reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka - hej!!! Jak się czujesz? Niewyspana? Zjadłaś coś więcej niż tego banana? ;-) Ale Wam, kochana, super z tym mieszkankiem!!! :-):-)

reklama
PAULINA- akiedy testowanie w piatek ???
MARY-BETH- dziekuje za &&&&&&&&&&&&,tak sobie tylko pomyslalam ,ze jak Tom wroci w piatek przed 18 to juz ciemno bedzie jak w dooopie i gdzie ja puszcze siostre z 3 dzieci....;/
pewnie poczekamy az wszyscy zasną a siostre spije winkiem na lepszy sen :):):):))))

WISIEŃKA- ależ super,ze za kilka godzin bedziecie juz mieli swoje mieszkanko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ciesze sie z Wami-jak sie super uklada-mieszkanko bedzie,dzidzi w drodze,L4 masz..rewelka-tez tak chce:)))to znaczy z Twoich rzeczy wymienionych -to dzidzi chce:)))moze w weekend sie pocznie......:)
pyszny obiadek bedzie u Ciebie-ja zjadlam wlasnie rybe z piekarnika...
pije kawe bo glowa peka z emocji.
dzis spozywcze zakupy i witaminy dla Toma
jutro Ikea
w czwartek przyjazd siostry z Julcia
w piatek rano usg ,wieczoram dzialania
w sobote po obiedzie siostra jedzie -my dzialamy
w niedziele...odpoczynek:)

Witajcie kobietki marry ,mama ,corin ,lil,wisienka,naga,monia ,paulina i cała reszta ;-)
mamuś
no to kciuki nadal zaciskam ;-)
lil przykro mi ,ale tak się niestety zdarza. Musiałabyś zrobić bete by wiedzieć 100% co i jak.
Ja mam za sobą jedną ciąże Biochemiczną i gdyby nie testy i Beta HCG nie wiedziałabym wcale o ciąży. Ale pociesz się TYM ,że naprawdę lepiej ,żeby fasolka usunęła się przed zagnieżdżeniem niż np w późniejszych tygodniach. Teraz organizm widocznie nie był gotowy na jej przyjęcie. Tule i posyłam czekoladkę ;-)
palemko a może jednak zatestujesz? Kto wie? Ja rozumiem ,że już po takim czasie nie masz nadziei i odtrącasz w ogóle myśl ,że może jednak się udało. Ale co szkodzi sprawdzić? ;-)
monia ja sugeruje żebyś sprawdziła ewentualność ciąży skoro to było takie lekkie plamienie ;-)

Oczywiście za was wszystkie trzymam kciuki i śle porcję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~żebyście sobie nałapały i jak co to zarażam za darmo ;-)

Dzięki dziewczynki za cenne rady :)

mary, okres powinnam mieć w piątek/sobotę.

marcepanku, test zrobię koło piątku jak @ nie przyjdzie. Na razie to trochę za wcześnie (10 dni po owulce).

paulina. pro, a ty też miałaś takie plamienie i ból podbrzusza???

wisienko, ile u Ciebie trwało to plamienie??? Bolało Cię podbrzusze??? Przepraszam, wiem, że to pisałaś, ale mi umknęło :)

MARCEPANEK- trzymaj kochana-w Was sila :)))i dziekuje za smska :)

PAULINA- ja mysle ,ze śmialo mozesz testowac jutro z rańca:))) a my czekamy na wieści-bardzo mocno zaciskając &&&&&&&&&&

odkurzacz sie drze coraz bardziej :)))lece poodkurzam i wracam.

monia a więc na piątek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby to było TO ;-)
paulina ja pewnie na Twoim miejscu siedziałabym w kibelku z testem w łapie i czekała na wynik ,zawsze można powtórzyć w razie wątpliwości ;-)
mamuś nie ma za co ja tu za was wszystkie trzymam ;-)

paulina to ja zaciska za ciebie, bo będziesz pewnie jeszcze lipcówką co ????&&&&&&&&&&:-)
mama alez masz zaplanowane wszystko, mistrzyni. A ja Ci mówiłam, ze zajdziesz ze mną to nie rozpaczaj tylko licząc na pogodę organizuj spacerek w piatek)))))))Ja tu spięta w gotowości licze , ze ci się uda , ba wiem, ze sie uda. Musi:tak::tak::tak::tak:
marry witaj raz jeszcze. Zjadłam już 2 kanapki i zurek , najpierw mnie odrzucało od niego wczoraj a dzis walnełam całą miseczke. Z mieszkankiem to ja szaleję bo jest akurat promocja w Agata meble i ciągnie mnie tam okropnie. W piatek robimy nalot)))):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Marcepanek witaj

Hej Dziewczynki, ja Was tu dziś tylko podczytuje bo masa roboty :sorry:

Mama super, ze udało Ci się dostać do gina, że już więcej wiesz więc teraz tylko trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za działania i obyś się w krótkim czasie pochwaliła dwoma grubymi II :tak::tak::-D:-D:-D:wink:

Palemko podziwiam, że nie robisz testu, trzymam &&&&&&&&& żeby Cię dzidzia zaskoczyła :-):-):-):-):-)

Wisienka tyle kaski - szkoda :szok: ale będziecie mieli własne mieszkanko i to się liczy :laugh2::rolleyes::wink: będziecie na swoim, super się układa :-D

Monia a może u Ciebie też jest fasolka? Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć Marcepanku :-) jak się czujesz, głowa już Cię nie boli, bo teraz u nas takie wiatry, ze szok :szok:

Hej Mary widzę, że dziś już wolne masz, po sprzątaniu odpocznij też trochę i odpręż się :-D

Corin hej, ja też nie raz nie sledzę forum a potem tyle stron do nadrobienia że pół dnia siedzę :-)

Hej Paulina :-D
Witaj Lil :laugh2:

reklama
Pszczółka witaj, rozumię Cię, zjak pracowałam to dziewczyny potrafiły naprodukowac nawet i 50 stron:szok:Cięzko to potem doczytać. I dziękuję ślicznie, własnie w tej dobrej passie mam nadzieję, ze pójdzie wszystko za ciosem.:-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry