reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny. Znowu byłam na porytym spotkaniu i znowu wrociłam podminowana. Nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam.
Moje plamienia ustały. Oczywiście u mnie wszystko musi sie przeciągać i jak wy macie po 2 cykle i 2 szansy ja mam 1. Doopa. Miałam nadzieję, ze @ przyjdzie i będę mogła przed WŚ zrobić badania. A tu znów kolomyjka.
Dziekuje wam za wsparcie, jesteście kochane i az mi głupio , ze tak mało pisze ale co zrobic wy tworzycie jak ja w pracy. Fajnie dziś się tu zrobiło,ruch jak kiedys i widze nowe dziewczyny i powrót , ze tak powiem starych. Mam nadzieję, ze dostanę kiedyś urlop i będe mogła z wami popisac rano.
Teraz zjadłam jakies szybkie żarcir i gotuje zupkę na jutro. Rozmrażam tez mięsko.Mam nadzieję, ze nie poznikałyście jeszcze...

reklama
pysia - lepiej swoje wyleżeć niż się doprawić bo wtedy to już w ogóle nie wstaniesz kobito :no: Mam nadzieję ze szybko minie. Ja staram się odpędzić to dziadostwo co mnie łapie ale chyba polegnę - czuję w kościach :sorry: A Karoli już tłumaczymy ze Emilka jak się urodzi to będzie potrzebowała dużo opieki bo będzie maleńka i nie będzie umiała się bawić itp itd - chcemy uniknąć akcji jaka mieliśmy z moją siostrzenicą - jak pierwszy raz się zobaczyły to Karola miała już prawie miesiąc bo Laura miała ospę więc trzeba było odczekać i odizolować tą stronę rodziny na okres karencji :tak: No i Laura podchodząc do Karoli miała rączki z tyłu i mówi "ale ona mała" - zajrzałam a ona za pleckami miała karty do Piotrusia bo myślała że sobie z siostrą pogra :sorry: Żal mi się jej zrobiło bo rodzonej siostry nie będzie miała :-(

monia26 - powiem z doświadczenia - jak masz kogoś z apteką to idź na technika farmacji - jak nie - daruj sobie wydawanie kasy :tak: W naszym województwie jest 11 szkół uczących na technika farmacji. Co roku wychodzi z nich po ok 60 absolwentów z każdej. Ja po tym rok szukałam roboty a teraz mam jeszcze mniejsze szanse na powrót do zawodu bo za dużo tego jest. A po zmianie przepisów bardziej im się magistra opłaca zatrudnić niż technika. Tym bardziej że na każdego technika powinien przypadać w aptece jeden mgr. Koszmar aptekarski. A do tego w czerwcu 2011 wchodzą w życie przepisy które wykoszą sporą ilość aptek z rynku :sorry: Już lepiej technika analityka sobie zrobić albo asystentkę stomatologiczną :tak: Bo w tym jest i będzie robota :tak:

Palemka już 20 cykli się starasz??? To faktycznie sporo jest :( Ja po dwóch cyklach marudzę i aż mi wstyd teraz...Ale Ty młodziutka jesteś, najpiękniejsze lata masz :))) A winka chętnie się napiję :))) Oj bardzo chętnie!!!!!! Teraz to na weselu zaszaleję!!!

Wisienka jak plamienia ustały to super!!! To bardzo dobry objaw, więc jeszcze nic straconego :))) To znowu zaczynam trzymać kciuki za ten cykl!

Hej kochane :)

Ostatnio wogole mnie nie było na forum, wiem:zawstydzona/y: Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedziec, ze pracuję od 7 do 15 potem w pon i środy fitness (18.00). Jeżeli nie jestem ani w pracy ani na fitnesie to albo Patryk coś chce albo rodzina się znowu przywali, ze coś tam źle zrobilismy, bo np nie zostaliśmy dłużej w Szczecinie (pogrzeb babci) albo coś. I nawet jak mam czas to nie mam siły juz pisać. Więc mam nadzieje, ze mi wybaczycie. Teraz może będzie troche luźniej, bo nam zatrudnili więcej osób, wiec sprawniej robota będzie szła. Wiadomo- więcej rąk do pomocy. Patryczek już wyleczony, cały i zdrowy:tak: Teraz mam 17 d.c. Przyznam się, ze w tym miesiącu nie dbalismy szczególnie o staranka, poprostu kochalismy się kiedy była ochota, czas i siły. Więc nie wiem czy coś wyjdzie.

Mam nadzieje, ze wszystkou was dobrze ;)

Wisieńko - ja nadal trzymam kciuki :tak: Emilka też :tak: I nie przestanę trzymać aż do twojego porodu w przyszłym roku :-D

palma - tobie by się chyba wakacje i terapia elektrowstrząsami przydała - a może ty się już psychicznie kobito zablokowałaś? Podpowiem Ci że znam parkę która 5 lat się starała - ona już u psychiatry wylądowała bo sobie wmawiać cuda zaczęła. Pojechali na wczasy na safari do murzynków i wrócili we czwórkę :-D Jak byłam u ojca w Wawie to zaprosił ich akurat na sylwka to się śmiałam z niej ze jedno będzie czorne drugie biołe :-D A jak poszli to miałam jeszcze większy ubaw z ojcem bo na takie zaczepki dziewczynka bardzo nerwowo reagowała - oj chyba coś na sumieniu było :-D Chłopaki urodzili się biali oczywiście jak tatuś i zdrowi :tak: Więc czasami zmiana klimatu i nastawienia się przydaje :tak:

sol- a mi sie Grecja marzy, moze bym gdzies wytargała tego mojego starego,ale to dopiero w grudniu, bo teraz mu sie akcja zaczyna od 15 go i nie bede go wcale widziała ... Gdzie mozna skiknąć w grudniu, zeby ciepło było, ale nie za ciepło ... ??

wisienka- to jak to tylko plamienia były i juz ustały, to moze jednak coś tam ten tego ... kurde .... ?

lil - no moze z tymi 20 ma cyklami przesadziłam, ale z 15 bedzie jak byk !!!

No to chluśniem, bo usniem !!!

palemka, to może się z Tobą napiję??? Za Twoje zdrówko!!!!!

mama, to jutro dzień pełen wrażeń dla Ciebie i synka :) Wstaw potem jakąś fotkę z pasowania :)

sol, fakt - z tym technikiem farmacji to jest różnie. Nie mam nikogo znajomego, kto by mnie mógł ewentualnie w aptece zatrudnić. Mieszkam 36 km od Kielc w małej miejscowości i tu o pracę bardzo trudno. W ogóle w świętokrzyskim bezrobocie wysokie. Najgorsze jest to, że w Urzędzie pracy doradca zawodowy proponuje mi się przekwalifikować. Wyobrażasz to sobie? 5 lat studiów (niełatwych - nie powiem), konkretny zawód, kursy, a ona mi mówi, żebym się przekwalifikowała. Ręce i pończochy opadają!!!!!

Dobra ide, miałam chwile czasu ale chyba nikt mnie nie zauważył. No trudno:)
Ide spac, jutro rano musze wstac. Moze jutro napisze, pa;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry