• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie wiem. Nagle tuż przed wyjściem do pracy zaczęło mi być niedobrze, a potem to już ledwo szłam na autobus i w autobusie zrobiło mi się gorzej. W pracy pobyłam z 15 minut, ale nawet stać nie mogłam, więc znalazłam zastępstwo i od razu do domu. Na autobus z powrotem szłam jak solidnie nawalona... :-(:-(:-(:-(

Dostałam wiadomość od Ciebie... Ale lepiej już, czy dalej się tak czujesz?

Cześć Palemko :laugh2:

reklama
Anastazja oj kochana miałaś przeżycia :((( Trzymam tym bardziej mocno kciuki za kolejne staranka!! Jak długo się teraz starasz????? Oby jak najszybciej się udało!!!

Misia a kiedy przewidujesz owulkę? Kochana pewnych rzeczy nie przeskoczysz - ale mam nadzieję, że Twój narzeczony zaliczy złoty strzał w niedzielę! Dobieraj się do niego od razu jak tylko wróci! Nie ma to tamto! A ja na stres polecam winko...Może wśród ciężarnych niewskazane, ale w końcu my na razie starające :)))

Mary to sobie poleż - może mąż pomoże Ci odpocząć?? :))) Mary a Ty chora czy co Ci??? Co się dzieje????

Mama ja bym sama chciała tę dietkę zrobić - ale nie wiem czy bym dała radę. Zresztą obiecałam sobie, że odchudzę się po drugiej ciąży i będę taka laska, że szok hehehe :)))

Serg witaj kochana!! Wiesz, że mi się z tą tempką sprawdziło? Mierzyłam wcześniej i było 37,4 albo więcej, a dziś mierzyłam i było 36,8 - a więc spora różnica....Czyli teraz do owulki ma być 36,8 - w owulkę skok i tak do kolejnej @??

Josephine - ja też bym chciała teraz trafić tak koło marca - nawet kwiecień może - bo mam taki chytry plan dotyczący wychowawczego i chorobowego hehe :)) Ale jako, że wiem, że ciężko coś zaplanować to będę po prostu korzystać z nocek w dniach płodnych - a jak do lutego- marca nic nie pójdzie to idę na badania.

Palemka
jestem ciekawa tych badań - prolaktynę też robisz????? Dobrze, że robisz te badania - ile kasy to wyniesie???

Pozdrawiam wszystkie z Was!!!!!

Ostatnia edycja:
Dostałam wiadomość od Ciebie... Ale lepiej już, czy dalej się tak czujesz?

Cześć Palemko :laugh2:

Kochana, przepraszam za brak odpowiedzi, ale nie mogłam smsa sklecić. :-( Teraz jakoś siedzę, ale łeb mi pęka i nadal niedobrze. Boże, czy ja się czegoś nażarłam...

Idę leżeć. Buziak!

Ostatnia edycja:
Anastazja oj kochana miałaś przeżycia :((( Trzymam tym bardziej mocno kciuki za kolejne staranka!! Jak długo się teraz starasz????? Oby jak najszybciej się udało!!!

Misia a kiedy przewidujesz owulkę? Kochana pewnych rzeczy nie przeskoczysz - ale mam nadzieję, że Twój narzeczony zaliczy złoty strzał w niedzielę! Dobieraj się do niego od razu jak tylko wróci! Nie ma to tamto! A ja na stres polecam winko...Może wśród ciężarnych niewskazane, ale w końcu my na razie starające :)))

Mary to sobie poleż - może mąż pomoże Ci odpocząć?? :))) Mary a Ty chora czy co Ci??? Co się dzieje????

Mama ja bym sama chciała tę dietkę zrobić - ale nie wiem czy bym dała radę. Zresztą obiecałam sobie, że odchudzę się po drugiej ciąży i będę taka laska, że szok hehehe :)))

Serg witaj kochana!! Wiesz, że mi się z tą tempką sprawdziło? Mierzyłam wcześniej i było 37,4 albo więcej, a dziś mierzyłam i było 36,8 - a więc spora różnica....Czyli teraz do owulki ma być 36,8 - w owulkę skok i tak do kolejnej @??

Josephine - ja też bym chciała teraz trafić tak koło marca - nawet kwiecień może - bo mam taki chytry plan dotyczący wychowawczego i chorobowego hehe :)) Ale jako, że wiem, że ciężko coś zaplanować to będę po prostu korzystać z nocek w dniach płodnych - a jak do lutego- marca nic nie pójdzie to idę na badania.

Palemka
jestem ciekawa tych badań - prolaktynę też robisz????? Dobrze, że robisz te badania - ile kasy to wyniesie???

Pozdrawiam wszystkie z Was!!!!!

No wiem niestety...ale no cóż. w sobote konczą mi sie te najważniejsze dni. a on wraca dopiero w nocy wiec ja juz bede spała :(

Mary może jakieś osłabienie Ciebie dopadło?... :dry: Cholercia, zdrowiej mi tutaj natentychmiast, bo się martwię o Ciebie... :sad:
lil- maja, ja też dzisiaj miałam skok z 36,3 na 36,7 i nie wiem, czy to już owulka jest?... Jeśli tak, to nie powinno znowu później jeszcze raz tak dużo skakać...

A może się mylę? Dziewczynki, jak to jest?...

mary - a może to grypa żołądkowa, weż coś pzrciwzapalnego jesli boli cię głowa ( apap, nimesil polopiryne ) i do łóżeczka !!!
lil- nie prolaktyne mam okej, progesteron i inne , koszt plus minus 30 zł za jeden hormon ...
misia - czesc nie znmay się chyba ? Mimo wszystko zaatakuj męza jak wróci ... nie zaszkodzi ... Jak masz na imię ?

reklama
Dziewczyny, mogłybyście zerknąć na mój wykres?... Bo kurczę, jakoś tak dziwnie mi go zinterpretować, nie wiem, czy to "już" ta owulka przychodzi?...

Tutaj link: 1 - 28dni

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry