• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mlodam - nie przepraszaj - teraz u Ciebie taki trudny czas i wiem, że nic nie sprawi Ci ulgi - to jest okropne, ale przed Tobą trudny czas...Myślę o Tobie i wiem, że teraz wszystko widzisz na czarno - bo Twój Tata był i jest częścią Ciebie.... Mogę spytać czy Twój Tata był chory? Nie kojarzę czy pisałaś o tym wcześniej. Po prostu brak słów w takiej chwili - każda z nas bardzo Cię tu wspiera, ale są takie chwile, kiedy po prostu nic nie łagodzi bólu :((( Nie wiem, co powiedzieć jeszcze, bo żadne słowa mi tu nie pasują :(((

reklama
Mlodam jeszcze mam taką refleksję - niestety nie należę do osób bardzo religijnych z wielu względów - ale w takich chwilach zawsze czułam potrzebę modlitwy - bo takie chwile uświadamiają mi pragnienie tego, żeby naprawdę było coś POTEM....Ale nie wiem czy w tej chwili Cię to pocieszy :((( Bardzo bym chciała w realu Cię przytulić :(((

dziewczyny obawiam się, że tego @ nie dam rady przetrwac bez jakichs "uspokajaczy", to okropne, że musze przez ten cały "syf" przechodzić , nie wiem czemu los nie chce nam wcale pomóc, staramy się juz tyle z mężem, mary - 8 cykl ? nawet nie pamiętam kiedy to było ??? Oczywiscie rozumiem Twój niepokój, to okropne kiedy czegos pragniemy a inni każą nam o tym nie myśleć, niestety prawda jest taka , że im bardziej, nie wychodzi, tym bardziej o tym myślimy, jesteśmy zywym dowodem na to ... Ręce mi opadają, nie wiem co mam zrobić ... za pare dni "ona" przyjdzie, to będą drugie święta ... boje się ,że moje małżeństwo tego nie przetrwa ... nie wiem czy to jest normalne czy nie ... zresztą jest mi to już obojętne ...:-(

mamuś - z całych sił trzymam za Ciebie kciuki ...

Ostatnia edycja:
Mlodam, bardzo Ci współczuję. Pamiętam jak dziś, jak pisałaś o diagnozie, leczeniu i ... nie sądziłam, że tak szybko odejdzie od was. Pomodlę się za tatę.

Witam się wieczorem!

Wróciłam z pracy i jestem strasznie padnięta, więc zaraz do łóżka...

Lil, Anastazja - też myślę, by gdzieś wyjechać, odpocząć, zmienić klimat na chwilę. Po prostu przez moment nie myśleć o staraniach... Zobaczymy... :tak:

Życzę dobrej nocy wszystkim!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry