• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
misia - a włśnie Misia !!! hehehe
sergi - se nie znam, ale juz zerkam

sergi - kurde, to tak jak bys miała druga owulkę, czy coś, nie wiem, się nie znam:baffled:, się staram tyle widzisz, a pojecia nie mam:crazy:. Wiesz co , moze jak mam przyjdzie to Ci doradzi ?:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sergi - kurde, to tak jak bys miała druga owulkę, czy coś, nie wiem, się nie znam:baffled:, się staram tyle widzisz, a pojecia nie mam:crazy:. Wiesz co , moze jak mam przyjdzie to Ci doradzi ?:tak:
No właśnie ten pierwszy "skok" tuz po @ to nie mogła być owulka, na pewno nie... Miałam trochę nerwów w pracy w zeszłym tygodniu, może to przez to?.. Organizm "puścił" po stresującym tygodniu... Nie wiem juz sama, ale nie poddajemy się, będziemy działać ;-) :laugh2: :tak:

sergi jesli miałaś jakies objawy typu kłucie jajników, w tym czasie co był ten pierwszy skok, to myśle, że mogła być owulka. Widzisz ja teraz jak byłam u gina w 12 dc to oświadczył mi, że już po owulce jestem, ale dodał,ze nie oznacza to, że moge mieć jeszcze jedną ... bądz tu człowieku mądry ...

sergi jesli miałaś jakies objawy typu kłucie jajników, w tym czasie co był ten pierwszy skok, to myśle, że mogła być owulka. Widzisz ja teraz jak byłam u gina w 12 dc to oświadczył mi, że już po owulce jestem, ale dodał,ze nie oznacza to, że moge mieć jeszcze jedną ... bądz tu człowieku mądry ...
O kurczę, no to nieźle... Nie wiedziałam, że takie cyrki mogą być :dry: No ale tyle z tego "dobrego", że przytulanki były intensywne w tamtym czasie ;-) hehe...

No nic, ciekawa jestem jutrzejszej tempki, co się pokaże rano... ;-)

A co słychać u Ciebie? Wsio w porządku?...

sergi - A u mnie dupa blada, ma skierowanie na lasero, ale juz o tym pisałam ... No i kilka hormonków jeszcze mi zostało , a tak to by było na tyle ... Robie hormony i daje sobie jeszcze 3 miesiące , potem pomysle o laparo. A jeśli chodzi o staranka , to w tym miesiacu były średnie na jeza i głownie w czaise kiedy owulki nie maiałm, bo albo byam we Wrocławiu, albo się pokłócilismy ... Koleżanka mnie trochę okrzyczała, stwierdziła, ze mam dopiero 26 lat i mam przestac świrować !!! I sobie do serca wzięłam, gadu gadu, a jak przyjdzie @ za tydzień, znów na mózg dostane ... i jeszcze te cholerne święta ... już słysze te życzenia ...

Palemka będziemy z Tobą za tydzień! Czy będzie fasolka czy @ to wspólnie damy radę! Laseczka jak Ty masz 26 lat to wymarzony wiek dla mnie teraz! Ależ staro się poczułam! Korzystaj z życia kochana, bo potem tak jak ja będziesz z zazdrością patrzyła na młódki - a Twoje starania będą już tylko wspomnieniem! Ściskam i będzie dobrze! Dobrze, że te badania robisz!!

Misia - ja też bym atakowała ukochanego w niedzielę. Kiedy była owulka i kiedy ostatnie przytulanko?? Zawsze jest ta nadzieja, że plemniczki dłużej żyją - ze 3 dni pewnie uciągną - więc może już coś poszło???

Mary jak się czujesz???

Serg - tempka jak widać może mylić - staraj się po prostu ile wlezie - a ja trzymam kciuki!!!!

Ja spadam na serial. @ rozkręcona na maksa!!!!!! Ale wiecie jaka to ulga dla mnie??? Stwierdzam, że już łatwiejsza @ niż oczekiwanie przed nią na wyrok...Przynajmniej nowe nadzieje przede mną i już czekam kiedy się rzucę na męża!

BUZIAKI KOCHANE! DO JUTERKA!!!!!!

Palemka, bo trochę w tym racji, co mówi koleżanka - 26 latek to jeszcze nie powód do "zmartwień"... No ale obie wiemy, jak to jest tak naprawdę... To mój 1 cykl, a tak długo kibicuję Wam, Staraczkom, że jeszcze jak się nie staraliśmy to ja już sie martwiłam, ile cykli my będziemy sie starać i jakie będą problemy... :dry: Takie to nad wyrost, te nasze "przewidywania i smutki", ale co zrobić - taka kobieca natura, jak się bardzo chce mieć Dzidziusia...

lil-maja
i Ty właśnie masz bardzo dobre podejście do staranek i @... W końcu Dziecko ma być owocem radosnej miłości, a nie tylko"wykalkulowanej prokreacji" :laugh2: A im więcej przytulanek, tym więcej... radości :-) Dlatego czeka Cię na pewno w tym cyklu CAŁE MNÓSTWO radości, począwszy od @, a skończywszy na... porodzie :-) :tak:

sergi - tylko,ze my juz z męzem 9 lat razem jestesmy, z czego 2,5 roku po slubie:tak:, dawno juz mieszkamy razem i bardzo chcemy miec dziecko, ale tak to juz kużwa jest :wściekła/y:!!!

lil - jesteś taka pozytywna:-D, musze się od Ciebie uczyć :tak:... masz racje lepiej jak juz ta cholera jest, przynajmniej czekac nie tzreba nie wiadomo na co ... i nowy cykl przed Tobą !!!:blink:

sol, mama - cos Was mało ostatnioooooo !!!!!!!!!!!!:happy2:

reklama
Wpadłam na chwile, zeby powiedzieć Wam, ze dziś zobaczyłam II piękne krechy na teściku.
Wiem ze mialam odejsc z forum ale nie mogłam się powstrzymać, zeby Wam to napisac ;D
A teraz spadam do Patryka.
Dobrej nocki ;*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry