S
Sol
Gość
Dobry :-)
palemka - zgadzam się z mamą - każda ingerencja w obrębie jamy brzusznej może powodować różne dziwne komplikacje
Na staraczkach jest wątek HSG więc tam możesz zapytać dziewczyn.
mama - to czymamy kciuki
Ja przepraszam ale jestem nieprzytomna - trzy razy wasze posty czytałam żeby coś dotarło bo pół nocy nie spałam bo mi się głupoty skrajne śniły
Karola je śniadanie a ja usypiam na siedząco
A jak M przyjedzie zaraz to jadę na cmentarz. Trochę będę miała spacerku bo jakieś łącznie 5-6 km spaceru ale spoko
Obym tylko miała gdzie w autobusie siąść to przeżyję
Spaaaaać :-(
palemka - zgadzam się z mamą - każda ingerencja w obrębie jamy brzusznej może powodować różne dziwne komplikacje
Na staraczkach jest wątek HSG więc tam możesz zapytać dziewczyn. mama - to czymamy kciuki
Ja przepraszam ale jestem nieprzytomna - trzy razy wasze posty czytałam żeby coś dotarło bo pół nocy nie spałam bo mi się głupoty skrajne śniły
Karola je śniadanie a ja usypiam na siedząco
A jak M przyjedzie zaraz to jadę na cmentarz. Trochę będę miała spacerku bo jakieś łącznie 5-6 km spaceru ale spoko
Obym tylko miała gdzie w autobusie siąść to przeżyję
Spaaaaać :-(
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
. za to wczoraj dowiedziałam się od koleżanki, która również ma ciężarną w rodzinie, że to działa jedynie kiedy sama ciężarna dotknie Ciebie i powie Ci, że zaraża- działa, sprawdzone