reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moze ty juz zaciazylas a nie wiesz, skoro tyle jesz????? Tylko 2 i pol godz lotu jeszcze tego samego dnia mozesz byc z mezem i kontynuowac starania!!!!! Mysl nad tym i wskakuj w samolot!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale tu cicho dzisiaj, gdzie one wszystkie pouciekaly??????

reklama
AMALFI- dziekuje ,moze kiedyś skożystamy z zaproszenia :))
a gdzie pouciekaly???????starają sie :):):))))
ja dzis mam "wolne"bylo wczoraj i bedzie jutro :)

nie -to nie przez ewentualną ciąże...przesilenie jesienne ,dlugie ,ciemne wieczory,męża jeszcze nie ma...wiec co tu robic-zajadam to to ,to tamto-ciągle mi buzia chodzi;/

Jadzia, jakie cudne zdjęcie

Ja właśnie gotuję makaron (nitki) i zamierzam po ugotowaniu odsmażyc sobie na maselku i tak zjeść. Nawet nie macie pojecia jak to danie chodzi dzis za mna :D

Jak zostaje, to obowiązkowo, teraz niestety musze sobie ugotować :)
Właśnie wróciłam z córą od okulisty. Mamy kropic oczy, naprawdopodobniej skończy się na okularach. Ech, ciągle cos.

Witam ponownie, ja już w domku i po obiadku :-)
Zupa pomidorowa, a potem śledź na zagrychę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lil daj znać co z dzidzią. Bardzo ładne obie jesteście :-)

A muszę się Wam pochwalić, że moja bardzo dobra koleżanka urodziła dziś o 13.45 małego Maksia, 3250 g i 55 cm.:-D Termin miała na 21 ale już dawno miała skurcze i brała tabletki, i wczoraj je odstawiła bo lekarz już kazał i Maksiu jest z nami :blink:

Corin a co jest córeczce?

Mama jak tam porządki w ubrankach? Ja jak robię u mojej porządki to wtedy sobie zdaję sprawę jak ona szybko rośnie :tak:

Amalfi nieźle, że się zawzięłaś i wyszorowałaś piecyk. Ja jakoś nie moge się zabrać a też by się przydało :-)

Jadzia hejka, brzusio śliczniusi :-)

czesc i czołem :-)

Bylismy z M. na zakupach i nic nie kupiliśmy hahahhahaha :-D:-D
@ dalej nie pszyszła , nie wiem o co kaman, jutro powinna juz byc ostatecznie, nic mnie nawet na @ nie boli, hm.... jedyne co mnie boli to jelita - wytne je wkońcu !!!!:wściekła/y::wściekła/y:

witam nową staraczkę Corin

wisienka - no to ja w takim razie tez dwójke oglądałam.:tak:

mama pszczółka - czesc !!!

Każdy Maks, jakiego znam, to niezly łobuz ;)

Bylam z corą u okulisty, bo szukamy przyczyny niepowodzeń szkolnych :/ Mamy już za sobą wizytę u psychologa i pedagoga (dysleksja wykluczona raczej, na szczescie). Teraz pozostalo badanie wzroku i sluchu, oraz wizyty u logopedy.

Makaron poległ. Boję sie przyznać (żeby nie zapeszać, albo żebym nie wyszla na jakąś maniaczkę), ale czemu było go czuć farbą do włosów, kiedy dodałam keczup?
Im bliżej @ tym bardziej się nakręcam, znów... Już bym chciala mieć jasność sytuacji.

Cześć Dziewczyny!!!
U nas taka brzydka pogoda, pada cały dzień, a ja już ledwo siedzę w pracy:-(

Staranka także u nas pełną parą:-):tak::-D z czego mąż się oczywiście cieszy (w sumie ja też:happy2:), tylko szkoda że na efekt trzeba czekać jeszcze dwa tygodnie....

reklama
hej Palemko :-)

Witaj Zizi :-)

Corin, mój brat ( ma teraz 14 lat ) miał problemy z nauką właśnie przez to że jego słuch był uszkodzony, tzn. mózgnie przetwarzał, tego co usłyszał i tym samym nie rozumiał wszystkiego, cy jakoś tak. Mama z nim jeździ do psychologa i neurologa, juz jest lepiej. Moze do neurologa też pojedź z córcią

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry