• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama tylko powtarzaj sobie, że stres nie jest wskazany! Rób cokolwiek, żeby nie myśleć. Mi łatwo mówić, a sama potrafię bzikować z nerwów. 33 dc. to już bardzo ładnie! A u mnie jutro z rana właśnie ten magiczny 27 dc. :) Zobaczę rano czy @ się rozkręci - jak nie to pewnie nie wyrobię i zrobię test. Najwyżej kupię kolejny na poniedziałek. Choć jak dziś ten test kupowałam to pomyślałam sobie, że to ostatni test jaki w życiu kupuję i będę go robić dopiero jak będzie ku temu wyraźna przesłanka! No ale widzisz jak to z tą konsekwencją :)) A może ja teraz już mam @ - tylko po prostu jest maksymalnie inna niż zwykle i w ogóle bez skrzepów. A teraz to w ogóle tylko jakieś resztówki brązowe - ale to nie leci tylko jakby przy sikaniu się oczyszcza.

W ogóle to mnie też dziwi - bo co ma sikanie wspólnego z krwawieniem @? Może już lepiej nie będę analizować :))

No i znalazłam dwa fajnie plusy jak nie ma fasoli - najem się porządnie na święta - bez mdłości i wzdęć. No i sylwester będzie może w końcu huczny :)

reklama
LIL- no to jak jutro masz 27d.c. to jak najbardziej testuj :))ja juz kilka razy mowilam sobie,ze to ostatni test-taaaaaaaaaaaa jasne a potem lece do apteki i testuje az huczy :))ale robie te testy bo wciaz nie wierze,ze sie udalo i te plamienia mnie oglupiają...14 grudnia mam wizyte i rozwieje moje watpliwosci bo jesli jestem w ciazy to to bedzie 6,5 tygodnia wiec pecherzyk powinien byc w macicy...a jak bedzie to sie okaże.

Kochane to dzisiejszy test MAMY:tak:
Zdj__cie0415.jpg
Dla mnie bomba:-D

dzieki MONISIA- jednak w domu widze bardziej,ale najwazniejsze,ze cos widać :))
jak jutro zrobie to wysle Ci mmska i wstawisz,co ??:))) chyba ,ze zrobie i nie wyjdzie,ale staram sie myslec pozytywnie :)

Cześć babeczki:-):-)

MAMA ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie aż mi kostki bieleją:tak::tak: I myślę sobie że te testy to nie na darmo pokazują dwie krechy;-) Wiem że każde plamienie niepokoi ale Ty odpoczywaj, leż i bierz lutkę:-)

LIL hejka:-) Mam nadzieję że @ się nie rozkręci i jak zrobisz test to wyjdą dwie krechy:tak::tak:

MONISIA a Ty jak się czujesz?

Krzysienka - bo po dupie...jak nie wyjdzie jak wyjdzie:-D
NIKA - dzieki kochana, juz lepiej, mdłosci praktycznie ustały, zaczełam II trymestr i czekam teraz na ruchy Maleństwa:tak:

NIKA- czesc kochana!!!!!:-)tak robie jak napisalas...mam nadzieje,ze testy mnie nie robią w konia:baffled:...

a co u Ciebie??dawno Cie nie bylo;-)mam nadzieje,ze starania pelną parą chyba ze teraz jestes przed terminem @ to &&&&&&&&&& zacikam zeby nie przyszla!!

Mama kresek sobie nie wmawiasz!!!!!!!! Widać jak byk choć zdjęcie niewyraźne trochę - ale już się od tych kresek nie wymigasz!!!!!!! Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Do 14 grudnia szybko czas zleci.

Hej Nika no właśnie jaka sytuacja u Ciebie z cyklem?? Trzymam kciuki tak czy siak :))

Monisia ładniutkie zdjęcie mamy wstawiłaś :))

MONISIA to dobrze że mdłości minęły:tak::tak: Boże to już II trymestr a pamietam jak dziś jak testowałaś:-)

MAMA u mnie 33d.c. i czekam na @ - przyjdzie czy nie przyjdzie;-) Ja podchodzę do testu jak pies do jeża:laugh2:

LIL fajnie że znalazłaś dobre strony nie zafosolkowania... Jak się teraz nie uda to poryczę w poduchę a potem pojadę na narty;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry