reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zimno i źle......
Chciałam wziąć urlop od jutra i nie mogę bo dużo pracy:wściekła/y::wściekła/y:
Jak ja już bym chciała powiedziec o ciąży!!!!!!
A w piątek idę na urlop i mam w nosie że jest dużo roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
sol- no to sie urobilaś :):):)))
ja coś wiem o takim calowaniu brzuszka-Zunia tez tak robila,a jaki miala ubaw jak glaskala brzuszek a Domi Ją kopnąl...

ach-rozmarzylam sie....

zaraz jade po Zuze.

MARY-BETH- dziekuje ,no u nas o uczuciach dużo sie mówi,Tom czesto mnie przytula i dzieci to widza i potem na spacerze Zuza tuli sie do Domisia...
poza tym chwale moje bąki za najmiejszą rzecz ktorą sami zrobią ,ale jak trzeba to i kąt jest...

a jaką diete zaczelaś??

MONIA- tule-oby do piatku zatem ...a planujesz L4??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARY-BETH- dziekuje ,no u nas o uczuciach dużo sie mówi,Tom czesto mnie przytula i dzieci to widza i potem na spacerze Zuza tuli sie do Domisia...
poza tym chwale moje bąki za najmiejszą rzecz ktorą sami zrobią ,ale jak trzeba to i kąt jest...

a jaką diete zaczelaś??

Mama - Dukana, rzecz jasna. Tylko ta dieta ma dla mnie sens, bo to nie dieta, tylko zmiana złych nawyków żywieniowych na dobre. :tak: Dla mnie te katorżnicze diety w ogóle nie mają sensu i nigdy na żadnej nie byłam. :crazy: A z dziećmi to naprawdę ważne, by mówić i okazywać uczucia! :tak:

Przepraszam że tak tylko o sobie:((
Musiałam się pożalić:(
Z nosa mi cieknie i czuję się h.... a tu tyle roboty że nie mam czasu siąść i nie ma się jak wymigać...
Na L4 narazie nie planuję chyba że będzie trzeba, albo mnie wkurzą strasznie...
Zaraz spadam do domu i nawet tam cholera nie poleżę dziś:((((((((
Musze zaliczyc nauki dla chrzestnych a potem dokończyc cholerna pracę domową z angielskiego na kurs... powinnam oddać dziś ale nie miałam kiedy... I obiecałam mojej szefowej z anglii że z nią podagam na skype bo wczoraj nie mialam siły....

czesc wszystkim!
wpadlam zapytac jak staranka ida, jakies nowinki???? ja jestem po @ ale cykl po odstawsieniu mi sie kompletnie rozregulowal...
@ byla miedzy 19 a 23 dwa dni nic i od wczoraj znowu mega plamienie, troche krwi itp
dziny ten okres, nie pamietam juz ile tak mialam, ale jak przed 1sza ciaza odstawilam tabletki to tez wszystko sie pokickalo i na dodatek jeszcze z nosa mi krew regularnie leciala!!!! teraz choc tego nie ma, ale jak bedzie z zajsciem - zobaczymy :)

trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie :)

Monia26 - trzymam kciuki za znalezienie pracy! Ja wiem, co to za ból - zanim wyjechałam z Polski, to też szukałam po studiach jak głupia! :eek: W końcu dostałam pracę w moim wymarzonym miejscu i w zawodzie, ale tylko dlatego, ze przez 2 lata miałam tam w czasie studiów praktyki wolontariackie. :tak: Także bez tego nie miałabym co marzyć! :baffled: A poza tym rozpoczęte studia doktoranckie były moją przepustka, więc wiem, kochana, że łatwo nie jest i tak z ulicy pracę ciężko dostać... Ale ściskam kciuki!!! A może poszukaj darmowych podyplomowych studiów? Zawsze to więcej w CV, a i czasu nie marnujesz, tylko się dokształcasz! ;-)

mary, dzięki za miłe słowa. Myślę o studium policealnym (technik farmacji). Związane to by było po części z moim zawodem, bo jestem biologiem medycznym. A szukam pracy w różnych zawodach, gdyż mam też kilka kursów na swoim koncie. Może się kiedyś uda coś znaleźć. Dzięki za &&&&&&&&&, kochana :)

mary, dzięki za miłe słowa. Myślę o studium policealnym (technik farmacji). Związane to by było po części z moim zawodem, bo jestem biologiem medycznym. A szukam pracy w różnych zawodach, gdyż mam też kilka kursów na swoim koncie. Może się kiedyś uda coś znaleźć. Dzięki za &&&&&&&&&, kochana :)

Kurczę, no masz nie "oklepany" zawód, więc nie powinno być problemu z pracą dla Ciebie! :tak: A poza tym, to na rozmowie w ogóle nie powinni pytać o plany macierzyńskie itd.! To jest Twoja prywatna sprawa! Ale oczywiście w Polsce tego nie przestrzegają - dyskryminacja! :wściekła/y: Ale trzymam kciuki, by Ci się udało!!!

Josephine - hej!

reklama
Dzięki kobity za życzenia !!!:-D:-D:-D

chcialam tylko powiedziec, ze oczywiscie zero objawów, czyli @ dostane na 100we, ja tego nie ogarniam, wszystko jest okej, on przebadany , ona - ja też, wiec czemu to trwa tak długo !!!!!!!!???????:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry