Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takie zachowanie jest poniżej jakiejkolwiek godności. 
Jem teraz śniadanie więc idę poczytać co u was :-)
Kochana a z ta prolaktyna to robiłas badania i wiesz na 100% ze sa jakies problemy???Hej kochane - coś właśnie cicho dziś w sprawie fasolek. Mam nadzieję, że się dziewczyny odezwiecie. Chociaż ja sama zamiast tu pisać powinnam się z Maciusiem pobawić.
Monisia dziękuję, że pytasz. Ja już właściwie się pogodziłam z tym, że fasoli na razie nie będzie i że muszę jakoś najpierw zwalczyć tę prolaktynę. Wczoraj wieczorem zabolał mnie brzuch dokładnie jak na @ i wtedy pojawiła się krew na papierze (a to 4 dzień plamienia był). Tak bolało, że byłam pewna, że od rana będzie masakra, więc nawet podpaskę na noc założyłam. No ale niestety @ jeszcze się nie rozkręciła. Rano znowu czerwona krew na papierze i ból brzucha, a teraz brzuch nie boli i znowu tylko brązowe plamienie - choć nie takie skąpe - po prostu po każdym siusiu się pojawia na papierze. Dokładnie tak samo mi się robiło jak miesiąc temu miałam poronienie samoistne. Dopóki @ się nie rozkręci na 100% to nie odczuję ulgi choćbym nie wiem jak starała się wyluzować. Bez wizyty u lekarza się nie obejdzie w związku z tymi plamieniami, ale myślę, że pójdę dopiero w nowym roku, a teraz zajmę się świętami.
Buziaki dla wszystkich!!!