maran-atha
Fanka BB :)
wisienka super widok
gratuluje Ci z calego serca i bardzo sie ciesze, teraz NIE STRESUJ SIE NICZYM!!! tylko na siebie uważaj i myśl pozytywnie a robota i wszystko inne na dalszy plan... wreszcie jakas super wiadomość
az bym Cie przytuliła tak mi sie mordka cieszy 
Bunia a dla Ciebie też jak najszczersze &&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na babeczke rozsylam
mama i może u Ciebie cosik będzie skoro owulka była... w końcu sie z wisienką umawialyście, że teraz wy razem wiec i dla Ciebie i wszystkich starających sie, NIE TRAĆCIE NADZIEI... i łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bunia a dla Ciebie też jak najszczersze &&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na babeczke rozsylam
mama i może u Ciebie cosik będzie skoro owulka była... w końcu sie z wisienką umawialyście, że teraz wy razem wiec i dla Ciebie i wszystkich starających sie, NIE TRAĆCIE NADZIEI... i łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A i prysznic już całkiem mnie obudził 
, ja to juz jestem na tym etapie, ze szkoda mi kasy na testy hehehe, bo ta wredna @ zawsze przychodzi
Ale taki tescik od czasu do czasu dla odmiany - heheh pomysle, moze tez w tym miesiacu się w to zabawię ...