reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krzysia i dobrze, ze wpadłas. ja dzis chmura gradowa jestem. Straszny sen miałam. Ogólnie załamka, i dopada mnie coraz bardziej deprecha.
Super, ze waga spadła. Ja jak dostane @ wracam do diety bo na razie wróciłam do wagi. Pewnie, bo sie nie ważę.We wro tez piekna pogoda. Słońce i bez wiatru. Złote liście na drzewach. Pięknie
Sol kochanie ja Ci wierze , ze masz rację. Będe pić soczek z Mango i jeść fete na Sylwestra do tego . Tak mnie naszło...

reklama
ANUSZKA- za Ciebie jak najbardziej tez trzymam &&&&&&&&&-badz dzielna,nie testuj wczesniej...i oczywiscie życze II:tak::tak:

ZIZI- oj kochana...tule...jakie to okropne widzec ta I kreche:-(:sorry:tule i podaje babeczke;-)powodzenia w kolejnym cyklu..

MLODAM- fajnie,ze udalo sie spadek wagi utrzymac:tak:

WISIEŃKA- ojjjjjjj,tak myslalam ,ze to Ty rzucasz gromami bo rano u mnie jakoś grzmialo czy cos ...;-):-Dkochana-sen to tylko sen i tego sie trzymamy !!!! a ja bedziesz sobie wkrecac ,ze cos zlego pewnie sie stanie to pewnie cos sie wydarzy ...wiec prosze sie snem nie przejmowac,ja ostatnio tez mialam przyplyw energii i poprzestawialam w 2 pokojach w gory i troche w salonie;-)

lece rozwiesic pranie-pralam pokrowce z krzesel z jadalni bo przy dzieciach jasne pokrowce to :baffled::baffled:no ,ale takie mi sie podobaly:sorry:

Krzysia no własnie, my takie same, niby praktyczne a jak nam się cos spodoba to nie ma zmiłuj się. Jak pojedziemy dzis do Castoramy to wyslę Ci zdjęcoa dekorow i powiesz co myslisz. A pamietasz wczorajsze" Masz na mnie ochote, dzisiaj?"
No dziewczyny teraz to ja zacznę się wkręcac. Poszlam do łazienki bo cos mnie sutki ocierał biustonosz i, mam bordowae sutki a fioletowe zyłki nawet na otoczkach widoczne. Nic nie bola ale przynajmniej inaczej wyglądają. Trzymajcie prosze i pomódlcir się za mnie

WISIEŃKA- trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z calej sily i poprosze tez Toma o trzymanie:)))

czekam na fotki z Castoramy :)
a jak wcz.Tomkowi powiedzialam co wywinelas z tym telefonem to prawie sie zakrztusil ze smiechu :)))

WISIEŃKA- no jak mi przykro :)))))

ale Ciebie zaraz czeka wyprawa do Castoramy wiec przyjemności życze..my konczymy kawke i śmigniemy po drobiazgi do Leroy Merlin.

u mnie dzis taka piekna pogoda,ze normalnie jakby wiosna szla...

i ciesze sie ,ze u Ciebie jakies objawy zaczynaja sie pojawiać:tak:;-)

chlebek upieczony ,teraz sobie stygnie -bedzie na kolacje:-p

reklama
Sol no przyjemnych gości zawsze żegna się z żalem. Tulam mocno.
Krzysia My moze tez do leroya pojedziemy po Castoramie. Zobaczymy o którejp. Ania przyjdzie i pójdzie.A objawy cóz. Tylko mnie nakręcaja, znaczy jeden ten objaw a nie wierzę w nie za bardzo i pewnie co 5 minut bede sobie cycki oglądać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry