B
bunia87
Gość
a może KUPOZA PSYCHOZA 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej Bunia i Palemka! Jęczcie tutaj ile wlezie! Ja dopiero na początku tej drogi i też głównie jęczę! Życzę Wam, żebyście sobie fasolkę wyjęczały i piszcie tutaj dużo!
Palemka kciuki zaciśnięte za ten cykl! No i dobrze, że się za pierogi wzięłaś! Niezła jesteś - ja bym chyba nie umiała zrobić jednego pieroga, a co dopiero siedemdziesiąt!
No właśnie mama mam nadzieję, że odpoczywasz sobie i dlatego się nie odzywasz???
dlatego jak wpadam to pierdzielę głupoty z zadka 
a może KUPOZA PSYCHOZA![]()
o tak : bezdenna kupa spsychoziałej beznadzieji .... ??
się jeszcze dobijać samą nazwą wątku? kurka, to by się juz wcale na taki nie wchodziło, bo by się na dzień dobry dołka łapało
może SRUTU TUTU MAJTKI Z DRUTU 

z dopiskiem- buahahahaaaaaPalemka bardzo Ci dziękuję za miłe słowa! Bunia, Palemka od razu się weselej zrobiło - ja tam lubię takie schziowo kupowe klimaty! Od razu się czuję jak u siebie w domu![]()
Ja w ogóle dziś głównie na kiblu siedzę i patrzę co mi tam leci - to już też niezła schiza co? Tzn. nie myślałam o kupie.....
najpierw pisze, że lubi kupowe klimaty, a potem, że siedzi na kiblu i patrzy co leci
to co sobie pomyśleć?