• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No tak Mama, Twoje pytanie jest zasadne, bo u Was się nie pochwaliłam, a przecież Wy też nie macie czasu po innych wątkach biegać. :) Przedstawiam Wam naszego Synka, Stasia :):

Staś1.jpg

JAEWA- dzieki- dbam ,dbam!! biore lutke,leze kiedy moge,nic nie dzwigam,biore folik i magnez i czekam do 14 grudnia na wizyte i potwierdzenie ciąży :)

KRAKOWIANKA- przystojny ,elegancki Stasiu:))))poglaskać !!gratuluje Synka!!

Krakowianka slodkie zdjecie i synus :) Trzymaj &&& za moje USG za 2 tygodnie :) Tez bym chciala pierwszego chlopca...:zawstydzona/y:

Mama no to czekamy! Ja mam 16 grudnia polowkowe :)

MAMA GRATULACJE KOCHANA!!!!!

Ja chyba też ucieknę z forum to może mi się szybciej uda zajść w ciążę :-D :-D:-):-):-):-):-)

Przepraszam, że krzycze ale nie mogłam się powstrzymać ;-)

Ja tylko wpadłam na cwilkę

MAMA OGROMNE GRATULACJE:)))))

Ja wiedziałąm że wkońcu się doczekasz tych upragnionych II kresek:))
Strasznie się cieszę i zapraszam na wystarane:))

witam wszystkie staraczki. pisze na staraniach po raz pierwszy ale wlasciwie na tym watku tez bym chciala wiec jestem;) staram sie od czerwca.udalo sie za1. razem.mialam byc marcowka ale niestety;(
odczekalam 3mies i znow sie staram.minal pierwszy cykl i nic teraz trwa drugi -5d i mam wielkia badzieje ze sie uda..zobaczymy.
mama gratuluje i ciesze sie razem z Toba;) dbaj o siebie!

Ostatnia edycja:
Witam się i tu!

Niestety dziś jestem w domu zamiast w pracy... :-(:-( Wczoraj mnie coś rozwaliło w drodze do pracy i strasznie mi niedobrze, przed oczami ciemno, łeb pęka... :-( Musiałam znaleźć zastępstwo na dziś. :-( Zmykam zaraz leżeć, chciałam się tylko przywitać.

Mama - najszczersze gratulacje!!!

Krakowianka - piękne maleństwo!

Wszystkim Wam życze miłego dnia!

ZOSZKA,MONIA,PSZCZOLKA- dziekowac!!:))
mam nadzieje ze 14 gin potwierdzi i moja radosc bedzie pelna!!

PSZCZOLKA- ja odeszlam na chwile po 10 miesiacach staran a odchodzac juz bylam w ciazy a niewiedzialam...starania byly tylko 2 razy w 7 i 9 d.c. i uwazalam cykl za stracony a tu...

JAEWA- &&&&&&&&&&&&&&& ZA usg i synka!!

MARY-BETH- dziekuje!!
a Ty moze jakiegos wirusa zalapalas...biedna..ja tak sie czulam w polowie cyklu i bylam 5 dni na gripexie..

reklama
Mama - no, może, ale w tym kraju nie mają nawet czegoś takiego jak Gripex, bo króluje zasada, że organizm takie rzeczy ma zwalczać SAM! Sorry, ale ja nie mam czasu siedzieć i czekać 2 tyg., aż mój organizm się sam cudownie wyleczy... :eek: A Ty kochana, odpoczywaj dużo! I dbaj o Was! ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry