reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w pierwszej ciąży wogóle nie wiedziałam że zaszlam :-D Martwiłam sie strasznie bólem piersi i dlatego poszłam do lekarza. Zupełnie też nie zwracałam uwagi na terminy miesiączek (zawsze były), wiec zupełnie nie zauważylam, że tym razem nie przyszła, hihihihi

W drugiej wiedziałam od razu że się udalo (nie wiem skąd, ale tak było) Zrobiłam test 3 dni przed @ i pokazaly mi sie piękne 2 krechy.

reklama
Powiem Wam, że nie wierze żeby w moim wieku udało się za pierwszym razem. Poczekamy, zobaczymy :-)

Mama- działaj ile wlezie :-)

monia- nie czytaj za dużo, net jest czasami przekleństwem. Co ma być to będzie. Ja też za Ciebie trzymam mocno kciuki!!

Corin- długo się już starasz?

Witam sie z resztą, której nie wymieniłam :-)

CORIN- oby eraz tez sie szybko pokazaly II krechy-tego życze..
KALA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i za Ciebie a gdybys czasem nie wytrzymala do czwartku to daj znac jutro jak zrobisz :))

ide robic liste zakupów.

Mama - my naszemu smykowi kupiliśmy łóżko minnen z Ikei i jak na razie fajnie się sprawdza, mój smyk szybko się przyzwyczaił a łóżko wygląda tak (mam nadzieję, że dobrze zdjęcie wkleje;)):
Picasa Web Albums - Marek Milas - Morze/Wakacje...

a na te święta naszym chrześniakom i dzieciom braci i siostry chcemy kupić trochę rzeczy do zabawy w Ikei;), już upatrzone, testowane osobiście przez Daniela;)
a w Poznaniu często też bywam, bo mój mąż jest studentem Politechniki;)

Kochane, ja już mykam bo pracka dobiega końca; lecę na miasto bo chcę Małej coś kupić.

PAULINA- śliczny jest Danielek i lóżeczko tez fajne-myslalam o takim dla Zuzy,ale kupilismy drewniane i dla Domisia tez kupimy drewniane a jak bedziesz wiosną w Poznaniu to daj znac ,moze soczek na Starym Rynku??:)

kalamanryna - 3 miesiac
mama - dzięki

Za wszystkie was trzymam mocno kciuki i bardzo dziekuję za fluidy (zwłaszcza te na dziewczynkę :D )
Chociaż nie sądzę, ze sie udało w tym mies. Jakoś tak nie wydaje mi sie...

Cholera, no ja sie zastrzelę! :wściekła/y::wściekła/y: Koleżanka wzięła sobie zwolnienie, więc ja mam zmianę w sobotę cały dzień sama!!! :wściekła/y::wściekła/y::growl::growl::growl: W ub. sobotę ledwo dałam radę, bo tyle ludzi przylazło, rzecz jasna ponarzekac też... :wściekła/y: Kurczę, no... Ciągle jakieś takie rzeczy na mnie spadają!!! Jeśli ja w ogóle przetrwam cało do Świąt, to cud będzie!!! :-(:-(:-(

MARY-BETH- oj kurcze,wspolczuje-i wez tu taka przemęczona w ciąże zajdz....;/ troche nie halo ,ze co chwile musisz za kogoś isc do pracy.....

CORIN- czyli teraz chcielibyscie córke??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry