reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienka super widok :) gratuluje Ci z calego serca i bardzo sie ciesze, teraz NIE STRESUJ SIE NICZYM!!! tylko na siebie uważaj i myśl pozytywnie a robota i wszystko inne na dalszy plan... wreszcie jakas super wiadomość :) az bym Cie przytuliła tak mi sie mordka cieszy :)

Bunia a dla Ciebie też jak najszczersze &&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na babeczke rozsylam :)

mama i może u Ciebie cosik będzie skoro owulka była... w końcu sie z wisienką umawialyście, że teraz wy razem wiec i dla Ciebie i wszystkich starających sie, NIE TRAĆCIE NADZIEI... i łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
paulina - edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim - proszę :-D

lil - no co ty - mąż pozwolił mi na drzemkę i jeszcze zrobił obiad i załatwił że teściowa mnie na cmentarz zawiezie :-D Także czekam na teściówkę :-p A i prysznic już całkiem mnie obudził :-D

Wisieńko - no to potrójne kciuki przyniosły efekty :-D A Karola mnie przed zaśnięciem i z samego rana maltretowała tym że ona trzyma kciuki za ciocię - no i dziecko wykrakało :-D Tak się cieszę słoneczko :tak:

Ja zaraz mykam bo trzeba jechać ale wrócę wieczorkiem :-)

A tymczasem

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SOL- teraz prosze sie o mobilizację z &&&&&&&&&&&& dla mnie-tak niesmialo prosze...skoro owulka byla i 1dzialanie bylo to zawsze jakaś nadzieja jest...

ja ide spacerkiem z Domisiem po Zuze-piekna pogoda,grzech jechac autem...

Siora poprosiła mnie , żebym młodego z przedszkola odebrała, bo cos do załatwienia, no i sobie własnie fryteczki smażymy :tak: szybko zjemy i pojdziemy jeszcze na chwilke na spacerek, bo pogoda piekna. Słonko świeci cały dzień, aż miło ... Wisienka, ale się cieszę !!! :-D
bunia - dobra jesteś:happy:, ja to juz jestem na tym etapie, ze szkoda mi kasy na testy hehehe, bo ta wredna @ zawsze przychodzi :rofl2: Ale taki tescik od czasu do czasu dla odmiany - heheh pomysle, moze tez w tym miesiacu się w to zabawię ...:-D

Ostatnia edycja:
Moje kochane i słodkie dziewczynki. Dziękuję wam bardzo. tak dlugo czekalismy. Teraz czekam na usg i bijące serduszko. Boję się ale myślę pozytywnie.
No i dzis mi sie poszczęściło. Nie wierzę sama)))))) Zrobiłam plan. Co prawda nie dopiełam 1 grupy ale mam nadzieję, ze premie dostanę. No kiero powiedział, ze mi da, ale to się okarze 5 grudnia.
Teraz czekam na obiadek. Pol smazy cebulke do pierozków, mniam.
Jutro jedziemy do taty, na WŚ. Na grób mamy. Nic nie powiem ani tacie ani dziadkom ani tesciom. Tym razem nie będziemy się śpieszyć.

reklama
Wisienko, Monis kochane tak się cieszę, ze sie udało. Gratki!!! :) I spokojnych 9 miesięcy

Ja juz po pracce, relaksuje się przy zielonej herbatce. Teraz weekend nareszcie to troszkę czasu dla siebie.
A co u waS?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry