reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Co tam moja migrena jak tu taka super wiadomość... ;-)
Wisieńko kochana cieszę się strasznie piękne krechy ;-)
Nie chce smutasów wprowadzać podczas tak radosnej nowiny ,ale ten sam test z fioletową końcówką robiłam przy Bonduelle ,a co kilka tygodni później było chyba wiecie :-( Mam ten test schowany głęboko w szufladzie wraz z zdjęciem i wspomnienia odżyły :-(

Ostatnia edycja:
ja stwierdziłam, że kupię dziś testa i z rana się pokatuję jedną kreską :sorry: niczego innego się nie spodziewam, ale jakoś tak dawno testu nie robiłam. jednak, nawet jak się wie, że nic nie będzie, to się odczuwa taką adrenalinę ;-) to ja się poemocjonuję. na suwaczku mam termin na poniedziałek, bo ostatnio mi się jakoś cykle powydłużały- zwykle miałam 28 dni, więc myślę, że teścior i moja jedna stumilowa jutrzejsza kreska będą wiarygodne.

buniuś a co tam dasz mi najwyżej po łbie to dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i to też ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;-)

buniuś a co tam dasz mi najwyżej po łbie to dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i to też ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;-)

no co ty ;-) ciężarnych się nie bije ;-) a pozatym, może nie teraz, ale "na kiedyś" się przydadzą ;-)

reklama
dzięki- ale ja na nic nie liczę. brzuch i cyce bolą jak zwykle przed @, nie ma żadnych oznak żeby miała zołza nie przyjść. po prostu chyba dawno nie robiłam sikacza i mi się nudzi ;-) jeżeli robię testy, to tylko żeby się upewnić, że nie jestem w ciąży i czekać spokojnie na @. po 2 latach czekania, to już u mnie zero nadziei i całej tej reszty przekonania, że może się kiedyś wkońcu uda- już zrezygnowałam z tego :sorry: a teścik walnę, żeby mieć co wam napisać :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry