reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONIA55- czesc-moje pechole rosną ,ale nie pekaja tylko sie kurcza...i mialam dostac zastrzyk od mojego na pekniecie,ale poniewaz tamten cykl trwal 15 dni i sie wszystko pochrzanilo to teraz musialam szukac innego gina bo moj w tym czasie na urlopie no i dzis sie udalo umówic-zrobi mi usg i zobaczy jaki duzy jest pecherzyk-jak bedzie kolo 20mm to da zastrzyk i 24 h po zastrzyku bedzie owulka...dlatego tak sie ciesze bo jak bedzie pewnosc ,ze bedzie owulka i bedzie dzialanie i mialam piekny sluz plodny to moze w koncu sie uda.......mam nadzieje,ze witaminy na ruchliwosc u Toma tez dzialaja i chlopaki dadza rade....

mi tez krew z nosa leciala na poczatk ciązy z Domisiem ..
dzieki za &&&&&&&&&

reklama
czesc dziewczyny moje !!!
paulina, wisienka i monia - dzieki za kciuki...ale to i tak nic nie da :-( @ dalej ani sladu, wogóle nic nie czuje, nic kompletnie nic, mogłaby juz przyjsc ... to wszystko jest takie dobijające. Mogłabym juz spokojnie miec półroczne dziecko, a tu dalej nic, kompletna pustka. moge sie zamartwiac, a i tak nie mam na to wpływu.:-( Dupa blada !!! Ale dobra zmiana tematu , musze tesciom kupic jakis wspolny prezent na urodzny, bo robia razem. Wyremontowali sobie domek na wsi i myslałam o kocu jakims fajnym albo narzucie na łózko ...
mama- mimio wszystko, mam nadzieje, ze zasztrzyk nie bedzie potrzebny:happy:

Czesc paulana mama k-rolcia nagapalma monia55!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja spadam na miasto na jakies zakupy jak wroce to nadrobie co napisalyscie
mama teraz mi z obliczen wyszlo ze jak bardziej Ci sie nie popieprzy ten Twoj cykl, to my bedziemy w tym samym czasie modlic sie zeby@ nie przyszla i w tym samym czasie pecherzyki beda pekac, o ile moj mutant z przejedzenia sam nie pekl juz, ale ja tak latwo w zyciu to nie mam

Witam się ze wszystkimi:-)

Mama- mam pytanie, kiedyś wspominałaś że Twój gin nie pracuje w żadnym szpitalu państwowym, jeśli zajdziesz w ciąże jaki szpital wybierzesz? Podobno lepiej jest mieć gina ze szpitala w którym chce się rodzić.

Testuje jeszcze raz w czwartek, za wsześnie zrobiłam test.

Udanego dzionka dziewczyny :-)

hej babeczki,
przesyłam solidną porcję ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Łapać dziewczyny !!!!!

Monia, ja mam teraz codziennie krwawienie z nosa, to normalne podobno, tylko uciążliwe.

Krzysia, o to ja kciuki trzymam za wizytę i za ten cykl. Mam stresa jakbym sama szła na ten zastrzyk.

Witajcie porannie. Ja po nieprzespanej nocy. Zasnęłam po 1szej i budziłam się kilka razy i nie mogłam spac. Wstałam na dobre koło 9tej bo miałam juz dośc przewracania się w kółko po łózku. Umyłam głowe i zjadłam banana bo nie mam ochoty na nic na razie innego. Wczoraj pobolewały mnie piersi wieczorem i myslałm , ze cos się rozkręci z tymi objawami ale dooopa. Wszystko razem wzięte spotęgowało u mnie paskudny nastrój.
Pogoda słoneczna i pewnie w końcu wylezę z domu połazic. Zresztą i tak czeka mnie poczta i bank.
Moze te moje nerwy to napięcie przed notariuszem, jednak to przezycie i śniło mi sie w nocy, ze podpisujemy ta umowę.
mama świetnie , ze znalazłaś tego gina, daj znac koniecznie:-D
monia no samopoczucie jak wyżej plus w chwili obecnej kłucie w pachwinie i zgaga.:-)
palemka a ile ta @ ci sie spóźnia:-)
paulina, almafi,k-rolcia witajcie:-)

babeczki moje-dziekuje za wsparcie:tak:
ZAPMARTA,WISIEŃKA,PALEMKA,AMALFI i reszta bo juz z wrazenia nie pamietem...mam stresa,chodze co chwile do lazienki na siusiu z nerwów....

jery jak ja bym chciala tego cyklu nie zmarnowac-piekny sluz,dzialania byly-chlopaki mialy warunki do przezycia,teraz czuje jajnik,mam nadzieje,ze ruchliwosc u Toma sie poprawila i jeden wariat dojdzie do celu:tak:

prosze -trzymajcie &&&&&&&&&&&&& jak tylko wroce to napisze:tak:

KALA- pisalam Ci kiedys,ale pewnie zapomnialaś:)On pracowal w Klinice Sw.Rodziny na Jarachowskiego:))
tam rodzilam dzieci,tam bede rodzić jesli nam sie uda...żaden inny szpital -tylko tam-najlepsze polozne na świecie-mile,cieple i życzliwe-niby nie wiele a tak wiele!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wisienko - no własnie ja jzu sama, nie wiem, mam cykle 28 dniowe, ostatnia @ miałam prawdopodobnie 11, albo 9 go cholera nigdzie nie zapisałam i mi sie wszystko teraz juz popierniczyło. jesli nawet 11go to dzis jest 31 dzien od ostatniego terminu, a ja kompletnie nic nie czuje, nawet, zebym miala @ dostac. Pewnie dostane dzis wieczorem albo jutro rano.
22go listopada umowilam sie do mojego ginekologa, bo to juz przesada, ten horror trwa juz za długo !!! zdecydowanie !!! Musi byc jakas przyczyna!

reklama
palemko moja droga tez myslę, ze czas zacząc jakieś działania. Dostaniesz @ lub nie dostaniesz za długo idz do gina i ponarzekaj, niech działa
mama oj będzie się działo

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry