reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama- tak pisałaś, skleroza nie boli ;-) Trzymam kciuki, daj znac po wizycie :-)

nagapalma- wiesz, że częsta przyczyna leże w psychice? Oczywiście nie zawsze, ale przeważnie. Może jakbyś trochę odpuściła toby się udało :-) Ja wiem, wiem to wcale nie jest takie proste...Trzymam kciuki!!

reklama
PALEMKO- no wytrwala jestes z tym nietestowaniem-tyle czasu po terminie @ to ja bym juz testowala,no ale Ty to Ty....mam nadzieje,ze wizyte duzo wyjasni!!

AMALFI- byloby cuuudownie!!

WISIEŃKA- zadzwonie po wizycie bo juz nie jestem w stanie zebrac mysli-denerwuje sie jakbym jechala na obrone na studiach :):))))

Cześć laseczki :)

nagapalma, a przechodziliście już z mężem jakieś badania??? Pewnie już to pisałaś na forum, więc przepraszam, że nie pamiętam :) Spóźniała Ci się już tak @???

mama, kciukasy mocno zaciśnięte za Twoją owulkę, oby był piękny pęcherzyk a "żołnierzyki" dotarły tam gdzie trzeba :)

Dziewczyny, a ja mam problem. Otóż od wczorajszego wieczorka mam taki brązowy śluz, nie jest go dużo i na wkładce dziś zauważyłam brązową plamkę. Nie jest to krew, tylko chyba takie plamienie. Nigdy tak nie miałam. Jestem 10 dni po owulce. @ powinna być koło piątku. Temperatura nadal na wyższym poziomie. No i czuję (ale nie cały czas) po prostu od czasu do czasu pobolewanie po lewej stronie podbrzusza jak na @. czyżby to miałobyć na @???

MONIA26- cześć :) dzieki !

COS mi sie wydaje,ze Ktos tam sobie mości gniazdko:):):))))nasza Wsisieńka miala tak samo :)))-powodzenia i trzymam &&&&&&&&&&&&&& ,zeby w piatek pokazaly sie II KRECHY!!!!!!!

kalamandyna- w psychice ? no nie wiem, zanim trafiłam na forum, to dzialalismy z mezem dobre połroku wczesniej na totalnego luza, nawet nie wiedzialam co to sa dni płodne itp, wiec psychika tu nie ma nic do rzeczy, ponadto odpuscilam dawno nie jem zadnych witaminek kwasow itp, niestety przyczyna lezy gdzie indziej, jednyne co mnie boli, to to że nie wiem gdzie i nie moge nic zrobić ...
mama - nie jestem wytrwała, tylko nie wiedze kompletnie zadnego sensu tym razem, jesli chodzi o testowanie. juz pisałam, ze w cuda nie wierze ... a jestem juz tak podłamana, ze wiem, iz widok I podłej krechy dobił by mnie całkowicie... Oj smęcę dzis, smecę ... 4give me !!!

monia-przechodzilismy, wzsystko jest okej, a szkoda !!!

PALEMKO- kochana,ale jak masz potrzebe to smęć-komu jak nie nam!!!wspieram Cie i tule do mojego 75B....

MONIA26- dokladnie,moze byc taka jak Palemka pisze...

najgorzej,ze objawy na @ i fasolke sa niemalże identyczne.

kochane,ja jade ,zatankuje do gina bo juz nie wysiedze-dam znac jak tylko wroce..

nagapalma- jęsli nie jest to żadna blokada,to śmigaj do lekarza, niech sprawdzi czy wszystko jest ok ginekologicznie i przebadaj męża.

monia- hmmm, a może to zwiastun..?:-) trzymam kciuki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry