Wisieńka
Fanka BB :)
Krzysia i dobrze, ze wpadłas. ja dzis chmura gradowa jestem. Straszny sen miałam. Ogólnie załamka, i dopada mnie coraz bardziej deprecha.
Super, ze waga spadła. Ja jak dostane @ wracam do diety bo na razie wróciłam do wagi. Pewnie, bo sie nie ważę.We wro tez piekna pogoda. Słońce i bez wiatru. Złote liście na drzewach. Pięknie
Sol kochanie ja Ci wierze , ze masz rację. Będe pić soczek z Mango i jeść fete na Sylwestra do tego . Tak mnie naszło...
Super, ze waga spadła. Ja jak dostane @ wracam do diety bo na razie wróciłam do wagi. Pewnie, bo sie nie ważę.We wro tez piekna pogoda. Słońce i bez wiatru. Złote liście na drzewach. Pięknie
Sol kochanie ja Ci wierze , ze masz rację. Będe pić soczek z Mango i jeść fete na Sylwestra do tego . Tak mnie naszło...

kochana-sen to tylko sen i tego sie trzymamy !!!! a ja bedziesz sobie wkrecac ,ze cos zlego pewnie sie stanie to pewnie cos sie wydarzy ...wiec prosze sie snem nie przejmowac,ja ostatnio tez mialam przyplyw energii i poprzestawialam w 2 pokojach w gory i troche w salonie;-)