Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jose dzieki kochana i trzymaj kciukasy żeby było dobrze tym razem mama ciesze się i czekam cierliwie. i dzieki za przesylke. W calosci doszły 3((( ale za to juz używane sa)))
Pol własnie idzie na trening a ja sobie leze i odpoczywam po tym cięzkim dniu i tygodniu.
mama no to wyżerkę pycha ... Stęskniłam się juz za tą rybką w sosie My dzisiaj chinola mieliśmy i teraz Adrian z Patrykiem u mamy, a ja siedze i winko piję. Zaraz moi chłopcy przyjadą i kolacyjke pomyślimy. Niestety u mnie z dieta ostatnio krucho. Chyba jesienna deprecha, ze nic mi sie nie chce ...
Młody już odprowadzony do babci. A ja dzis mam wychodne, moje drogie panie i ide z koleżanką na piwko,albo winko albo drinka, na co tylko mi przyjdzie ochota Ale to za godzinkę, teraz łykam zieloną herbatkę ...