• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Dziewczyny :-)

Mlodam przykro mi Kochana, tulam Cię mocno mocno :*

Mama dzieki za wczoraj :* Dziś znowu zwalniam się z pracy i idę do onkologa po skierowanie na mammo. Trochę się boję. Ten cykl będzie taki bardziej na luzie, a to temu że muszę porobić te badania i wogóle. Zobacze jeszcze jak mi prolaktyna wyjdzie, a na to badanie nie mogę iść jak mam @ ani w środku cyklu. Aha, :-D i trzymam &&&&&&&&&&&& żebyś jednak zobaczyła swoją dzidzię :-)

Hej Lil u Ciebie dalej nic z @???

Sol Kochana babeczko, miłego dnia :* Nie przemęczaj się.

reklama
Pszczółka kochana trzymam za Ciebie kciuki - napisz mi proszę kochana co z tym onkologiem - ginekolog Cię wysłał ze względu na ten wyciek?? Kurcze ale się przestraszyłam teraz :(( U mnie wciąż plamienie już 4 dzień - niestety w żadną stronę nie chce się sprawa posunąć :( Zmartwiona jestem :(

PSZCZOLKA- czesc kochana i bardzo prosze:tak::-)
mam nadzieje,ze po mammo bedzie wszystko si:tak:jestem z Toba i pamietaj-tylko spokój nas uratuje:-D:-D
&&&&&&&&&&&&&& za dobrą prolaktyne;-)

LIL- jesli masz skąpe plamienie to nadzieja jest:tak:wiem ,ze sie martwisz bo sie naczytalaś-dlatego ja juz nie czytam na necie:-p

Lil kurcze, a te plamienia to na pewno od @? Ja poszłam do onkologa ze ze wględu na wyciek, gin. mi nic nie powiedział, sama poszłam dokładnie to do poradni chorób piersi. Pani doktor pow. że to moze byc z tego, że kanaliki w piersiach powiększone są od karmienia ale dała też skierowanie na badanie prolaktyny i na usg. A na usg wyszło, że mam jakieś drobne zwapnienia i ta inna pani co mi to usg robiła konsultowała się z ordynatorem i kazali mi przyjść ze skierowaniem na mammografię, bo chcą dokładnie zobaczyć co to jest.

Pszczółka a jak dawno przestałaś karmić? Bo ja rok temu, więc myślę, że u mnie to nie od karmienia już....A we wrześniu miałam usg piersi i nic nie było...Wszystko super. Więc nie wiem co myśleć, ale za Ciebie kciuki trzymam kochana oby to były po prostu pozostałości po karmieniu!!! Jak się w ogóle psychicznie czujesz???

Mama ja też się zgadzam, że lepiej na necie nie czytać, ale wiesz jak to jest z konsekwencją w momencie paniki...Do tej pory nie miałam pojęcia, że plamienia na koniec cyklu mogą coś oznaczać. Zawsze myślałam, że tak się @ po prostu rozkręca. A w ogóle nie jestem w stanie sobie przypomnieć jak to u mnie przed ciążą było...

A przeczytałam takie info, że jeśli plamienie przed @ trwa więcej niż jeden dzień to nie jest dobry objaw. No i plamienie implantacyjne też raczej nie trwa kilka dni??????

PSZCZOLKA- &&&&&&& ZA BADANIA ,BEDZIE SI bo silna babka jesteś :)
LIL- No nie,implantacyjne nie trwa kilka dni...

nie ma bata wszystkie musimy czekać...a to najcięższe..

ja zrobilam sobie kakao i ide na wypoczynek polezec troche:)

Witam

młodam [*]
mama - wieści niosą, że masz II kreski, więc po cichu gratuluję i czekam do piątku

a ja mam jutro wizytę i usg

Lil no ja też tak jak Ty karmiłam i mi pani doktor pow., że to moze być po karmieniu.

Mama dzięki :* ja też mam nadzieje ze dobrze bedzie. Bo chce mieć drugie dzidzi. A wczoraj wkurzył mnie ortopeda bo mi pow. że kręgosłup moze mnie boleć bo mam jeszcze duży brzuszek po porodzie, co za bałwan, no tak mam i już. I ze mam ćwiczyć-ciekawe kiedy. A ręka? To że maż niech mi pomaga w domu, niech nosi dziecko i zimeniaki obiera itp. Matko, ten lekarz to chyba dzieci nie ma.

Mama miłego odpoczynku :)

No u mnie chyba jednak plamienie się rozkręci na @, bo jest ciut większe teraz, a to już lepsze dla mnie niż być w zawieszeniu.

Oczywiście dalej zmartwiona jestem objawami.

Pszczółka jak się robi to badanie prolaktyny? Bo ja coś czytałam, że najpierw jedno pobranie, potem coś się bierze na obciążenie i po godzinie drugie badanie. Czyli dłuższa sprawa.

reklama
Witam kobietki:-)
przepraszam ale nie dam rady nadrabiac , u mnie za oknem -11. Snieg i az wstac sie nie chcialo. Mala w nocy zrobila sobie 2 h przerwy w spaniu i jestem padnieta, uciekam na chwilke. Musze ja przebrac i dac sniadanko

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry