Wisieńka
Fanka BB :)
Witam dziewczyny. Miałam fatalny dzień. Najpierw mój tato ze swoimi wymysłami mnie zdenerwował, potem w pracy jeden taki głupeki i potem kierownik a na koncu okazało sie, ze Maciek dostał 2 z polskiego o której nie wiedziałam, bo nie było w dzienniku. Wróciłam więc podminowana i mam naprawde dośc. atmosfera u mnie w firmie pachnie zwolnieniami a nastepna w kolejce jestem ja i pewnie jak nie zajde w ciąże to mnie wywala. Cóz nikt nie lubi pracownic zamierzających miec dzieci. i dupa w tym, ze jestem dobra. Mam dośc i nic mi się nie chce, tylko płakać.
Create współczuję, a która to wizyta była. I który powinien być tc. Bije juz serduszko?? Może owulka była później.
Sol my tez kredyt z dopłatami bierzemy. Na szczęście doradca nam większośc wypełnił.
Witam wszystkie pozdrawiam i przykro mi, ze tak o sobie tylko ale mam dziś taką depresje straszną, już prawie ryczę.
Create współczuję, a która to wizyta była. I który powinien być tc. Bije juz serduszko?? Może owulka była później.
Sol my tez kredyt z dopłatami bierzemy. Na szczęście doradca nam większośc wypełnił.
Witam wszystkie pozdrawiam i przykro mi, ze tak o sobie tylko ale mam dziś taką depresje straszną, już prawie ryczę.
:-)
To wysyłam całą moc od Emilki żeby się jak najszybciej udało i na L4 żebyś spokojnie sobie poszła