lil_maja
Fanka BB :)
Mama tylko powtarzaj sobie, że stres nie jest wskazany! Rób cokolwiek, żeby nie myśleć. Mi łatwo mówić, a sama potrafię bzikować z nerwów. 33 dc. to już bardzo ładnie! A u mnie jutro z rana właśnie ten magiczny 27 dc.
Zobaczę rano czy @ się rozkręci - jak nie to pewnie nie wyrobię i zrobię test. Najwyżej kupię kolejny na poniedziałek. Choć jak dziś ten test kupowałam to pomyślałam sobie, że to ostatni test jaki w życiu kupuję i będę go robić dopiero jak będzie ku temu wyraźna przesłanka! No ale widzisz jak to z tą konsekwencją
) A może ja teraz już mam @ - tylko po prostu jest maksymalnie inna niż zwykle i w ogóle bez skrzepów. A teraz to w ogóle tylko jakieś resztówki brązowe - ale to nie leci tylko jakby przy sikaniu się oczyszcza.
W ogóle to mnie też dziwi - bo co ma sikanie wspólnego z krwawieniem @? Może już lepiej nie będę analizować
)
No i znalazłam dwa fajnie plusy jak nie ma fasoli - najem się porządnie na święta - bez mdłości i wzdęć. No i sylwester będzie może w końcu huczny
W ogóle to mnie też dziwi - bo co ma sikanie wspólnego z krwawieniem @? Może już lepiej nie będę analizować
No i znalazłam dwa fajnie plusy jak nie ma fasoli - najem się porządnie na święta - bez mdłości i wzdęć. No i sylwester będzie może w końcu huczny

...