• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Bunia i Palemka! Jęczcie tutaj ile wlezie! Ja dopiero na początku tej drogi i też głównie jęczę! Życzę Wam, żebyście sobie fasolkę wyjęczały i piszcie tutaj dużo!

Palemka kciuki zaciśnięte za ten cykl! No i dobrze, że się za pierogi wzięłaś! Niezła jesteś - ja bym chyba nie umiała zrobić jednego pieroga, a co dopiero siedemdziesiąt!

No właśnie mama mam nadzieję, że odpoczywasz sobie i dlatego się nie odzywasz???

Hej Bunia i Palemka! Jęczcie tutaj ile wlezie! Ja dopiero na początku tej drogi i też głównie jęczę! Życzę Wam, żebyście sobie fasolkę wyjęczały i piszcie tutaj dużo!

Palemka kciuki zaciśnięte za ten cykl! No i dobrze, że się za pierogi wzięłaś! Niezła jesteś - ja bym chyba nie umiała zrobić jednego pieroga, a co dopiero siedemdziesiąt!

No właśnie mama mam nadzieję, że odpoczywasz sobie i dlatego się nie odzywasz???

mi to się już nawet jęczeć nie chce po 2 latach starań :dry: dlatego jak wpadam to pierdzielę głupoty z zadka :-p

Bunia ale jak jesteś to Palemka jest szczęśliwa :)) Widzę to!! Od razu się więcej odzywa :)) Jak to forum jest nie dla Was to dla kogo?? Trzymajcie się cieplutko!!!!!

o tak : bezdenna kupa spsychoziałej beznadzieji .... ??

chyba niezbyt to pozytywne :eek: się jeszcze dobijać samą nazwą wątku? kurka, to by się juz wcale na taki nie wchodziło, bo by się na dzień dobry dołka łapało :-p może SRUTU TUTU MAJTKI Z DRUTU :-D:-D:-D:-D z dopiskiem- buahahahaaaaa

ewentualnie "stuk stuk stuk stuku, stuk stuk stuk stuku"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Palemka bardzo Ci dziękuję za miłe słowa! Bunia, Palemka od razu się weselej zrobiło - ja tam lubię takie schziowo kupowe klimaty! Od razu się czuję jak u siebie w domu :)

Ja w ogóle dziś głównie na kiblu siedzę i patrzę co mi tam leci - to już też niezła schiza co? Tzn. nie myślałam o kupie.....

Palemka bardzo Ci dziękuję za miłe słowa! Bunia, Palemka od razu się weselej zrobiło - ja tam lubię takie schziowo kupowe klimaty! Od razu się czuję jak u siebie w domu :)

Ja w ogóle dziś głównie na kiblu siedzę i patrzę co mi tam leci - to już też niezła schiza co? Tzn. nie myślałam o kupie.....

jasne :-p najpierw pisze, że lubi kupowe klimaty, a potem, że siedzi na kiblu i patrzy co leci :dry: to co sobie pomyśleć? :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry