• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczynki. Nie wiem czy jeszcze ktos mnie pamięta. Melduję, że u nas dalej nic. Wlaśnie końćzy mi się @ i zaczynamy staranka od nowa. Chyba w tym cyklu zacznę mierzyć tempkę bo coś nie czuje owulacji...

sol - dopiero teraz zauważyłam Twojego posta wiecej nie peniaj mała hehe ... bidulko z noska krewa to chyba z cisnieniem coś nie tak, sol - Ty już prwaie na finiszu ... jak ten czas zapierdziela, jak przyszłam na forum to ze dwa tygodnie pózniej oswiadczyłąś , ze w ciąży jestę, a tu jeszcze pare chwil i bedziesz sowje dzieciatko tuliła w ramionach ... aj nie ukrywam, że ci baaaardzo zazdroszczę ... co do laparo, to ja już w nic nie wierze .... poprostu lekarz nie wie co ma ze mną robić, bo wszytsko okej ... Coś kiedys pisałas o cesarce i co z tego wynikło ? Aha wózek kupiłąś już ?
krolowa fal - no pewnie, ze pamiętamy, czemu Cię nie było, kurcze mi się coś pofanzoliło i ja myslałąm, ze Ciebie nie ma bo Ty na zaciązonych jesteś, ale zamot ze mnie phi ! A co do @ to przykro mi , że zawitała do Ciebie ...

palemko - wózka nie kupiłam- dopiero w styczniu jak becikowe dostaniemy, no na finishu prawie ale już mam dosyć :-p Z ciśnieniem... cóż - mam 110/60 więc raczej norma - po prostu umyśliło sobie żeby mnie pomęczyć - za ładny dzień był :-D A co do laparo to ja też nie wierzyłam ze mi pomoże na bóle ale pomogło i gin przy okazji zrobił swoje badania i pousuwał co trzeba i wsio było ok :tak: Wiesz - ja jestem z tych co wolą postawić na profilaktykę niż leczenie. Chociaż u mnie wyszło już leczenie laparoskopią bo profilaktykę diabli wzięli bo były gin był ślepy i nie umiał chyba usg obsługiwać :wściekła/y: Nie ważne :-p Wiesz - czasami to co zostaje na koniec czasami bywa najtrafniejsze :tak: Skoro u Ciebie została laparo to może właśnie tam tkwi cały sekret :-) A co do cesarki - pożyjemy zobaczymy - tak jestem umówiona z ginem. Na początku stycznia idę się położyć na monit na kilka godzin i będę miała takim super usg zrobione badanie czy mała się obwiązała czy nie i na tej podstawie będziemy decydować. Jeśli się oplątała to mnie moich dwóch ulubionych lekarzy grzecznie potnie a jak nie to może dostanę oxy na wywołanie o ile sama wcześniej jej sprzątaniem nie wygonię :-D Tylko tak się teraz zastanawiam - teraz już nie mam siły sprzątać a co dopiero w styczniu :-D Ale uparłam się że pomyję okna od środka chociaż :-D A przed Świętami M umyje żeby mnie nie męczyć i ryzykować przedwczesnym :-D

Spadam bo starsze dziecię mnie terroryzuje :-D

Kurcze https://www.babyboom.pl/forum/newreply.php?p=6325977&noquote=1Palemka jak Ci pomóc???????????? Nie poddawaj się kochana!!!! Musisz teraz pracować nad swoją psychiką, rób to, co lubisz, odwracaj swoją uwagę, a starania tak przy okazji....A z tym badaniem sama zdecydujesz co i jak.......

KrolowaFal pewnie, że pamiętamy. Ja też się wciąż staram. Przykro mi z powodu @. Który cykl się starasz??

Sol a to krwawienie nie z powodu braku żelaza? Trzymam kciuki, żeby już tego nie było. Odpocznij! :))

lil - nie wkurzaj mnie brakiem żelaza bo jakby mi przeliczyć ile go ostatnio pochłonęłam to by wyszło że sporą sztabkę :dry: Już wymiotuję tym żelazem :no: Po prostu w ciąży naczynia są słabsze a śluzówka bardziej ukrwiona i widocznie gdzieś musiałam przez sen ucisnąć mocniej że jakieś naczynko szlag trafił i pękło :-p Jakby mi teraz miały jakieś niedobory wyjść to bym się chyba pocięła bo wpierdzielam tyle suplementów że w życiu tyle nie żarłam :no: Wapno, żelazo, magnez, witaminy wszelkiej maści :no: Już więcej w siebie nie wmuszę jakbym bardzo chciała.

Spadam młodej szykować kolację :tak:

Sol mi się z dzieciństwa właśnie kojarzą krwawienia z nosa, bo ja nonstop anemię miałam. No ale jak Ty tyle jesz to chyba powinno wystarczyć, choć podobno nie zawsze chce się dobrze wchłaniać. Kochana odpocznij, bo mnie zawstydzasz wszystkim co robisz - a przecież już jesteś na finiszu to tylko odpoczywać powinnaś! Mądre rady ciotki klotki...

U mnie nowy cykl zacznie się jutro. Najdalej pojutrze. Już to czuję, wiem, widzę. WRRRRR....

mary beth rozumiemy, ale my w tej samej sytuacji, wiec z nami bedziesz miala razniej
mama trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&& kciukasy najmocniej. Slyszalam ze dwie krechy nadal sa....

reklama
Cześc dziewuszki :-)

Dawno mnie nie było, a to dlatego, że więcej teraz leżę, odpoczywam:tak: No i nie przesiaduję tyle na necie. U mnie ok, codziennie z rana silne mdłości, brak apetytu, bolące cycuchy no i strasznie zmienne nastroje:-D Mrozik szczypie w uszy więc nigdzie nie wychodzę.

mama, trzymam mocno kciukasy za piątek :-D Oby wieści były pomyślne.

A za resztę staraczek trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& i przesyłam mnóstwo fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry