• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LILTeż o tym czytałam i pytałam ja o to, ale mi pow. ze oni nie mają takich specjalistycznych badań. Jak coś bedzie nie tak to będę musiała iść do endokrynologa. A na to badanie trzeba isć rano na czczo, nie jeść wieczorek obfitej kolacji, być wyspanym i zakaz przytulanek dzień przed, bo wszystkie te rzeczy podwyższają prolaktynę no i nie w @ ani nie w środku cyklu.

reklama
Cześć kochane!

Amalfi, Oczekująca - przepraszam, że tak zniknęłam nagle, ale załamka była nie do opisania... Aktualnie nadal mi strasznie ciężko, więc może trzeba mi czasu, ale sama się za Wami stęskniłam... Muszę się postarać przestać się starać, bo w sumie nieważne, że ile się człowiek stara. Jeśli nie wychodzi już kilka mies. z rzędu, to dół dopada...
Mama - nowa porcyjka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolkę!
Lil - ja jestem średnio poinformowana, ale jeśli są plamienia, to to o za wysokiej prolaktynie świadczy? Cholera, może i u mnie to ustrojstwo i powinna m na to zwrócić uwagę... :-( Kochana, mam nadzieję, że te plamienia są u Ciebie lekkie i jednak oznaczają dzidzię... Szansa jest, więc ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pszczółka, Majqa, Sol, Wiolka, Jaewa i wszystkie babeczki - hej!

U mnie @ nadal... Ale ja już nic nie rozumiem... :confused: @ jest inna niż zwykle, bardzo czerwona, sporo skrzepów... :eek::confused: Ostatnie 3 cykle są po prostu nienormalne! :no::shocked2::eek:

Witaj Mary ale dawno Cię nie było:-) A do Ciebie też @ przylazła małpa wredna??? Kurcze, tulam Cie mocno. Do mnie też:-( przylazła i całą sobotę ryczałam , buuuuuuuu :-( ALe bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!:-D

Witaj Mary ale dawno Cię nie było:-) A do Ciebie też @ przylazła małpa wredna??? Kurcze, tulam Cie mocno. Do mnie też:-( przylazła i całą sobotę ryczałam , buuuuuuuu :-( ALe bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!:-D

Pszczółka - tulę! :sorry: @ przylazła po 10 dniach plamień. Moja lekarka zrobiła mi z tego wszystkiego betę, bo była pewna, ze dzidzia się zagnieżdża... Ale beta była negatywna... :eek::-(:sad::no2: No i teraz @ jest okropnie bolesna, czerwona, ze skrzepami - strasznie intensywna jak nigdy! Ostatnie 3 moje cykle są jakieś porąbane i nie wiem, co się ze mną dzieje! :confused::eek: Może prolaktyna... :confused: Ściskam kciuki za Ciebie i tulę z powodu @... No to jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie w tym cyklu...

Mary Kochana, moje cykle też są porąbane 29, 26 a teraz znów 29 i zaczęło się w sb wieczorem już się lało, całą nd też a wczoraj mniej a dziś już prawie nic :? ja opisałam wcześniej ze byłam u onkologa z piersiami bo mam wyciek i to też chyba prolaktyna.

Cześć dziewczyny :-) ale się forum znowu fajnie rozkręciło! Ja oczywiście tylko przelotem, nie dałam rady doczytać wszystkiego ale wszystkie mocno ściskam i pozdrawiam wtorkowo.

mlodam
... przykro mi, ściskam mocno
mama - a nie mówiłam;-)będzie dobrze, zobaczysz!
a ja dziś lecę zapisać się do klubu fitnes - dostałam socjalny zastrzyk z pracy i moge go wykorzystać na taką działalność więc lecę :-)nie wiem jeszcze czy znajdę na to wszysto czas ale zamierzam wykorzystać karnet na maksa i spróbować wszystkich zajęc z klubu - od tańca do jogi :-)
miłego dnia, papap

Hania zazdroszczę z tym fitnessem! Ja fitness uwielbiam!

Pszczółka, Mary - chyba na forum mamy nową cichociemną koleżankę, co się PROLAKTYNA nazywa...Sporo tu o niej ostatnio. Mary - że się wszystko porąbało to pewnie od nerwów właśnie - spokój nas tylko uratuje. Nie wiem czy u Ciebie to też prolaktyna ale jak masz możliwość to zrób badanie krwi i będzie wiadomo. Ja w każdym razie wyczytałam, że plamienie na koniec cyklu więcej niż 1 dzień nie jest dobre. A ja tak mam po ciąży - tylko w ogóle mnie to nie zastanawiało wcześniej, bo nie starałam się o dzidzię. U mnie raczej na pewno @ się pojawi - więc też będę się badać - ale chyba to się robi dopiero po @? Pszczółka daj znać kiedy Ty masz iść na to badanie. Ja może po prostu się zorientuję w laboratorium co i jak - bo jeśli mam płacić za lekarza to może od razu z wynikami pójdę, żeby dwa razy nie płacić....

Mary miłego dnia :)*

Lil ja pójdę po @ a przed owu. I myślę, że powinnaś isć na NFZ, powiedz o co chodzi i wysztko będziesz miała za free. Jak wczoraj zadzwoniłam do jednej kliniki to samo usg 80 zł :szok: a tu poszłam do szpitala onkologicznego do poradni chorób piersi i mam na NFZ.

reklama
Pszczółka tylko właśnie ja dopiero co byłam u mojego lekarza na nfz i głupio mi tak co chwilę latać. Szkoda, że wtedy nie zapytałam o te plamienia - ale po prostu wtedy się nimi nie przejmowałam. A to było zaledwie 16 listopada!!!!!!

Koleżanka mi mówi, że skoro lekarz wtedy widział pęcherzyk (a widział) to dobry znak. Ale o co chodzi z tą prolaktyną? Kiedy ona szkodzi? Przy owu czy przed @?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry