reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wpadłam tylko do domu po ładowarke do ipaqa. Ale podziele się z wami wiadomością)))
To jest test 10 na 25 jest taka sama blada kreska. Jak myslicie????@ nie mam a tempka nadal wysoka))

Załączniki

• 20101028025.jpg
    20101028025.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Cześć Dziewczynki:)
Ja przeprasza że będzie tylko o mnie ale padam:( I do tego strasznie boli mnie żoładek i chyba zaraz się położe...

Już po usg. Doktorek potwierdził wczesną ciążę. Było widać pęcherzyk i co najważniejsze jest on we właściwym miejscu!!!!! Więc jak narazi emoje najgorsze obawy z głowy. Trochę żałuję że nie było słychać serduszka bo to by dawało pewność że ciąża jest tak gdzie trzeba...Bo czasem przy cp może być pseudopęcherzyk... Ale w sumie doktorek mówił że jest wszystko co ma prawidłowy zarodek....

I teraz najlepsze:) Szczerze się chłopina zdziwił bo chyba podważyłam jego świętą teorię:)) Bo wszystko wskazuje na to że owulka była z lewego jajnika!!!!! Bo są w nim pozostałości jeszcze i zarodek jest w lewym rogu:)) I powiedział że on nie wie jak to możliwe skoro tam nie mam jajowodu:))

I niestety następne usg dopiero za 4 tyg.... Za 1,5 założymy kartę ciąży:))

Także dziewczynki pierwsza porcja
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

MONIA- super ,ze po wizycie -OKI-ściskam cie!!!

WISIEŃKA- nooo!!piekne krechy,ja juz Ci gratulowalam ...no to sie doczekalaś:)))bardzo sie ciesze!!!

Wisienka gratulujęęęęęęę!!!!! wreszcie coś się ruszyło dla "starych" staraczek :-D druga krecha jak byk!!! zrób może betkę :-D
bardzo się cieszę, buziam cię kochana!!

wisienka-seryjnie, jak sie powiekszy to widac kreske druga, jasna bo jasna, ale widac. Moze idz i kup taki sam, znaczy tej samej firmy i zrób raz jeszcze ...

monia- fajnie, ze widziałas małego brzdaca,albo brzdąckę hehe no i jestes w takim razie wyjatkiem stanowiacym regułe !!!

mama wiesz, ze ja się jeszcze za bardzo boje żeby się cieszyć. Wiem jest test pozytywny ale czekam na bijące serduszko... Dzieki kochana
Bunia dziekuje. W poniedziałek mam wizyte u gina to zrobię bo mam na karcie ubezpieczeniowej i jak da skierowanie to za darmo. Miałam dzis zrobic prolaktynę ale zamkniete moje laboratorium. Zrobię we wtorek rano
No nic ja zmaiatam do pracy. Trzymajcie kciuki
palemka na zywo to one sa barzdziej widoczne, bo zdjęcia z komórki to gorzej widac. A robiłam dwa róznych firm więc juz jestem spokojna.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry