reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczyny. Miałam fatalny dzień. Najpierw mój tato ze swoimi wymysłami mnie zdenerwował, potem w pracy jeden taki głupeki i potem kierownik a na koncu okazało sie, ze Maciek dostał 2 z polskiego o której nie wiedziałam, bo nie było w dzienniku. Wróciłam więc podminowana i mam naprawde dośc. atmosfera u mnie w firmie pachnie zwolnieniami a nastepna w kolejce jestem ja i pewnie jak nie zajde w ciąże to mnie wywala. Cóz nikt nie lubi pracownic zamierzających miec dzieci. i dupa w tym, ze jestem dobra. Mam dośc i nic mi się nie chce, tylko płakać.
Create współczuję, a która to wizyta była. I który powinien być tc. Bije juz serduszko?? Może owulka była później.
Sol my tez kredyt z dopłatami bierzemy. Na szczęście doradca nam większośc wypełnił.
Witam wszystkie pozdrawiam i przykro mi, ze tak o sobie tylko ale mam dziś taką depresje straszną, już prawie ryczę.

reklama
Wisieńka - słoneczko ty moje - nie wolno się smutać - pomyśl że jutro będzie nowy dzień - może o 180" lepszy? :-) No nieciekawie z tą pracą przyznam ale przecież sama mówiłaś że chcesz zmienić żeby mieć spokój w ciąży - może to odpowiedni moment? Tulam i nie smutaj się proszę :tak: :-)

Sol własnie mówiłam, ze nie chce zmieniac tylko zajśc tu w ciąze i na L4. Szkoda mi tracic kase jaką tu dostanę. A zmieniac teraz jak na rynku taka lipa nie ma po co i na co. I pewnie dostałabym umowe na okres próbny i mieliby prawo nawet jak byłabym w ciązy nie przedłużac i pewnie zarabiałabym mniej. Więc czekam czy się uda.

wisienko - pamietaj po burzy wyjdzie słońce ... Ciąża byłaby teraz zbawieniem, wiec zyczę Ci jej z całego serca jak najszybciej !!! Aha, a dwóję syn poprawi - nie bój żaby ;-)

Wisieńka - przepraszam - ostatnio mi pamięć szwankuje :sorry: To wysyłam całą moc od Emilki żeby się jak najszybciej udało i na L4 żebyś spokojnie sobie poszła :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej kochane :****

Przepraszam, ze ostatnio mało piszę, ale babcia mi zmarła, synek chory i pracuje u kolezanki całe dnie. Ide juz spac, papa;*

musia witaj, współczuje z powodu smierci babci. tulę.
mloda Ech żeby to było takie proste, w mojej pracy weekend nie rozwiąże sprawy, a nerwy juz mi nie przechodzą wcale.

reklama
Wisienka domnyślam sie, ze stres nie minie, tak o ale mozna go choc odrobinkę złagodzić ;)
zapodaj sobie te dwa linki i oglądnij, 2 to apropo Twojego wczorajszego monologu :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry