reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama05 to może ja też się zajmę sprzątaniem....Będę brała dobry przykład :))

No i oczywiście też trzymam kciuki za obie testujące! To już za 5 dni jeśli dobrze liczę...Zanim będzie testowanko to trzymam też kciuki, żeby te 5 dni w miarę spokojnie minęło!

reklama
LIL- no tak posprzatac trzeba bo krasnoludki juz zapadly w sen zimowy :)))

a co do testowania to te ostatnie dni przed terminem @ sa najcięższe...takze trzeba wspierac dziewczyny :)

jery jak u mnie wieje,chcialam isc do ogrodu otulić róże przed zimą,ale nie chce zeby mi glowe urwalo-nigdzie nie ide...

Tak w ogóle mama05 to ciut (tylko ciuuuuuuuuuuuut) podglądam staraczki na diecie dukana - bardzo mi się ta dieta podoba, ale ja niestety nie mam serca do żadnych diet, niestety bez słodyczy żyć nie mogę. No ale to nie temat na ten wątek. ;)

Cześć wszystkim!
Boże, jak się cieszę, że dzis wolne! :happy2:

Mary - cześć:) Jak tam samopoczucie przed testowaniem?? Masz jakieś przeczucia? czemu miałaś zły dzień??

Monia - hej! Miałam okropny dzień, bo najpierw mi autobus nie przyjechałał, więc musiałam złapać nast., skutkiem czego uciekł mi drugi (dojeżdżam do pracy dwoma... :baffled:). Więc spóźniłam się godzine do pracy! :szok: I miałam stresa, ze szefowa się wścieknie... :baffled: Potem przez parę godzin nie mogłam dodzwonić się do M. Zero odpowiedzi, a on nie ma w zwyczaju ot, tak nie odbierać, więc bałam się, że coś się stało... W pracy czułam się okropnie, bo jakiś wirus mnie rozkłada. Wróciłam więc wcześniej do domu, ale nie wzięłam nic cieplejszego ze sobą, bo M. miał mnie z pracy odebrać, a tu śnieg zaczął padac, i zmarzłam jak cholera. W domu okazało się, ze... ZAPOMNIAŁ TEL.!!! :wściekła/y::angry::angry: Nosz, tyle się strachu najadłam! Niby nic, a jednak się nazbierało, bo jeszcze dzień wcześniej dostałam list ze skarbówki, że zamiast dostać zwrot, muszę dopłacic cholerny podatek!!! :wściekła/y::wściekła/y::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:
A z testem, to staram się nie myśleć za dużo... I poczekac cierpliwie do 27. Wiem, że wcześniej nic nie pokaże... Mierzę tempke - 11. dzien podwyższona dziś.
A Ty jak tam? Mam nadzieję, ze dobrze się czujesz!:happy2:

Mama - dzięki! Buziak dla Ciebie! ;-) :*:* Miłego dnia!

Życzę wszystkim miłego dzionka i idę robić sobie herbatkę! Ktoś chce? :-)

Zobacz załącznik 294120

mary-beth, mama, wisienka, lil_maja, monia_55 - witajcie :)

Ja byłam z samego rana na zakupach i zakupiłam sobie śliczny szalik i czapeczkę na poprawę humoru :)

created, tydzień to nie tak wiele. Może lekarz się myli. Trzymam kciuki mocno za ciebie i za poniedziałkową wizytę. Będzie dobrze.

nagapalma, witaj kochana :) Super, że wróciłaś :) Zabraniamy Ci odchodzić :)

mary-beth, trzymamy &&&&&&&&&&&&&&& za 27-go (oby były II krechy!!!)

monia_55 , &&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki!

Ostatnia edycja:
MARY-BETH- nooo to macie zime:/;/ I DOBRZE,ZE CWICZYSZ CIERPLIWOSC-NIE TESTUJ WCZESNIEJ...

MONIA26-WITAJ,fajnie,ze zakupilas sobie czape-przyda sie w ta wichure....co za pogoda..ja rozumiem jesień,ale bez przesady ;/

ja poodkurzalam,zaraz rozwieszam pranie i tak sie krzątam po domu-na obiad dzis beda klopsy,miesko juz sie rozmraża ,ide po kawe bo teraz to juz bez niej sie nie da z takim cisnieniem .

Dziewczynki,
ja na razie spadam, bo wujek mojego męża przyjechał z daleka do swego rodzinnego domku i muszę jechać go odwiedzić :-)

Postaram się wieczorkiem zajrzeć :-) Miłego dzionka;-);-);-);-)

reklama
LIL- a u mnie nie dość ,ze wicher to wlasnie zaczelo lać;/;/

zrobilam sobie zieloną herbatke-zaraz ide rozwieszac pranie i za 20 min po synka jae do przedszkola.

MONIA26- papa,do "zobaczenia "

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry