reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Monia eh ciężko mi z tym. Niby tempka już ok a ja wciąż jakaś senna i osłabiona :-(:-(
mlodam ja na nockę do pracy... tragedia jakaś :-(:-(:-(
Mama ja bym się chyba poryczala jakby mi synek tak powiedzial jak Tobie. Ależ On jest uroczy :tak::tak: Maly facet, a już wie jak podbić serce kobiety - swej Mamy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Sol, no nie wiem co to robić, dziś niby czuję się lepiej niż wczoraj. Niby, bo głowa wciąż boli i wciąż jestem nie do życia... niby też, bo nogi przynajmniej nie bolą tak jak wczoraj.... wczoraj jak wstalam po nocce, zrobilam obiad, mąż wrócił i już nie byłam w stanie stać na nogach :-(:-(:-( tylko łózko, dwie kołderki i herbatek z cytryną kilka... gorąco było fakt ale chyba swoje wypocilam...
Karolcia to pewnie będzie dumna jak Emilka się pojawi na świecie jak całuje brzuszek i tak ślicznie mowi... eh kochane są dzieci... :tak::tak::tak:

Kurczę, no masz nie "oklepany" zawód, więc nie powinno być problemu z pracą dla Ciebie! :tak: A poza tym, to na rozmowie w ogóle nie powinni pytać o plany macierzyńskie itd.! To jest Twoja prywatna sprawa! Ale oczywiście w Polsce tego nie przestrzegają - dyskryminacja! :wściekła/y: Ale trzymam kciuki, by Ci się udało!!!

Josephine - hej!

mary,
zawód może i mam nie oklepany, ale wiesz, jak to dziś w Polsce jest. Wymagają młodych osób po studiach z kilkuletnim doświadczeniem w zawodzie. Paranoja!!!

JOSEPHINE- noo to kochana,jak za miesiac zaczynacie to powodzenia i &&&&&&&& zacisniete:tak:a moje szkraby dobrze-nie chorują ,biegają do przedszkola,Domi ma jutro pasowanie na przedszkolaka wiec bedą lzy wzruszenia:tak::sorry:

PALEMKO- cóż moge-tule...nie wiem co radzic-nie napisze Ci -wyluzujcie- bo sama nienawidze tego slowa,mąż przebadany u Ciebie tez nie ma problemu...wiec pewnie "siedzi"to w glowie...ściskam Cie i tule do moich 75B:sorry:

Palemko tulę ... ciekawe czy ja dostanę @ czy nie ale pewnie tak tylko tak cicho myśle, że może jednak nie :-D:-D:-D
Monia a mi się też marzy technik farmacji ale nie za bardzo to dla mnie bo to dziennie trzeba a ja pracuję, więc chyba odpada...a tymczasem jestem w trakcie robienia mgr...
A i sobie pracuje ale nie w zawodzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Palemka patrzę, że masz jeszcze trochę czasu do @, to może jeszcze nie czas na objawy ciążowe?? Jeszcze nie wszystko stracone chyba???

U mnie stracone jak już pisałam, więc jak widać jest nas więcej...

reklama
A no widzisz lil, tylko że ja po chyba juz 15 czy 20 cyklach starań, znam już troszke swoje ciało i wiem, ze tym razem znowu się nie udało, coś jest ze mną nie tak ! No moje drogie co miesieczna jazda mi się zaczyna , haha, ale Wy to doskonale znacie - prawda ? I nie bedziecie się na mnie gniewały, troche pojęcze, a potem znowu starania i tak wkoło .... No to co zostało mi wino z urodzin - kto pije dziś ze mną ?
Aha lil pytałąś ile mam lat wczoraj - skonczyła 26 !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry