reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wolałabym siedzieć na dupie bo teraz mnie ciągnie znowu gdzieś. Od 4 lat nie byłam na żadnych wakacjach i mnie już zaczyna strzelać :dry: Za to M domator - nie był dalej niż nad naszym morzem wiec nie wie co traci a ja bym sobie znowu Costa Brava odwiedziła w Hiszpanii i odpoczęła na cudownie piaszczystych plażach gdzieś w maleńkich zatoczkach o przecudnym krajobrazie :-D Albo po raz setny Hradczany zwiedziła i dzielnicę żydowską w Pradze. Do Włoch obiecałam sobie znowu nie jechać bo mi się nie podobały ale Grecja - Rodos - oj tam mnie jeszcze nie było a bardzo chętnie bym pojechała :-( Ale teraz przez najbliższe kilka lat to sobie pomarzyć co najwyżej mogę i foldery pooglądać :-( Co roku od urodzenia gdzieś byłam za granicą - od Moskwy po Costa Brawa i to siedzenie w domu zaczyna mi bardzo doskwierać :-( Cieszę się że mam Karolę i ze będzie Emilka - ale taki żal w sercu został za starym życiem :-(

reklama
sol- i tu mnie masz! Jestes Boska, a ja mam plan. Do Pargi kochana to my się juz 3 lata wybieramy !!! Może Praga będzie dla nas zbawienna -tylko czy grudzien nie jest zbyt oblężonym terminem ( we wszelkima tego słowa znaczeniu ? ) Praga ponoc piękna jest?
wisienko - no bedzie cos koło tego - 20 cykli, dokładnie nie licze ale z 16 -18 ? jakos tak ...

plama - nocą szczególnie :-D To inny świat :-D Tam zawsze czułam się ... jak w bajce z innej epoki :-D Jak chcesz to dam Ci namiary na fajną kwaterkę tylko muszę odszukać adres - bynajmniej nie hotel a apartamencik z kuchnią przy placu św. Piotra - 5 min do mostu Karola i 5 min do metra w każdym kierunku :-D A wieczorem jak wszystko jest oświetlone: mosty, Hradczany i stare miasto to można się w tym miejscu zakochać na zabój :-D Ale grudzień to tam nie wiem czy sobie odpoczniecie bo będzie sporo śniegu i zimno więc marnie zwiedzanie wam pójdzie. Chyba że chcecie w okolicach sylwestra to radzę już rezerwować.

Ja chcę tam jechać
36_2_58.gif

sol- o dużo wiesz o Pradze, nie martw się napewno jeszcze nie raz tam wrócisz ... tulam ... Chetnie skozystam z Twoich rad, ale musze pomyslec nad terminem jeszcze. Tymczasem spadam spać !!! Musze wstac jutro o 6 do pracy !!!

Kolorowych snów dziewczynki !!!
Do juterrka !!!

Dziewczyny mam problem. Otóz podczas przytulanek Adrian zauwazyl guzka na wewnetrznej stonie warg sromowych. Mniej wieej wielkosci ziarnka grochu, bolący jak dotkne i twardy. Żadna ropa, nic nie leci. Któras wie co to moze byc?

Ja popaplałam z Polem bo ostatni dłużej niz 30 minut widzielismy się chyba w niedziele...
Tez ide do łózka ale napisze jeszcze o Pradze. Piękna jest na pewno, nieziemska atmosfera. Sol ma racje mówiąc o światłach w nocy. W rynku świetne małe knajpeczki. Wszedzie cholernie drogo. Czerwone latarnir nad knajpkami świadcza o domach publicznych, które tam sa legalne i oczywiście " zapach" maryski z tych uroczych knajpek sie wydobywa.))))
a to kilka fotek z Pragi:-)

Musia może to po prostu zwykła krosta??? Albo jakis kanalik pora zatkany???

Załączniki

• 2008_05250349.jpg
    2008_05250349.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 58
  • 2008_05250302.jpg
    2008_05250302.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 67
  • 2008_05250292.jpg
    2008_05250292.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 60
  • 2008_05250354.jpg
    2008_05250354.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 63
Cześć wieczornie!
My z M. już z 100. raz oglądamy "Epokę Lodowcową" i się śmiejemy! :-):-D:laugh2: A jak tam wieczór Wam mija? Część już słodko chrapie, więc dobrej nocki śpiochom! ;-)

Wisieńka - też Ci @ przylazła, bidulko? No, to przybij piątkę... :eek::cool: Ale może razem zajdziemy w następnym cyklu? :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Oooo, fajne foteczki z Pragi!
Musia - siema, dawno Cię nie było! Jak samopoczucie? Mam nadzieję, że ten guzek to NIC poważnego!!! Nigdy nie miałam, ale czasem może się zdarzyć zupełnie niegroźny. Ale może lepiej zapytać lekarza...
Kyra - jak tam u Ciebie?
Palemko - miłego dnia w pracy jutro!

Ja jeszcze jutro wolne, a potem do pracy. :tak:

Marry no własnie powiem Ci szczerze , ze miałam wczoraj plamienia a dzis cisza. Ale u mnie tak zawsze. Plamienia potem nawet 3 dni przerwy i @. Brzuch boli mocno i czekam. A miałam nadzieję, ze się rozhula bo w 2dc musze robic badania no i jak jak będzie wolne.
Mam nadzieje, ze w końcu nastepny cykl bedzie nasz.
Buziaki i dobranoc, szczypaweczki

reklama
sol ja jestem po 30tce, ale widze ze ty jak mama tez swoje przeszlas. Ktos kiedys powiedzial ze jak sie cos ciezko zdobywa, to sie to bardziej ceni. I my takie wlasnie jestesmy, prawda? To znaczy Wy, ja jeszcze poza nawiasem jestem, ale nie popuszcze!!!

mary beth
dobre buty, przydalyby mi sie do pracy bo tu zimno, a prywatnie wole obcasy, wysokie ;-) W sumie kazde byuty poprawiaja mi humor, jestem uzalezniona, wlasnie mamusia z wloch wysyla mi jedna pare :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry