• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LILProlaktyna utrudnia zajście w ciążę. A ja bym na Twoim miejscu poszła. Mogło CI się zacząć po tej wizycie i już. A badanie nie w trakcie krwawienia i nie w środku cyklu.

reklama
Witm Kochane:-)
Dla wszystkich porcyjka ~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
KRZYSIENKO - Ty wiesz, moje kreski były takie blade, ze dziewczyny nawet mi za bardzo gratulowac nie chciały:-p:sorry2: Zreszta Ty tez widzialas te moje bledziochy:tak:A teraz 13 tydzien:-D Dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&& kochana!!!!!!!!!!!!!!!

Witam dziewczyny. Mdłości wykluczyły mnie z zycia, tez z forumowego. Zaglądam baardzo mało bo komp wywołuje u mnie mdłości. Donoszę, ze zyję i jakoś daję rade. Jestem z wami myślami i ciągle trzymam&&&&&&& za wszystkie staraczki.
lil o prolaktynie najlepiej poczytaj na forum medycznych, jest duzo informacji. Ja miałam wszytskie objawy podwyższonej prolaktyny włącznie z wyciekiem z piersi i zanim zrobiłam badanie zaszłam w ciążę.
mama jestem z tobą kochana
mlodam tulę cię i współczuję, wiem co czujesz bo sama to przezywałam. Czas ukoi rany ale nigdy nie przestaje się tęsknić.

Wisienka mdłości nie są miłe, ale to jednak bardzo dobry objaw - ściskam i trzymam kciuki! Jakie forum medycznie polecasz na temat prolaktyny? Mówisz, że miałaś wszystkie objawy - czyli jakie? Bo ja w sumie oprócz plamienia (dziś 4 dzień i nic się nie nasila) i wycieku nie mam nic. I chyba zrezygnuję jednak z badań. Co ma być to będzie.

hej ... od dzis mam wiecej czasu bo skonczyłam półroczny staż ... po cichutku modlę sie do Boga, by mój @ przyszedł wczesniej, bym nie musiała cierpiec przez najbliższe 9 dni ...
mama- czytałam, ze dwie krechy znów wyszły, więc kochana ja Ci po cichuuuutku (ale baaardzo głośno ) gratuluję ... mam nadzieje, ze wreszcię się Tobie udało ... no tyle testó, to juz musi być coś !!! A z objawami ciążowymi jest coś na rzeczy ? A więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& moooocno zaciskam !!!
Chyba będę musiałą założyć jakieś osobne forum, bo na tym to jestem prócz buńci chyba najdłużej i wcale a wcale juz mi tu nie pasuje być ... forum będzie pod nazwą "chodząca beznadzieja"...buuuu
wisienka - czesc skarbie, przykro mi z powodu mdłości, ale tak jak pisze lil, to "dobry" objaw
czesc lil - szybko się na testa skusiłaś ...

Palemka nie poddawaj się kochana - daj znać co z tą laparoskopią u Ciebie - zdecydowałaś się?? Może właśnie to byłoby TO??? Ja z testem poleciałam za szybko, ale jak się ma testy w domu to się tak kończy. Ściskam!

Wisieńko
dzięki za odpowiedź! U mnie chyba jednak aż tyle objawów nie ma....

Mama kciukasy zaciśnięte! Oby te kreski tyły w oczach!!!

mlodam eh aż łezki lecą jak się to czyta :(((( ściskam jeszcze raz. Trzymaj się kochana :(
Mama oooo jest nadzieja... należy Ci się :tak::tak::tak:

lil- a no widzisz, jeszcze sie nie zdecydowałam, mam ogólnie kiepski nastrój ... wkurza mnie to, ze na nic nie mam wpływu, ponadto jestem swiecie przekonana, ze laparo w niczym nie pomoze, bo to pewnie nie przyczyna ... jak mozna miec hormony w porządku, regularne miesiączki, męża przebadanego i nic z tego nie mieć ? no jak ? ja tego poprostu nie pojmuję ... Trzymam kciuki za Twój test w odpowiednim dniu oczywiscie ... heh
mamo - gdzie się podziewasz ??

palemko - jak widać można :-) Ciężko pojąć ale można :sorry: A laparo naprawdę może pomóc bo na usg wszystko Ci nie wyjdzie :tak:

Ja dzisiaj z drzemki zostałam obudzona krwotokiem z nosa i mało mi wesoło :dry: Lało się ze mnie jak z prosiaka, na szczęście szybko opanowany i jakoś żyję :-( Babcia zadowolona z wizyty że ukochaną prawnusię zobaczyła :-D No i kolejny rok jej minął :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry