• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pszczółka- ja brałam bromergon na zgubienie pokarmu...
i fakt czułam się okropnie po tym- brałam 1 tabletkę, ale jak powiedziałam lekarzowi, to kazał brać po pól tabl. 2 razy dziennie i było o wiele lepiej...

reklama
Hej Josephnine :-)
Witaj Misia przykro mi, trzymam kciuki żeby już było wszystko dobrze.
Cześć Ewciu jak sie czujesz kobietko :-) ??? Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze i z dzidzią tez. A mówisz, że czułaś się nie zbyt dobrze, co? Kurcze, mam nadzieję, ze nie będę musiała tego brać. Ale ten czas zasuwa, nie długo bedzie półmetek u CIebie :-D

Pszczółka, Mary - moja koleżanka 3 lata nie zachodziła w ciążę, zbadała hormony, okazało się, że prolaktyna, dostała leki i od razu w tym samym cyklu ciąża była! Także to jest pocieszające... Jestem ciekawa co u Was z tymi badaniami, ja się na razie wstrzymuję. Postaram się po prostu psychicznie jak najbardziej wyluzować i zobaczymy na ile mi się to uda i jaki będzie efekt. Nie będę czarować, ze zrezygnuję ze starań, ale już jakby mam twardszą skorupę po tym wszystkim. Pierwszy cykl spóźnienie @ 10 dni - i 10 dni wielkiej nadziei, drugi cykl poronienie samoistne, teraz te plamienia 5 dni od 23 dc. i wyciek - to mnie na tyle wykończyło, że chyba teraz zadziałała zasada CO MNIE NIE ZABIJE TO MNIE WZMOCNI. Zastanawiam się co jeszcze może się zdarzyć, co może mnie zaskoczyć. I chyba już tylko fasolka zostaje :))) Tak się cieszę, że już mam nowy cykl i nowe nadzieje. Ale podchodzę z pokorą do tego wszystkiego.....

Misia współczuję i trzymam kciuki, żeby jak najszybciej udało Ci się zafasolkować!

lil_maja-no wiem... ale az mnie sciska w środku...hehe. Jutro moj kochany wyjedza. wiec zostal nam tylko dzisiejszy dzien. oby mu nic nie wypadło... bo zamorduje :) wczoraj tez sie troche dzialo...wiec moze.. OBY:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry