Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
V-JOLKA- dobre podejscie-życze ,zeby 2011 byl dla Was laskawszy...
qrcze juz ta godzina-musze sie brac za obiad.
V-JOLKA- to smacznego
ja mimo dietki nabralam dzis ochoty na ziemniaczki-pokroilam w talarki teraz podsmazam na teflonie do tego 2 jajka sadzone i buraczki i Cola 0%![]()
Dziewczyny[/B] nie pójde na laparo, mam złe doświadeczenia po wyrostku, boje sie ruszac mojego brzucha, do dziś bola mnie jelita od opercaji o zatwardzeniach i zaparciach nie wspominam ... jestem załamana ... usmiecham się jak zawsze, a w środku pęka mi serce. Koleżnka, z która zaczynałyśmy staranka w podobnym czasie powitała dwa dni temu swojego synka na świecie - ślicznego zresztą - a ja jestem w lesie ... jestem totaknie zagubiona... "do tego "lasu" nadciagaja coraz ciemniejsze chmury, a ja nie mam gdzie się ukryć .... "
bierz się do kupy!!!! kobitooooooo ;-)
od groma i ciut ciut. a ja co? też w lesie. i wiesz co?? i chu****!!!!! najwyżej sobie maliny pozbieram ;-) ja teraz mam luz blus, bo mi wszystko wisi
po proooostuuuuuu wiiiiiiisiiiiiiii
teraz nie czekam końca cyklu, nie mierzę nic, nie biorę, nie myślę (bom zawalona papierami ;-) ) i jakoś szybko mi ten czas leci. nie odmierzam czasu do płodnych, potem do @. po prostu żyję dniem
i tobie polecam. weź się kobito w garść, idź na laparo albo co tam ci jeszcze lekarz proponuje, dopadnij swojego i dowal tu zdjęciem teściora. któraś z nas musi wkońcu zaskoczyć, bo obie tyczymy tyle czasu z zonkiem