Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MARY-BETH- dziekuje ,no u nas o uczuciach dużo sie mówi,Tom czesto mnie przytula i dzieci to widza i potem na spacerze Zuza tuli sie do Domisia...
poza tym chwale moje bąki za najmiejszą rzecz ktorą sami zrobią ,ale jak trzeba to i kąt jest...
a jaką diete zaczelaś??
Dla mnie te katorżnicze diety w ogóle nie mają sensu i nigdy na żadnej nie byłam.
A z dziećmi to naprawdę ważne, by mówić i okazywać uczucia! 
Monia26 - trzymam kciuki za znalezienie pracy! Ja wiem, co to za ból - zanim wyjechałam z Polski, to też szukałam po studiach jak głupia!W końcu dostałam pracę w moim wymarzonym miejscu i w zawodzie, ale tylko dlatego, ze przez 2 lata miałam tam w czasie studiów praktyki wolontariackie.
Także bez tego nie miałabym co marzyć!
A poza tym rozpoczęte studia doktoranckie były moją przepustka, więc wiem, kochana, że łatwo nie jest i tak z ulicy pracę ciężko dostać... Ale ściskam kciuki!!! A może poszukaj darmowych podyplomowych studiów? Zawsze to więcej w CV, a i czasu nie marnujesz, tylko się dokształcasz! ;-)
mary, dzięki za miłe słowa. Myślę o studium policealnym (technik farmacji). Związane to by było po części z moim zawodem, bo jestem biologiem medycznym. A szukam pracy w różnych zawodach, gdyż mam też kilka kursów na swoim koncie. Może się kiedyś uda coś znaleźć. Dzięki za &&&&&&&&&, kochana![]()
A poza tym, to na rozmowie w ogóle nie powinni pytać o plany macierzyńskie itd.! To jest Twoja prywatna sprawa! Ale oczywiście w Polsce tego nie przestrzegają - dyskryminacja!
Ale trzymam kciuki, by Ci się udało!!!