• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewuchy !!!!
Widze , że z rana same dobre wiesci, cieszy mnie to bardzo ... mama - no kreseczki widac pięknie !!! 33 d.c. przy 27 dniowych , to juz masz się z czego cieszyć !!! A jednak będziesz miałą prezent pod choinkę !!! Tylko mimo wszytsko straj sie nie przemęczac i zazywaj lutkę ...
mary - ty pracusiu, zwolnij trochę !!!
ewcia nika josphine - pozdrawiam Was !!!
U nas tak napadało,ze czuje się jak bym mieszkała na dalekim sybirze ... buuuu

Ostatnia edycja:
reklama
czesc kobietki:)
U nas po nocnych opadach sniegu sa takie zapy ,ze nie mozna autem z podworka wyjechac ,dzieci zostaly w domu dzis-polowa sasiadow nie zawiozla do przedszkola bo utknela w zaspach...ja nie bede ryzykowac...Domi bawi sie autami a Zuza maluje,ja wlecialam na bb:)

MARY-BETH- super ,ze waga leci w dol :))))i dziekuje za &&&&& przydadza sie:)
EWCIA- trzymaj sie,bedzie dobrze..
JOSEPHINE- dziekuje :))
PALEMKA- dzieki..też dojrzalaś kreske??:)

dzis zrobilam kolejny test....juz mi wstyd ,ale co tam...pokazalam Zuzi i od razu powiedziala,ze widzi 2 kreski,mam wrazenie ,ze wyszedl troche slabszy niz wczoraj,ale wyszedl i po 2 minutach juz mialam II kreski..
biore lutke,leze kiedy moge,po wtorkowym malym plamieniu nie ma sladu...
o becie mysle ,zeby zrobic za tydzien bo tak mamy wyplate..a wizyta u gina 14 grudnia-za 12 dni..trzeba czekać.

pozdrawiam wszystkie moje babeczki :)

Hej kochane!

Palemka u nas też napadało - jestem zasypana po uszy!!

Mama - jak dziś nastroje??

Mary kochana - my się powinnyśmy wymienić - Ty byś posiedziała zamiast mnie w domu, a ja przez jakiś czas chętnie bym potyrała.....A jak u Ciebie z @? Już jesteś po??

Nika czuję fasolę! Trzymam kciuki!

Ewcia trzymaj się kochana!!! Będzie dobrze!!!

U mnie jedna krecha, @ nadal się nie rozkręciła, widocznie w tym cyklu tak mam być.

Kochane robić coś z tymi plamieniami i wyciekiem z piersi czy na razie olać i patrzeć co dalej? Nie widzę siebie latającej po lekarzach i na badania hormonów - a jedzenie potem jakiś tabletek też nie bardzo...

LIL- nie wiem co Ci radzic bo ja wycieku nie mialam co do plamien to pewnie potrzebna bedzie wizyta u gina bo jak u mnie @ skrocil sie do 2 dni to gin zapisal mi Estrofem-hormony na wydluzenie cyklu i @ i w tym cyklu bralam i jak w sobote mialam @ to myslalam,ze po sprawie,ale jak w niedziele zaczelo zanikac to rozmawialam z Nim i kazal zrobic test i nadal II kreski-mam dac Mu znac jak bedzie w poniedzialek...tak wiec mysle ,ze jesli masz 1 kreske(wspolczuje i tule) to takie plamienie nie jest normalne...skoro do tej pory mialas "normalne" @...a moze badania hormonów z krwi??

Mama - ale moja koleżanka robiła takie badania hormonów i zapłaciła 120 zł...Właśnie to mnie zniechęca w chwili obecnej - jeszcze przed świętami. Mam plan w ogóle na razie nie myśleć o staraniach tylko obserwować kolejne 3-4 cykle - i wtedy jak będą dalej plamienia to będę miała z czym konkretnie iść do lekarza. Ale wiesz jak to jest - niby powiem, że się nie staram, ale w duchu będę jednak liczyć na to, że zafasolkuję, więc po co oszukiwać siebie. Muszę się po prostu bardzo pozytywnie nastawić na kolejne miesiące.

A wszelkie leki - Ty brałaś różne no nie? - jak reagujesz na nie? Koleżanka mi mówiła, że kiedy brała brome... coś tam (właśnie na plamienia) i tak wymiotowała po tym, że szok.

Hej Dziewczyny. Al ezimno i mroźno brrrrr ;-)

Mama widziałam Twoje kreseczki, są superaśne :-D Ale będziesz miała cudowny prezent:-)

hej LIL no rzeczywiście dziwne te plamienia, hmmm. Ja bym jednak poszła do lekarza.

Cześć Palemko doczekasz sie też, pewnie w najmniej niespodziewanym momencie przyjdzie dzidzia.

A co u mnie. Była we wtorek na mammografi, wogóle to w szpitalu byłam od 13.45 do 17. Pani doktor pow. że raczej nic w piersiach nie widzi,a to co tam być moze jest to jest łagodne, za pół roku mam iść na usg z powodu tego włókniaczka. Co do prolaktyny to w pon. idę na badanie. Pani onkolog pow. że podwyższona PRL uniemożliwia zajście w ciążę, więc tak trochę mi przykro ale to nie jest przesądzone, prawda:-) ? Jeszcze coś mówiła, że jak będzie dużo podwyższona to mi zrobią rezonans magnetyczny, ale ja już o tym nie myśle. Fakt, ze odpuściłam sobie starania na siłę, i dzięki temu wczoraj miałam baaaaaardzo przyjemny wieczór ;-)

Buziaki dla Was :-) i miłego dnia dnia Wam życzę

LIL- no tak te ceny -wrrrrr:(
co do hormonow ktore bralam to w sumie dobrze reagowalam ,tylko pod koniec brania juz byly nerwy-takie wiesz bez powodu....i przytylo mi sie do 70 kg w kilka miesiecy...troche bolala glowa...ale jak gin zobaczyl jak wygladam "w srodku" to zalecil od razu i tak id lutego bylam na roznych lekach...a bromergon to na obnizenie prolaktyny i slyszalam o nim same zle opinie-kazda sie po nim fatalnie czuje...

PSZCZOLKA- ciesze sie ,ze pani doktor nic nie dojrzala:))a za pol roku kontrola pewnie dalej nic nie wykarze :))
dorze,ze dzialasz na luzie-pozdrawiam Cie kochana z zasypanego Poznania:)

Mama też pozdrawiam ale z zasypanego Bielska :-D
O bromo też się naczytała złych opinii wiec jak mi go dadzą to poproszę o zamiennik.

reklama
LIL- bardzo proze :)
PSZCZOLKA- zamiennik bromergonu to noprolak,ale......bromek kosztuje 18 zl a ten drugi 120 -szooook!! kumpela brala go 1 miesiac ,ale nie czula roznicy w samopoczuciu....ale kazda z nas jest inna..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry