S
Sol
Gość
dzięki
czuję się niezauważana 
czuję się niezauważana 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czuję się niezauważana 
Z ciśnieniem... cóż - mam 110/60 więc raczej norma - po prostu umyśliło sobie żeby mnie pomęczyć - za ładny dzień był
A co do laparo to ja też nie wierzyłam ze mi pomoże na bóle ale pomogło i gin przy okazji zrobił swoje badania i pousuwał co trzeba i wsio było ok
Wiesz - ja jestem z tych co wolą postawić na profilaktykę niż leczenie. Chociaż u mnie wyszło już leczenie laparoskopią bo profilaktykę diabli wzięli bo były gin był ślepy i nie umiał chyba usg obsługiwać
Nie ważne
Wiesz - czasami to co zostaje na koniec czasami bywa najtrafniejsze
Skoro u Ciebie została laparo to może właśnie tam tkwi cały sekret :-) A co do cesarki - pożyjemy zobaczymy - tak jestem umówiona z ginem. Na początku stycznia idę się położyć na monit na kilka godzin i będę miała takim super usg zrobione badanie czy mała się obwiązała czy nie i na tej podstawie będziemy decydować. Jeśli się oplątała to mnie moich dwóch ulubionych lekarzy grzecznie potnie a jak nie to może dostanę oxy na wywołanie o ile sama wcześniej jej sprzątaniem nie wygonię
Tylko tak się teraz zastanawiam - teraz już nie mam siły sprzątać a co dopiero w styczniu
Ale uparłam się że pomyję okna od środka chociaż
A przed Świętami M umyje żeby mnie nie męczyć i ryzykować przedwczesnym

Już wymiotuję tym żelazem
Po prostu w ciąży naczynia są słabsze a śluzówka bardziej ukrwiona i widocznie gdzieś musiałam przez sen ucisnąć mocniej że jakieś naczynko szlag trafił i pękło
Jakby mi teraz miały jakieś niedobory wyjść to bym się chyba pocięła bo wpierdzielam tyle suplementów że w życiu tyle nie żarłam
Wapno, żelazo, magnez, witaminy wszelkiej maści
Już więcej w siebie nie wmuszę jakbym bardzo chciała. 
No i nie przesiaduję tyle na necie. U mnie ok, codziennie z rana silne mdłości, brak apetytu, bolące cycuchy no i strasznie zmienne nastroje
Mrozik szczypie w uszy więc nigdzie nie wychodzę.
Oby wieści były pomyślne.