Cześć kobitki,
ja to bez przygód nie mogę do sklepu wyjść. Byłam w markecie , wybierałam lampki na choinke , podchodzi do mnie czarnoskóry mężczyzna i twierdzi że się znamy, podaje rękę i się przedstawia Antek - jestem lekarzem i na pewno spotkaliśmy się, pierwszy raz w życiu go widziałam. Mówi że on mnie nie podrywa,tylko chcę porozmawiać i kieruje się do kasy, że on tam kolejkę ma i zaraz jedzie do inego marketu bo musi dla córki kupić książeczke. Zadałam mu parę pytań z grzeczności, i powiedziałam że dopiero zaczynam zakupy i muszę jeszcze inne rzeczy kupić, stwierdził że on w takim razie poczeka na zewnątrz na mnie. Wystraszyłam się,wiadomo kto to jest,zadzwoniłam do męża i zorganizowaliśmy transport dla mnie, na szczęście kolega był niedaleko to mnie odebrał, jak wychodziłam z kolegą ze sklepu to nigdzie nie widziałam tamtego gościa.
Misia - witam, dla Twojego aniołka
[*]. To teraz do roboty!!!W dobrym momencie jesteś

Trzymam &&&&&
mama - Tobie powinni zniżkę w aptece dawać na testy

Ja myślę że przez najbliższe
miesiace możesz się pożegnać z okresem - ale to chyba dobrze no nie?;;-)
lil - jeszcze troszkę i też zacznie się przyjmna część cyklu

Kciuki już zaciśnięte &&&
akurat fajna różnia wieku będzie ::-)
Ja brałam bromergon na zniknięcie pokarmu(w sumie i tak go nie miałam)nie pamiętam
żeby coś mi się po nim działo, ale to pewnie każdy organizm inaczej reaguje.
ewcia - trzymam za Ciebie kciuki &&&, pamiętam jak zaczęłam czytać forum,to dopiero początki ciąży były, a teraz - już prawie 18 tydzień!!! Czy Ty jakoś przyśpieszasz czas?;-)