reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ANUSZKA- nie wiem czy mozna wymacać owulke-ale pewnie gin wie co mowi-dzialajcie:tak:a śluz od spermy odróżnisz tym,ze sluz jest rozciągliwy...a poza tym zapach:sorry2::zawstydzona/y:

PALEMKO-jak zrobie fotke t Tomi mi wstawi na NK:tak:;-)

mary-beth- wspolczuje klienta:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ANUSZKA- nie wiem czy mozna wymacać owulke-ale pewnie gin wie co mowi-dzialajcie:tak:a śluz od spermy odróżnisz tym,ze sluz jest rozciągliwy...a poza tym zapach:sorry2::zawstydzona/y:
działamy

a sperma się w ogóle nie rozciąga tak?
dzięki

Boze, jacy sie czasami upierdliwi klienci trafiaja...
wiem coś o tym też mam czasem dosyć swoich ...ja pracuję w coffeeheaven

Ostatnia edycja:
hej ;***

Wiem ostatnio mało mnie, ale wchodze kiedy moge. Zajmuje się dzieckiem koleżanki w weekend( edit. jaki weekend? hahaha przez pare dni) bo musiała pilnie pojechac do Szczecina a nie miała co z Piotrusiem zrobic i 2 małych dzieci to masa roboty......

A co u was?

Dziewczyny za chwilę Was nadrobię. Dopiero wróciłam do mojej Paulinki - policzek masakra, pozostaje modlitwa, żeby blizna nie została.

Ja sobie 2 piwka wypiłam, pół pizzy zjadłam aż brzuch mnie boli, pogadałam o seksie, orgazmach i "robieniu" dzieci i mi lepiej wiecie.

A jeszcze jak wróciłam do domku to z kosza wyjęłam test, który parę godzin wcześniej robiłam dla pewności (ja głupia oj głupia......) - i wiecie co - nie ma żadnej drugiej kreski. Nawet po tych paru godzinach...Więc te wcześniejsze kreski może nie były oszukane. Ale po co ja Wam to piszę....

Zaraz Was nadrobię i może jakaś złota myśl mi do głowy przyjdzie....

ANUSZKA- tak,sperma sie nie rozciąga..
MUSIA- witaj,pewnie wlatuj kiedy mozesz-najwazniejsze,ze jestes:)
u mnie do przodu-dzialamy:)

PALEMKA- a Ty sloneczko masz zamiar testowac???do kiedy chcesz czekac na @??

LIL- to fajnie,ze po pogaduszkasz jest Ci lżej..a co sie Paulince stalo??poparzenie??chyba ,ze nie chcesz o tym pisać..

Ostatnia edycja:
anuszka skarbie a gdzies ty sie uchowala?? Az usmiecham sie jak to czytam, ale to nic zlego, tylko tak jakos sie usmiecham. Jak gin mowi zeby dzialac to dzialaj!!!
lil maja nie bedzie blizny zobaczysz
mama dawaj namiary na nk na prywatna wiadomosc poogladam Was, chyba ze nie chcesz to ok

mama lil anuszka musia mary amalfi - ide ogladac film no i spac oczywiscie ...

... do spisania się !!! Topranoc

mama - nie testuje, nie mam żadnych objawów, nie chce sobie robic nadzieji ... wiem, że przyjdzie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry