reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Na pociesznie kupiłam sobie pyyyszny kawałek rolady smietankowej, zapijam go kawusia ...mmmm... może to mi nastrój poprawi. Ogólnie mam dziwny nastrój, chce mi sie płakac i jestem jakas taka wkurzona -hehehe (chętnie bym w cos kopneła, ale jestem w pracy - heheh ciiiii ) No i tak mnie po lekku zaczyna podbrzusze pobolewac na 2, pewnie jutro przyjdzie, wynika z tego,ze mi się cykle na zime zaczynaja wydłuzac ....ah .... życie !!!
mama- jakże bym mogła odmówic twojemu cudownemu 75B hehe !

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kochane!
Wyspałam się dziś! :happy::rofl2: Teraz kawka i śniadanko, no i oglądam sobie "Przyjaciół". Boże, jak dobrze mieć wolny dzień!!! :-)

Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę i pęknięcie pęcherzyka!!! :-):-)

Palemka - no, to już trwa u Ciebie, i trwa... Dobrze, że masz wizytę u ginka!

Monia26 - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Monia55 - miłego dnia!

Wisieńka, Amalfi, Kalamandyna i wszystkie staraczki - hej i miłego dnia!!!

jestem babeczki...
z taką miną :sorry:

sprawa wygląda tak-mnie kluje lewy jajnik i wogole lewy czulam od czwartku a tu zong-w lewym jet b.maly pęchol i na pewno w tym cyklu nie pęknie...mam za to w prawym pęcherzyk wzrostowy-jak to nazawal-czyli dopiero rosnie i ma 15mm:sorry:co oznacza,ze jak rosnie 2mm na dobe to owulka wypada na piątek/sobota...
w piatek mam do niego przyjsc na usg o 9.40 i zobaczymy jak urusl i wtedy da mi recepte na zastrzyk...zrobil mi cytologie mimo ,ze mialam w marcu robioną,ale co tam-jak za frii;-)
no i powiedzial ,ze endo ladne i szykuje sie na owulke-czyli estofem dziala:tak:

no to tyle-wiem tyle,ze niewiele wiem...narazie dzialania zawieszone do czwartku-niech chlopaki zbierają sily...dobrze,ze mierze tempke to bede wiedziala co i jak:tak:

tak wiec dziekuje za &&&&&&&&&&&& i prosze nie puszczac do piatku a najlepiej soboty....

PALEMKO- mam nadzieje,ze juz Ci lepiej po utuleniu:tak::-)

MARY-BETH- witaj kochana;-)

No, pranie wstawione, bo mi wyło z kosza... :laugh2: To teraz sprzątanie, ufff... :shocked2:

Mama - no to nadal trzymamy kciuki!!! :happy:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&​
Kochana, a Ty masz gości na weekend? Będziesz musiała się z Tomem wymknąć na szybki numerek! :-):laugh2: Ściskam kciuki i bardzo baaardzo życzę Ci 3. maleństwa!!!

Dziewczyny, jesteście niesamowite!

Wczoraj odpadłam bardzo wcześnie. O 19.30 juz spałam :szok: Dopiero teraz mam mozliwość poczytania i nie umię sie odnaleść. Żeby być z wami na bieżąco, musialabym tu chyba calymi dniami siedzieć i odświeżać co chwile :-)

U nas wieje okrutnie i chyba cisnienie leci w dół ( a może w górę), fakt faktem, że zasypiam na stojąco a i rano miałam problem, żeby sie zwlec z wyra (mimo tylu godzin snu).
Teraz lece po dzieciaki, ale potem obiecuje sie wczytać w to co napisalyscie (chociaż pewnie dopiszecie conajmniej drugie tyle :-D )

mama, super że wszystko ok :) także niech chłopaczki się szykują na ostre działanie w weekend i niech dotrą do celu :) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!

mary, witaj i dzięki za &&&&&&&&&&&&&!

Co chwilkę latam do łazienki sprawdzać, czy @ się nie rozkręciła. Ale od jakichś 2 godzin czysto na papierze i śluz jest taki białawy. A na dodatek naczytałam się o niedomodze ciałka żółtego - że w tym schorzeniu okres poprzedzają plamienia i faz lutealna jest krótka. No ja mam 10 dzień fazy lutealnej i strasznie się tym przejęłam :(((( Ale Wam smęcę :((((

Ostatnia edycja:
CORIN- cześć-no my tu mistrzynie świata w produkcji:tak:;-)leć i wracaj szybko:-)

MARY-BETH- dobrze ,ze pranie juz nie krzyczy:tak:;-)mnie wola odkurzacz:-p:-D:-D
no nadal trzymaj &&&&&&&&&&& a gosci mam od czwartku,wiec jak w piatek bedzie wizyta i bedzie si z pecholkiem to siostra wezmie dzieci na spacer czy cos a my zadzialamy....albo w nocy jak wszyscy zasną:sorry::cool2:nie wiem jak to ugryść...siostra wyjeżdza w sobote po obiedzie wiec pewnie wtedy jeszcze poprawimy:tak:ależ to wyszlo ....a Ty dzis napawasz sie wolnym:rofl2:

Hej Monia 26 ja mam dziś tak samo jak ty- co chwilę wizyta w toalecie a tam na razie taki biały śluz- modlę się,zeby nic innego nie zobaczyć:-). pozdrawiam

MARY-BETH- dobrze ,ze pranie juz nie krzyczy:tak:;-)mnie wola odkurzacz:-p:-D:-D
no nadal trzymaj &&&&&&&&&&& a gosci mam od czwartku,wiec jak w piatek bedzie wizyta i bedzie si z pecholkiem to siostra wezmie dzieci na spacer czy cos a my zadzialamy....albo w nocy jak wszyscy zasną:sorry::cool2:nie wiem jak to ugryść...siostra wyjeżdza w sobote po obiedzie wiec pewnie wtedy jeszcze poprawimy:tak:ależ to wyszlo ....a Ty dzis napawasz sie wolnym:rofl2:

Mama - ja też zaraz polatam z odkurzaczem, bo już patrzeć nie mogę na moje zapuszczone mieszkanko... :shocked2::confused2: Ale w ubiegłym tyg. nie było mowy o sprzątaniu, bo harówę miałam, jeszcze wczoraj mi zmianę dowalili, a M. jak posprząta, to wiesz... Jak to facet... Lepiej samej zrobić niż po facecie poprawiać! :laugh2::laugh2::-D Ale kochany jest i się stara, więc jest OK. Choć sam uważa, że lepiej gary ode mnie zmywa! :-D:-D A niech tak uważa, to mu co raz podrzucę zmywanie! :laugh2::laugh2::laugh2: Skoro taki w tym dobry! :laugh2::laugh2:
Kochana, dacie radę! ;-) Faktycznie, jeśli siostra bryknie z dziećmi na spacer, to będziecie mieli dość czasu nie tylko na szybki numerek. ;-):-) Kciuki zaciskam nadal i nie puszczam! :tak:

Monia26 - a kiedy masz termin @? Przepraszam, ale gdzieś mi umknęło...

Corin - hej! Tempo tu jest szybkie, wiec nadrabiaj i klikaj z nami! Ja jak mam dużo pracy w pracy, to też mam zaległości... :oo: ;-)

Paulina - hej, kciuki również dla Ciebie!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz z banku i poczty. :tak:6000 leży na stole a ja patrzę i przykro mi, ze musimy je oddac za kawałek papieru. To dla notariusza oczywiście. Taka jest cena za kilka podpisów niestety. Dzis o 15.30 nastąpi wiekopomna chwila i zostaniemy właścicielami mieszkania. Nastawiłam tez udka z ziemniaczkami do piekarnika i zrobiłam suroweczkę z pekińskiej.
mama tak jak mówiłam czekamy cierpliwie i do dzieła w piatek. Uda się na pewno:-)
marry pracusiu mój kochany witaj:-)
corrin witaj i miłego dnia
monia ja miałam tez tak jak ty więc nie zamartwiaj się a ja zaciskam &&&&&&&:tak:
paulina a ty kiedy termin@:-)
palemko ty moja tule Cie i wyganiam do gina z szeregiem przygotowanych w domu pytań i żądań pomocy.:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry