• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mlodam napisze jeszcze raz ze strasznie mi przykro Kochana....az nie wiem co powiedziec...

U nas koniec upalow na jakis czas...dzisiaj chlodno okolo 22 stopnie ale maja wrocic.
Ja jestem troche smutna bo w niedziele S wylatuje na tydzien do Indonezji. Oj oby ten czas zlecial jak najszybciej....nie lubie zostawac sama :((( Pewnie bedziecie przez ten czas mnie miec tutaj wiecej.
Oby tylko wrocil do 16 stego bo mam polowkowe i wtedy dowiemy sie czy mamy corcie czy synka :)

Kochane staraczki podsylam Wam troche fluidkow moze pomoga?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mysle o Was wszystkich cieplo.Mama, Sara jestem z Wami :***
Ide sobie zrobic slaba kawke i sie jeszcze polozyc na troche...

Jaewa 22 stopnie??? Zmasakrowałaś mnie....

Mary - ja dziś mam 4 dzień plamienia i też się już wkurzam, bo liczyłam, że już @ przyjdzie i zacznie się nowy cykl. A tak to lipa straszna - czuję, że bez zmiany myślenia kiepsko będzie. Tym bardziej, że teraz mi się na 90% wydaje, że mam nadmiar prolaktyny - są dwa dowody na to - no więc w ogóle z taką wiedzą to średnio się czuję, bo nie wiem skąd to się wzięło????

Palemka - może w tym cyklu zajmij się tym leczeniem??? Jakie postanowienia masz w związku z tym??? No i kup sobie dobre winko....Trzymam za Ciebie kciuki!!

Mama jak dziś?

Mlodam dziś znowu przytulam :( Jak się czujesz??

czesc babeczki-jestem i ja z kawką:tak:
LIL- a u mnie...dziś kolejny test i druga kreska mocniejsza wiec nadzieja wciąż jest;-)biore lutke jak gin kazal o oby do piatku do wizyty-albo bedzie radość albo dól:sorry:

MARY-BETH- taki wyjazd na pewno by Wam sie przydal !!!!:tak:
SERGEEVNA- czesc slodziaku :)):-)

witam wszystkie dziewczyny ,nienadrabialam -tylko ostatnia strone wiec nie wiem ktora jest jeszcze aktywna:-p

MLODAM- :*jestem z Tobą...

LIL- tak,tata Mlodam chorowal-mial nowotwór:(
PALEMKO- kochana moja Palemko...wiem,ze rece Ci opadaja,ze jest ciezko-mąż na pewno rozumie,ze to WASZA wspolna sprawa,przeciez widzi ile razem robicie w tym kierunku i to rozumie-na swoj meski sposob -i nie martw sie o malzentwo-razem walczycie-przetrwacie!!!!!
choc wiem jak to na swieta-temat dzieci sam przychodzi i wtedy od razu bierze sie GO do siebie,spuszcza glowe i smuci....

kochana-przemysl jeszcze raz sprawe HSG ..wiesz ,ze jestem z Tobą i wciaz mysle!!

ANASTAZJA- cześć-gin zalecil mi lutke 3 razy na dobe i powiedzial ,ze jak za tydzien nadal beda II to mam przyjsc:) a tu u mnie w miejscowosci ide do innego w piatek..

JAEWA- piekne slonko u Ciebie a u mnie dziś zimnooooooooooooooooooooooo jak byk-ba ,dwa byki!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama kurka jak druga kreska jest wyraźniejsza to super!!! A w którym dc. robiłaś pierwszy test? Wiem, że też masz nieregularne cykle, ale ja się dobijam tym, że u mnie nie idzie ani w te ani wewte. I sobie wymyśliłam, że wczoraj u mnie może za wcześnie na test było - to był 24 dc. (czyli 4 dni przed terminem @) test robiłam z bardzo rozrzedzonego moczu - po 3 sikaczach porannych i potem wypiłam wielką kawę i 2 wielkie herbaty. Ale może już wymyślam? Bo jak mam plamienie już 4 dzień to bardziej pasuje do tej prolaktyny no nie? :(

mama - trzymam kciuki za te dwie niesforne kreseczki - żeby w piątek były widoczne w innej formie :tak:

Ja tylko na chwilę bo będę miała dzisiaj urwanie głowy :-p

Miłego dnia i ślę wszystkim potrzebującym:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SOL- dziekuje :)) i milego dnia:tak::-)

LIL- kochana,ja robilam pierwszy test 25 lostopada a @ zaczela mi sie 30 pazdziernika-czyli w 27 d.c. byl pierwszy test:tak: ja mam cykle 25 -27 dniowe.
ja robilam z porannego moczu i po 2 minutach byly 2 kreski i za kazdym razem ciut mocniejszy-dzis jest najbardziej widoc:tak:zna ze wszystkich testow-oczywiscie mialam nie robic dzis tylko jutro ,ale tyle zostalo z moich postanowień;-):-p
tak wiec za wczesnie zrobilas to raz a dwa prosze zrobic z rannych siuśków:-D

Mama dziękuję za odpowiedź, chyba mówienie o tym ciągle jakoś mi pomaga, bo i tak nie umiem o tym nie myśleć, ale w sumie czy będę myśleć czy nie będę to nic nie zmieni. To jeszcze czekam. Mary pisała, że miała plamienia 10 dni (współczuję jej, bo już wiem co to znaczy) - czyli przede mną jeszcze maksymalnie mam nadzieję 6 dni niepewności - a może jednak mniej....

LIL- a Ty ilo dniowe masz cykle??? zaciskam &&&&&&&&&&&& moze jeszcze nic straconego:)
ja od wczoraj na lutce i po @ nie ma śladu ,nawet leciutkiego plamienia nie mam..

reklama
Mama no to u Ciebie baaaardzo dobrze to wygląda... Myślę o Tobie i też zaciskam kciuki!!

Ja dopóki się nie starałam to miałam cykle około 26 dni. Odkąd się staram: pierwszy cykl 36 dni, drugi 29 no i teraz jest trzeci cykl. Więc nie wiem co się teraz okaże.

Wiem, że po urodzeniu Maciusia @ zawsze się zaczynała od kilka dni plamienia - nie sądziłam, że to może być groźne, ale teraz się naczytałam i o zgrozo!!!! Tylko, że do tej pory plamienie miałam z każdym dniem ciut większe, a teraz ciągle bardzo skąpe. Ale jednak. W sumie po tym wszystkim nie powinnam się już niczemu dziwić, bo wiem, że organizm potrafi płatać różne figle....Już bym wolała, żeby mnie @ znienacka zaskoczyła, a takie czekanie do bani jest. Bo wciąż tkwię w starym cyklu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry