• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale super wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))

MAMA GRATULUJE GRATULUJE GRATUUUUUUUUUUUUUUULUUUUJEEEEE! ostatni okres 30.X! dziewczyno nie ma bata! nie stresuj sie anwet wizyta u gina, nie ma potrzeby mysle potwierdzania... nie wiedzialam ze tak DAWNO TEMu mialas okres! :) ale super!
3mam kciuki zeby wszystko poszlo bezproblemowo i zdrowo! dbaj o siebie i lez ile wlezie!!!!

krakowianka : gratuluje slicznego synka ! :)

musia : tobie tez gratki II kreseczek!

no i dziewczyny trzymamy kciuki za marcepanka, zeby choc jeszcze dociagnela kilka tygodni, zeby bezpieczniej bylo... a najlepiej do konca! :)
chyba nawet te &&&&& wazniejsze niz te przy starankach
wiec MARCEPANKU jetsem z toba myslami!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
jestem od niedawna i nie znam koleżanki marcepanek , ale może niech się zgłosi do szpitala ze skurczami, dostanie magnez w kroplówce. Człowiek się czuje wtedy okropnie ale pomaga lepiej niż ten magnez w tabsach. Trzymam kciuki &&&&&&&

GWIAZDECZKA- dziekowac:tak::-D:-D:-D
JOSEPHINE- czesc i dziekiiiiiiiiiii kochana!!!;-)no z @ wychodzi ,ze jutro skoncze 5 t.c.:tak:leze,podbrzusze troche ciagnie...jeszcze godzina z minutami i musze jechac po Domisia..

NARAZIE przesylam takie niesmiale fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ zielone-kolor nadziei:tak:

ANASTAZJA-Marcepanek jest w szpitalu od tygodnia,dostaje zatrzyki,ma podejrzenie odchodzenia wód...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj to nie fajnie , niech pije dużo wody, mi tego nikt nie powiedział, ale już po wszystkim się doczytałam, nawet do 5l. wody dziennie, wtedy te wody się ładnie uzupełniają , ale może jednak to nie będzie to :((((, trzymam kciuki żeby to były tylko skurcze &&&

JOSEPHINE- tak ciagnie od wczoraj dosc intensywnie i mam taka wodnista wydzieline bezbarwna ,czasem tak leci ,ze biegne do wc bo mysle ze @ ale nie-wkladka czysta-ufff no i czuje piersi-takie delikatne mrowenie i sutki sa inne.

ANASTAZJA- mamy tu wszystkie nadzieje,za Nikola przyjdzie na swiat o czasie!!!nasze &&&&&&&&&&&&&&& sa bardzo potrzebne!

reklama
JOSEPHINE- noooo,super!!:)
ANASTAZJA- szik,jak niektore polozne sie odzywaja-ja milo wspominam moje porody-a opieka cudna i w czasie porodu i po nim..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry