~~~~~- nalapane i schowane pod poduszką...:)

MONIA55- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki o 14 :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry