• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
super mama - szczęsciaro kochana !!! Coraz głosniej ci grauluję , ale jeszcze po cichutku, a krechy to by ślepy zauważył ...
Co do hormonów spoko loko-juz napisałam esa do gina, zaraz mi odpisze - ah ten 21 wiek !!!

reklama
mama no ty budzet na testy to masz niemozliwy
ja w pierwszej ciazy 4 : dwa dwupaki bo taniej w dwupaku
i udalo sie za 4 tym razem- czwartym testem :)
od tamtej pory zrobilam juz o wiel wiele wiecej tetsow po poldusiu jak przez dlugi czas nie moglam przez leki i 3 szczepienia zajsc w ciaze
i sprawdzalam na wszelki wypadek
i teraz od sieprnia nie biore tanbsow i tez sprawdzam raz albo dwa w miesiacu :) choc starnka ofijalnie ruszaja w grudniu a wrecz raczej w styczniu bo wciaz nie uporalam sie z denstyta po przeprowadzce nie pokonczylam co mialam do konczenia... zostal mi miesiac bo grudzien to juz jest... wiec my raczej od styccznia
ale na luzie bo jak juz pisalam, to tak na wszelki wypadek, aby zmiescic sie w 2011 i miec 3 lata roznnicy miedzy dziecmi
a najbardziej pasuje mi luty- marzec ;)

mama - odeszły mi wody i trafiłam do szpitala, leżałam 5 dni, byłam 24h pod stałym wlewem przeróżnych antybiotyków, w między czasie dostałam uczulenia(chyba organizm nie wytrzymał takiej ilości leków). Opieka - mierzenie temperatury i ciśnienia, jak nie zapomną to 5 sek słuchanie serduszka, akurat w piątek rano zapomnieli a wieczorem nie słyszeli i na usg już dosłownie ostatnie uderzenia widziałam. Ale nasza dzielna dziewczynka dużo nam dała - wzieliśmy ślub(tak to pewnie jeszcze z 5 lat byśmy się bujali;)),jesteśmy pewni siebie nawzajem.
a no i jeszcze wybrała sobie super datę 6.03 , mój mąż ma 5.04 , a Ja mam 7.05 , także 3 mies. pod rząd i dni też :)( człowiek głupi zawsze się czegoś doszukuję :))
palma - fajnie mieć lekarza pod ręką, Ja też mam to szczęście , nie dość że pod telefonem , to jeszcze mieszka 500m od mojego bloku:)

anastazja- a no widzsz a ponoc wszystko jest zbiegeim okoliczności, ami się tak wcale nie wydaję, te Wasze daty o tym świadczą. Bardzo mi przykro, ze starciłąś dziecko, bardzo Ci współczuję. Mam nadzieje,że teraz uda Wam się prędko i ze juz wszystko będzie dobrze. 500 m od Twojego bloku masz lekarza - a to już wogóle wypas ...

No i szlak czlowieka moze trafić. Moj narzeczony nie wraca na noc do domu... :/ spotkanie biznesowe w krakowie mu wyskoczyło i musiał pojechać..zdąrzył dosłownie na chwile wpaść do domu by zabrać rzeczy.. :/ nie wytrzymam. a juz myslalam ze jakies male staranka będą :(

anastazja- a no widzsz a ponoc wszystko jest zbiegeim okoliczności, ami się tak wcale nie wydaję, te Wasze daty o tym świadczą. Bardzo mi przykro, ze starciłąś dziecko, bardzo Ci współczuję. Mam nadzieje,że teraz uda Wam się prędko i ze juz wszystko będzie dobrze. 500 m od Twojego bloku masz lekarza - a to już wogóle wypas ...

Na 8.06 nam się już nie uda, ale może na urodziny teściowej zrobimy prezent:) Powiem Wam że Ja bym już chciała, ale mój mąż chyba trochę bardziej odpowiedzialny jest, zakładamy działalność, akurat z mojej dziedziny i boi się że jak zajdę w ciążę to nie będzie miał kto firmą się zająć, no ale Ja już mam plan - muszę go tylko przedstawić mojemu:)Ale on niby nie chce a za chwile tak w żartach się pyta czy w tym miesiącu się udało;) ehhhh nie rozumiem facetów :)
misia - a na długo wyjechał? powiedz mu żeby uważał w marketach ;)

ANASTAZJA- przykro mi....a mowi sie ,ze 25 t.c. to juz dzieci do uratowania sa:-(zaciskam &&&&&&&&&&za Wasze staranka:tak:

PALEMKA- dobrze,ze napisalas do gina-czekaj na odpowiedz i rob badania:tak:

MISIA-:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:NOŻ cholerka!!!wspolczuje:baffled:

JOSEPHINE- &&&&&&&&&za Wasze plany ,niech Wam sie uda tak jak sobie zaplanowalaś:tak:

a mi sie komp zawiesil i musialam resetowac:sorry2:

reklama
ANASTAZJA-ja również 3mam &&&&&&&
bedzie dobrze....

A ja... zaraz po prostu wyjde z siebie... :/ moze znacie jakis dobry sposob na odstresowanie sie:) hehehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry