Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mary beth marzenia sie spelniaja, a zwlaszcza na swieta, bedziesz miala ten swoj domeczek mama ano pospalam, trzymam kciuki za piekną owulke chociaz Ci powiem ze ten Twoj cykl tj dla mnie tajemnica
mama- kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piekną owulkę i za Wasze działąnia, mam nadzieję, że tym razemi się uda, no ostatecznie,w grudniu, bo to będzie piękny prezent pod choinkę.
qrde musze sobie te suwaczki usunąć, bo tam już cos o owulce zbliżającej się, a do mnie jeszcze @ nie przyszła hahahahaha
mama - no co Ty, nie ma za co mnie przepraszać, ja wiem, że Ty dobra kobita jesteś i zawsze o nas wszystkich myślisz. Wiesz, coś mówiłas o nowym fryzie czy kolorze kiedyś, moze byś dodała zdjecia na Nk jakie nowe, swoja drogą ja bym tez musiała coś wciepnąć - hehe.
Ugotowałam pomidorówke pycha wyszła naprawdę i nawet brzuchol mnie po niej przestał boleć ...
Ale se suwaka zrobiłam z leksza dziwnego Buahahahaha !!!
poczytuje Was babeczki i mocno za was wszystkie trzymam kciukasy mama mi własnie też test owu wyszedł w piatek dwie kreski jedna bledsza, druga ciemniejsza, w sobote dwie takiej samej barwy a w niedziele jedna juz byla jasniejsza, w poniedzialek jeszcze jasniejsza a we wtorek nie było już wcale tylko kontrolna, wiec jak dziś sa dwie kreski to może nawet juz jutro lub najdalej pojutrze bedzie owu i tego Ci zycze z całego serducha bo ja oprócz testów owu mierzyłam tez temperature i skok był w niedziele wiec moja owu byla w ten dzien kiedy obie kreski były jednakowej barwy czyli z soboty na niedziele... no i powiem Ci szczerze, że nie moge sie docczekac tej Twojej ciązy chyba tak samo mocno jak TY...
nowe staraczki pozdrawiam serdecznie i zycze dużo wytrwałości i nie zniechecajcie sie a wszystko sie ladnie ułoży...
dla Wszystkich staraczek posyłam fluidki na dziewczynke : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PALEMKO-ja wciaz wygladam tak samo)jak na NK- no moze teraz mam grzywke na calym czole a nie po skosie-taka mala zmiana
AMALFI- no dokladnie-byleby sie udalo
MARAN- cześć kochana-no ja tez mierze tempke dzis byla 36,4 wiec jestem przed skokiem dzis mam 9d.c a mam 27 dniowe...zobaczymy jak bedzie jutro z tempką i z owu )
dziekuje Ci za mile slowa
hej dziewczynki...
byłam dziś u gin na cyto ... i głupio mi było jakoś tak zapytać bo pani miała zły humor...
czy gin może "wymacać" jajeczkowanie?
bo powiedziała mi, że jestem w trakcie... ja się cieszę, ale temp mi nie podskoczyła jeszcze dzisiaj ...
i jeszcze jedna spr...
jak odróżnić śluz płodny od spermy?
Jeeeeju, jeszcze 22 minuty i zamykam sklep! Zaraz mnie tu rozsadzi! A jeszcze taki idiota mi przylazl kupic patelnie, ze myslalam, ze go ta patelnia strzele przez leb!!! Boze, jacy sie czasami upierdliwi klienci trafiaja...